- Konu Sahibi bebisimolsun
-
bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun ordayarın olur ilişki diye düşünüyordum .....çatlatma iğnesini oldum, dün ilişki oldu bugündemi olsun ..bak çok ısrar ederseniz sizi kırmam
merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)
tmm doğru diyosunnn sabah olcak bu ilişkiyide sevipte yapamayanlara armağan ediyorum
kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic
peki tatlımm dediğin gibi olsunn.canım birkaç gün bekle ve doğruu kana git denemeye değer
kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic
ilk ay neden olmadıki bi sorun flnmı vardı
şaka :) sağlıkla kucağına alırsın inş...darısı bize olsunnn
canım sat ne zamanki adetine 3-4 gün kala kanda belli oluyooo canımmm... :)2 hafta 4 günlük bebek tesste blli olurmu bnde eylülün 2snde evlendim bn çok istiorm
bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun ordagece çatlayabilirsin canım ne olur ne olmaz geç saatte çalışş sen sabaha belki çoktan iş bitmiş olcak.
.
hoşgeldin çiçeeeğimmm bebişim kaydeder senii...arkadaş yakinimdir ona göree:))))
bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun ordagece çatlayabilirsin canım ne olur ne olmaz geç saatte çalışş sen sabaha belki çoktan iş bitmiş olcak.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.bizede dua et gebelerin duası kabul olurmuşş.
ben şimdi napcammm yaa çok kfam karıştı
ben şimdi napcammm yaa çok kfam karıştı
hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...
eline sağlıkk bebişimmmmtamamdır canımmm
inş cnm bi seni aradan çıkarsaydıkkkhoşgeldin mahrumun arkadaşı
burda yeni gelenler hamile kalıyorhemen hadi sende kalırsın inş..
et yavrum et sağol
hem sabah spermler daha zinde oluyolarmış mış mış
anammmm ne zaman halvete girecem ben şimdi yaaa :18:sabaha geç kalmış olabilirsin garantiye al ve gece çalış bence hazır kıtada beklesinlerrr
ne etccemi biliyomda ne zamn etcemi bilmiyom sorun ordakıza bak yaa ne etceğinide bize soruyo aaaa
eline sağlıkk bebişimmmm
inş cnm bi seni aradan çıkarsaydıkkk
sabah olsun bence akşam ağrımaya başladı zaten sabah ideal kafam karıştı bnmmm
sende hoşgeldin canım,maşallah hemen gebe kalmışsın allah tamamına erdirsin tatlım..
düşündümde bizde ilk zaman korunmasaydık olurmuyduki acep
anammmm ne zaman halvete girecem ben şimdi yaaa :18:
ne etccemi biliyomda ne zamn etcemi bilmiyom sorun orda
valla kıızzz napcamı şaştım bi yol gösterin bana
he yaa artık toptan kalırız inşaalaaaaahhhhh
kızlar hepinize mutlu geceler mahrum özelikle sana
kocacım geldi mama hazırlamam lazım byeee
canım hoşgeldin maşşallah şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahh
hoşbuldum canımm benim en büyük avantajım eşim bütün korunma yöntemlerine karşı ve çok çocuk istiyo o istediği için baktım bende işstiyorum oldu bakalımm hayırlısıı allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşşş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?