Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

saol canım benim..
testi tekrarla duruma göre çalışırsın o zaman

saol canım bizi duanda unutmadığın için
inşallah senin kuzucuk ayağını sürüsün senden sonrada cananınki gelir inşallah
hayırla doğsunlar işallah sağlıkla büyüsünlerrr
ayy yerim ben onları ya

slm kızlarrr

pasiiiiiiimmmm yakaladım seni denizoğlan gelmeye çalışıyomuş, senelerce bekledi şimdide sabredemiyo bak sen kızana gelirsede zamanıdır canım canını sıkma doktor bana martı çıkarsa yeterli demişti, doğum tarihlerimiz aynı, ben de bu gün nst ye girdim normal çıktı, 6 nisana çağırdı doğumu konuşuruz dedi benden de böle işte

anam canom gelmişşş nasılsın canım
hadi sana da az kaldı

nazcım bebisimolsuna katılıyorumateşin düşüşte çatlaman yakındır.
perde işine gelince sen boşa uğraşma kanal d de evm şahane var ona katıl onlar yapsın.
ama bence katlamalı olmaz çünkü kenarda borular var birde petek çok görünür o yüzden diğer seçenekleri değerlendir.

pasim yine aynısı oldu sen gittin ben geldim.
neyse elbet karşılaşcaz doğurmadan canımbenim ikinizide öptümmmm

canommm nasılsınnnn

nörek aynıyız sen napyon
ana baharımda gelmişşşş

iyiyim canlarım dizi izliyorum biyandan, kruvaze perdenin ne olduğunu bilmiyorum valla merak ettim:26:

bebişşşşşş baharrrrrr nörüyonuz,

nörelim canomm aynı devammm

ben geldim de sen nerdeydin dün bakalım.
beni yalnız bıraktın oysa sana gösterceklerim vardı

söyledim ya kız..yine ne aldınnnnnnnnnnnn

iyiyim canlarım dizi izliyorum biyandan, kruvaze perdenin ne olduğunu bilmiyorum valla merak ettim:26:

kız hani iki yanlara doğru toplanıyorya ondan işte

söyledim ya kız..yine ne aldınnnnnnnnnnnn

kız hani iki yanlara doğru toplanıyorya ondan işte

kız bilirsinde isim olarak yabancı geldi aç google amcadan bak yada dur ben sana atammm
Eki Görüntüle 376888

haaaaaaa benim perdelerden perdelerimin adını öğrenmiş oldum, bu arada ben önermiyorum kruvaze, oda küçükse karanlık gösteriyo, yıkanmıyo, bence ışıltılı bir stor ve şaşalı bir tül odayı çok daha ferah gösteriyo, şimdiki aklım olsa öle yaparım

ay bunu eşim duymasın he...ya ben çok beğendim ne biliyim.önceki sayfalarda benim salonun resmi var.oraya bakarsan...4,20 eni var salonun..balkon camı da var.oraya da ip perde yaptırmayı düşünüyorum.eşim de ne gerek var pullu tüllerimiz çok daha güzel diyor.bu arada ov testim poziitf kızlar...yarın sabah mı çalışayım yoksa akşam mı ne dersiniz?bide beğendigim perdeyi koyayım.burdaki forumdan buldum...

bu arada mahrum sen iki kere yımırtlamışsın gibi görünüyor. bende de bazen oluyor. ay içinde iki defa karnım ağrıyıp iki kere uzayıp giden akıntıyı görüyorum. ama tutturamıyoruz o başka

saolun kızlar yorumlarınız için onlıne lar slmmmmmmm

canım benim kruvazeler satenden, resmini eklediğin tülden, tülden olursa güzel oluyo, hele pullu tülden çok güzel olur ama sabahları stor perde açık olcak ona göre düşün karşı boşsa olur,içerisi görünmez yani, ben ip perdeyi sevmiyorum, basit gibi geliyo salon için, hali hazırdaki tül perdeni rustik yaptırabilirsin mesela altada sedefli store şık ve aydınlık oluyo

perdeden falan konuşmuşsunuz bugün beni evim şahane programından aradılar yarın 14:30 da kanal d binasına çağırdılar.şık giyinin dediler birde.ama kocam yokkkkkkkkkkk diyooo offffffffffff yaaaa:26::26::26::26:

bu arada herkese selamlar

selam canım
aaa ne güzel işte katılsana eşini ikna et bu fırsatı kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…