- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.121
pasicim geri sayımı hep birlikte yapıcaz artıkinş sağlıkla alırsın kucagına..kızlar ben bugün de çalışma yapmıcam sabaha belki...bugün tekrar ov testi yapıyım diyorum.dün ikinci çizgi birinciye yakın çıktı.bugün iyice koyulaşmıştır herhalde...
canım odada iş çok daha perşembe perdesi gelecek bu akşamda eşim unutmazsa içinin örtülerini getiricek
halısı ve avizesi yok ama perdesi gelsin resim eklerim
tabiki merak edicez birbirimizi
tamam ekle pasim topikçe 4 gözle beklyoz nede olsa topiğimizin ilk bebişi olacakk
ayy evet yaa ilk bebek gelecek...
hepinizie liste yapıp dua edicem doğuma girerken ..
kuzucum inşallah hepinizin önünü açacak uğur getirecek topacımıza..
hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah
slm kızlarrr
pasiiiiiiimmmm yakaladım senidenizoğlan gelmeye çalışıyomuş, senelerce bekledi şimdide sabredemiyo bak sen kızana gelirsede zamanıdır canım canını sıkma doktor bana martı çıkarsa yeterli demişti, doğum tarihlerimiz aynı, ben de bu gün nst ye girdim normal çıktı, 6 nisana çağırdı doğumu konuşuruz dedi benden de böle işte
bebişşşşşş baharrrrrr nörüyonuz,
nazcım bebisimolsuna katılıyorumselam kızlar napıyorsunuz??? ne var ne yok?ben yumurtlamadım herhalde..
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi bakın bakem...haa bu arada dün eggwhite vardı.bu ay az ilişki deniyoruz bakalım tutcak mı?
kızlar bide biz taşıncaz.sizinde fikrinizi almak istiyorum.salonuma perde yaptırmak istiyorum da..tülden sıkıldım..kruvaze yada katlamalı perde düşünyorum.sizce hangisi uygun olur?salonun fotosunu koyuyorum..Eki Görüntüle 376856
pasim yine aynısı oldu sen gittin ben geldim.iyi akşamlar kızlar dicem ama kimseler yok gene:26::26::26::26:
meliscim evet karşılaşamıyoruz..
gönüller bir olsun canım..
düzelmene sevindim fenadır boğaz ağrısı çok geçmiş olsun...
deryoşum gel sık sık burayada doğurana kadar aktifim ben burda sonrası allah kerim
halecim valla ben anlamıyorum bu takip işinden inşallah yumurtlamışsındır ve sperm beğenmiştir yumoşun...
naz canım evin hayırlı olsun kroveze perde yaptır cam oldukça müsait bende yeni yatak odama yaptırdım çok güzel oldu...
baharcım seninlede bir karşılaşamadık
slm kızlarrr
pasiiiiiiimmmm yakaladım senidenizoğlan gelmeye çalışıyomuş, senelerce bekledi şimdide sabredemiyo bak sen kızana gelirsede zamanıdır canım canını sıkma doktor bana martı çıkarsa yeterli demişti, doğum tarihlerimiz aynı, ben de bu gün nst ye girdim normal çıktı, 6 nisana çağırdı doğumu konuşuruz dedi benden de böle işte
nörelim canomm aynı devammmbebişşşşşş baharrrrrr nörüyonuz,
nörek aynıyız sen napyon
ana baharımda gelmişşşş
nörek aynıyız sen napyon
ana baharımda gelmişşşş
nazcım bebisimolsuna katılıyorumateşin düşüşte çatlaman yakındır.
perde işine gelince sen boşa uğraşma kanal d de evm şahane var ona katıl onlar yapsın.
ama bence katlamalı olmaz çünkü kenarda borular var birde petek çok görünür o yüzden diğer seçenekleri değerlendir.
pasim yine aynısı oldu sen gittin ben geldim.
neyse elbet karşılaşcaz doğurmadan canımbenim ikinizide öptümmmm
canommm nasılsınnnn
bebişşşşşş baharrrrrr nörüyonuz,
nörelim canomm aynı devammm
ben geldim de sen nerdeydin dün bakalım.
beni yalnız bıraktın oysa sana gösterceklerim vardı
iyiyim canlarım dizi izliyorum biyandan, kruvaze perdenin ne olduğunu bilmiyorum valla merak ettim:26:
söyledim ya kız..yine ne aldınnnnnnnnnnnn
kız hani iki yanlara doğru toplanıyorya ondan işte
söyledim ya kız..yine ne aldınnnnnnnnnnnn
kız hani iki yanlara doğru toplanıyorya ondan işte
kız bilirsinde isim olarak yabancı geldi aç google amcadan bak yada dur ben sana atammm
Eki Görüntüle 376888
haaaaaaa benim perdelerden perdelerimin adını öğrenmiş oldum,bu arada ben önermiyorum kruvaze, oda küçükse karanlık gösteriyo, yıkanmıyo, bence ışıltılı bir stor ve şaşalı bir tül odayı çok daha ferah gösteriyo, şimdiki aklım olsa öle yaparım
burdayım beeeeenn sen nerdesin:)
canım geliyorum ben ama karşılaşamıyoruz...
eskiden ne kız hala geliyorum..iyileştim çok şükür canım dün gelemedim çok yorgundum..
tatlım atlamadım söylediğin ilk gün ekledim seni listeye iyi bakarsan görürsün...
canım bencede bahara katılıyorum ama sen çalış yinede...
pasimm karşılaşamıyoruz sen gündüz girebiliyosun bende akşam.. nasılsın bitanem deniz oğlan az daha yerinde dursun ya ne bu acele
iyilik canım sen yazdığında ben çıkmıştım.kusura bakma.melisi dün bende görmedim.bugün gelirmi bilmiyorum.
olicim bana kalırsa sen ikinci kez yumurtlamışsın.biri 16.gün diğeri 21.gün olmuş bence.
bu arada mahrum sen iki kere yımırtlamışsın gibi görünüyor. bende de bazen oluyor. ay içinde iki defa karnım ağrıyıp iki kere uzayıp giden akıntıyı görüyorum. ama tutturamıyoruz o başka
ay bunu eşim duymasın he...ya ben çok beğendim ne biliyim.önceki sayfalarda benim salonun resmi var.oraya bakarsan...4,20 eni var salonun..balkon camı da var.oraya da ip perde yaptırmayı düşünüyorum.eşim de ne gerek var pullu tüllerimiz çok daha güzel diyor.bu arada ov testim poziitf kızlar...yarın sabah mı çalışayım yoksa akşam mı ne dersiniz?bide beğendigim perdeyi koyayım.burdaki forumdan buldum...
perdeden falan konuşmuşsunuz bugün beni evim şahane programından aradılar yarın 14:30 da kanal d binasına çağırdılar.şık giyinin dediler birde.ama kocam yokkkkkkkkkkk diyooo offffffffffff yaaaa:26::26::26::26:
bu arada herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?