Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tondora hamileee çok iyi olmuş yaaa

selam canlarım nasılsınız baya sohbet etmişsinz maşallah ben yokken..giremedim çok yoğunum bu aralar ya..hepinizi çok özledimm...

selam kızlar bende katılabilrmiyimm aranızaaa

tabiki katılabilirsin canım hoşgeldinnnnn...
sanırım o prog yok pc de..
zaten hiçbirşey yok..
anlayan birilerine rica edip yaptırayım en iyisi..:26:

canım pasimm yakında olsam yazar getirirdm kız sana..
Soniiii gel kız gel bak ne guzel toplaştık yine melısle baharda gelse tam olcaz

evet ben geldim herkes gitmişşşş...

tatlım istersen yardımcı olurum..

bhaarrr ne etiketi kız ben de istıyormm

CAnooo anam sen de doğurcan nerdeyse
kızımız nasıl

selam cnm nasılsın?bayadır yoktun arıyor gozlerımız:)

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3be223"> Benim Ovulasyon Chart </ a>
tatlım benım atesım bu sekılde ama ben bugunku atesımı ekleyemıyorum ayın bıtımıyle alakası varmı?bana yardımcı olabılırmısın
Url = http://www.fertilityfriend.com/home/3be223] My Ovulasyon Chart [/ url]

Son düzenleme:

saol canım sen nasılsın tablonu yeniden ekle canm görünmüyor

evet canım tabiki katılabilirsinn burada muhabbet çokkkk

ne seslencem sana bee sen artık karta kaçtın.
hemende üzerine alındı bak taze lafınııı
hoş buldummm muhabbeti bende severimm

hoş buldummm canımmm nasılsınn

ekledım canım....

Eklentiler

• $03282012910.webp
    14 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
iyi değilim ama iyi numarası yapıyorum
sen nasılsın kendini tantırmısın biraz ben melis

bende karışığım aslında tanıtayımm adım aysun 23 yaşındayım 1,5 senedir bebek istiyorum bursalıyım ziya çetine gidiyorum 4 aydır geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimin teki tıkalıymış işlem sırasında açılmış kistim vardı geçen ay o da temizlenmiş tertemizim şu anda 28 martta hastalanmam lazımdı adet olmadım 4 gün geçmiş bulunmakda çok heyecanlıyım test yapmaya drum izin vermedi 10 gün geçecek öyle dedi beklemedeyimm şu anda karman karışık bişi 15 inde yumurtladım belirti olarak da gögüs ucu acıması şişme sık idrar ara ara kasık ağrım sersemilk var birazda ama hayırlısı olsun Allah bilir herşeyi yazdıysa olacak inşallah

17.günde yap bakalım canım 16 baya koyu çıkmış.ateşlede destekliyorsun değilmi?

yapıcam canım yarında....atesımı olcuyorum ama ben pek anlamıyorum sıtede bırseyler degısmıs tam anlayamadım paylasamadımda anlayamadım yapabılırsek paylasıcgm cnm...

ooo maşallah canımmm hadi bakalım inşallah gebesindir.
ama doktorun fena frenlemiş seni.ben olsam kaçamak yapardım testi.ama sana kötü örnek olmayım sen sabret az kalmış 6güncük

canım 16da koyu baya yarında yapınca duruma göre bakarsın 16 yada 17 deriz

anladım canım eee bekleme ya test yapsana varsa zaten hemen çıkar yoksa beklersin sonra testi yenilersin inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…