Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yarın olur ilişki diye düşünüyordum .....çatlatma iğnesini oldum, dün ilişki oldu bugündemi olsun ..bak çok ısrar ederseniz sizi kırmam
bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun orda gece çatlayabilirsin canım ne olur ne olmaz geç saatte çalışş sen sabaha belki çoktan iş bitmiş olcak.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.bizede dua et gebelerin duası kabul olurmuşş.

canım birkaç gün bekle ve doğruu kana git denemeye değer
peki tatlımm dediğin gibi olsunn.
kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic

kemancı başımın tacı hoşgeldinn.hadi topiğimiz uğurlu gelsinn sanada.ne çok ortak yönümüz var.bende pkolu sayılırım 2yıldır değilde 16aydır istiyorum.26 yaşındayım

ilk ay neden olmadıki bi sorun flnmı vardı

şaka :) sağlıkla kucağına alırsın inş...darısı bize olsunnn

günleri atladık ondan heraldeee
aminn allah isteyen herkese nasip etsinn inşş...

2 hafta 4 günlük bebek tesste blli olurmu bnde eylülün 2snde evlendim bn çok istiorm
canım sat ne zamanki adetine 3-4 gün kala kanda belli oluyooo canımmm... :)

kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic

hoşgeldin mahrumun arkadaşı
burda yeni gelenler hamile kalıyor hemen hadi sende kalırsın inş..

hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...

hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...

sende hoşgeldin canım,maşallah hemen gebe kalmışsın allah tamamına erdirsin tatlım..
düşündümde bizde ilk zaman korunmasaydık olurmuyduki acep

Son düzenleme:
eline sağlıkk bebişimmmm

inş cnm bi seni aradan çıkarsaydıkkk

sabah olsun bence akşam ağrımaya başladı zaten sabah ideal kafam karıştı bnmmm

he yaa artık toptan kalırız inşaalaaaaahhhhh
kızlar hepinize mutlu geceler mahrum özelikle sana
kocacım geldi mama hazırlamam lazım byeee

sende hoşgeldin canım,maşallah hemen gebe kalmışsın allah tamamına erdirsin tatlım..
düşündümde bizde ilk zaman korunmasaydık olurmuyduki acep

hoşbuldum canımm benim en büyük avantajım eşim bütün korunma yöntemlerine karşı ve çok çocuk istiyo o istediği için baktım bende işstiyorum oldu bakalımm hayırlısıı allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşşş ...

anammmm ne zaman halvete girecem ben şimdi yaaa :18:

ne etccemi biliyomda ne zamn etcemi bilmiyom sorun orda
valla kıızzz napcamı şaştım bi yol gösterin bana

canım ben nerde okuduysam doktorumda dahil gün aşırı dediği için bence sabah yap derim ben. ama siz ayarlarsınız artık olayın gidişatına göre
hadi rastgelee

canım hoşgeldin maşşallah şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…