Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyiyim canımmm sen napıyosun takılıyom msnde ateş yumurta ovulcan işte hep aynı muhabbet

ahh ahh bilmem mi ))) bende de farklı bi konu olmuyor zaten.iyi ki burası var yoksa bana kesin huniyi takmıştı arkadaşlarım ve ailem..burda paylaşabiliyorum en azından
bu arada topiğimzde ne çok hamişiz var...inş biz de ekleniriz o listeye....

evet yaa sorma burdan başkası anlamaz zaten bizii:)) evet topiğim uğurlu geldi bizide eklicem inşallah canımmm listemiz hep hamişle dolacakkk...

evet yaa sorma burdan başkası anlamaz zaten bizii:)) evet topiğim uğurlu geldi bizide eklicem inşallah canımmm listemiz hep hamişle dolacakkk...
inşallah canım benim...adetimin 2.günüydü bugün.bir an önce yumurtlama zamanları gelsin istiorum.bir de aksi gibi brnim kociş şehir dışında olacak bu ay.ama alahtan 11,12,13 ve 14. günler yanımda olabilecek hafta sonu ve pzt denk gelio..ama gecen ay yumurtlama 15. gün llmuştu ff ye göre.yani yine zayıf bi ihtimal gibi görünüyor ama inş daha erken olur yumurtlama olayı..öle işte...neyse ben yavaştan kaçar...uykum geldi.yarın uğrarım yine buralara...yeni hamişler çıkar belki...bahaaaaaarrrr sen bi müjde ver bze yarın hadi öptüm meliscim.iyi geceler

nazooooo naber canımmm

canooooo iyiyim...senin burda olduğunu görmeden mesajımda anmıştım ama burdaymışsın hatta bana mesaj bile atmışsın...hisli kızım vesellam )))
bahar senden iyi haberler bekliyorum ona göre...umudumuz ol nolurrrr

ahh be tatlımm keşke güzel haberler verebilseydim ama benim ateşim düşüşe geçti büyük ihtimal yarın daha da dibe çöker ve benim regl cumartesi gelir.
ne yapalım canım ne gelirse allahtan.başka elimizden bişey gelmiyor.seninde yeni döngün hayırlı olsun tatlım.inşallah iszler verin müjdeyi
biz çok bekledik umarım allahım sizi bekletmesin.sen ve masum daha yenisiniz.inşallah bizim kadar beklemeyin.hepbirlikte gebe kalalımm.

inşallah canım...Rabbim bir an önce meleklerimizi gönderir...bizim 4. ayımızdı olmadı..bakalım ne kadar sürecek...sen de bozma moralini..belki yarın düşmicek ateşin..sabah ateşini mutlaka gir buraya tamam ı?merakla beklicem.ben kaçıyorum şimdilik...iyi geceler sizlere...

hadi bakalımm inşallah bu ay güzel haber verirsin bizee öptüm canım iyi geceelerr

tamam canım sabah girerim.çok öptüm iiyi gecelerr.

kız ilk kez ateş tablosu koydum daha ne olsun
tabloya gelince bende pek bişi anlamadım yarın doktora gidicem galiba

hele benn hiiçç anlamıyorum bakmıyorum bilee
hayırlı olsun o zaman
kaçıncı günün ve neden 10.günde iğne oldun erken değilmi ya :26:

hele benn hiiçç anlamıyorum bakmıyorum bilee
hayırlı olsun o zaman
kaçıncı günün ve neden 10.günde iğne oldun erken değilmi ya :26:
saol cnm tşkler...bugün 14. gün
bigün sonrasında olmuştum önceki ayda 11. gün yumurtalarım çabuk gelişiyomuş ...
bu doktorda farketmez yarında olabilir sonraki günde dedi (10. -11. günü kastederek) bende aceleci olduğum için 10 günü seçtim:)))

hımm o zaman bişey diyemem doktordan daha iyi bilemem tabi
yani şöyle düşünmüştüm,hani pko varya geç çatlarsın diye kendime göre işte

hımm o zaman bişey diyemem doktordan daha iyi bilemem tabi
yani şöyle düşünmüştüm,hani pko varya geç çatlarsın diye kendime göre işte

evet 22.gün çatlayabilme kapasitesine sahip olunca 11 gün olması zor gibi duryo ama iğne ilaç artık ne çıkarsa bahtımıza çatlasın döllensinde gerisi boş...
bakale naaptı acaba kan testi verdimiki???

evet 22.gün çatlayabilme kapasitesine sahip olunca 11 gün olması zor gibi duryo ama iğne ilaç artık ne çıkarsa bahtımıza çatlasın döllensinde gerisi boş...
bakale naaptı acaba kan testi verdimiki???

bende ilk ovul takibi yaptırırken,hiç doktoruma kaçıncı gün ne zaman çatlar patlar bişey sormuyodum ne safmışım ben hee ama senin bünye güzel cevap vermiş bence ilaca maşallah bende klomen kullanırken 2 tane yumurta gelişiyordu ama tutmuyordu o ayrı
bakale için hayırlısı olur inş gelir heralde bugün:26:
keleoğlan masallarını seyrediyorum ben o cadı çok komik yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…