- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.461
diğer kızlarada yazdımmm en güzel etiket budur.
üzerimizden gebe kalamayan etiketi kalksın
ben bu ara kendimi gezmelere alışveriş merkezlerine vurdum.
o yüzden giremiyorum ama eve geldiğimde ilk işim pc açmak ve sizi görmek oluyorrr..
evet canım ablanın eline sağlık çok güsel ama ben face kullanmıyorum.
başıma bela oluyor...
selam kızlar bende katılabilrmiyimm aranızaaa
sanırım o prog yok pc de..
zaten hiçbirşey yok..
anlayan birilerine rica edip yaptırayım en iyisi..:26:
Soniiii gel kız gel bak ne guzel toplaştık yine melısle baharda gelse tam olcaz
yaa kızlar aranızda bilgisayardan ve programlardan anlayan varmı...
ben hastane ve mevlüt şekerlerini kendim yaptım üzerine isimde eklemek istiyorum minik kağıtlar şeklinde..
onu nasıl hazırlarım bilgisi olan varmı hiç anlamam boyle işlerden:26::26:
selam cnm nasılsın?bayadır yoktun arıyor gozlerımız:)
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3be223"> Benim Ovulasyon Chart </ a>
tatlım benım atesım bu sekılde ama ben bugunku atesımı ekleyemıyorum ayın bıtımıyle alakası varmı?bana yardımcı olabılırmısın
Url = ]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com My Ovulasyon Chart [/ url]
saol canım sen nasılsın tablonu yeniden ekle canm görünmüyor
hoş buldummm muhabbeti bende severimmevet canım tabiki katılabilirsinn burada muhabbet çokkkk
ne seslencem sana bee sen artık karta kaçtın.
hemende üzerine alındı bak taze lafınııı
hoş buldummm canımmm nasılsınnselam canlarım nasılsınız baya sohbet etmişsinz maşallah ben yokken..giremedim çok yoğunum bu aralar ya..hepinizi çok özledimm...
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldinnnnn...
canım pasimm yakında olsam yazar getirirdm kız sana..
evet ben geldim herkes gitmişşşş...
tatlım istersen yardımcı olurum..
hoş buldummm muhabbeti bende severimm
hoş buldummm canımmm nasılsınn
bhaarrr ne etiketi kız ben de istıyormm
CAnooo anam sen de doğurcan nerdeyse
kızımız nasıl
iyi değilim ama iyi numarası yapıyorum
sen nasılsın kendini tantırmısın biraz ben melis
Eki Görüntüle 380102 buda son yaptıklarım:)
17.günde yap bakalım canım 16 baya koyu çıkmış.ateşlede destekliyorsun değilmi?
bende karışığım aslında tanıtayımm adım aysun 23 yaşındayım 1,5 senedir bebek istiyorum bursalıyım ziya çetine gidiyorum 4 aydır geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimin teki tıkalıymış işlem sırasında açılmış kistim vardı geçen ay o da temizlenmiş tertemizim şu anda 28 martta hastalanmam lazımdı adet olmadım 4 gün geçmiş bulunmakda çok heyecanlıyım test yapmaya drum izin vermedi 10 gün geçecek öyle dedi beklemedeyimm şu anda karman karışık bişi 15 inde yumurtladım belirti olarak da gögüs ucu acıması şişme sık idrar ara ara kasık ağrım sersemilk var birazda ama hayırlısı olsun Allah bilir herşeyi yazdıysa olacak inşallah
canım 16da koyu baya yarında yapınca duruma göre bakarsın 16 yada 17 derizEki Görüntüle 380102 buda son yaptıklarım:)
bende karışığım aslında tanıtayımm adım aysun 23 yaşındayım 1,5 senedir bebek istiyorum bursalıyım ziya çetine gidiyorum 4 aydır geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimin teki tıkalıymış işlem sırasında açılmış kistim vardı geçen ay o da temizlenmiş tertemizim şu anda 28 martta hastalanmam lazımdı adet olmadım 4 gün geçmiş bulunmakda çok heyecanlıyım test yapmaya drum izin vermedi 10 gün geçecek öyle dedi beklemedeyimm şu anda karman karışık bişi 15 inde yumurtladım belirti olarak da gögüs ucu acıması şişme sık idrar ara ara kasık ağrım sersemilk var birazda ama hayırlısı olsun Allah bilir herşeyi yazdıysa olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?