- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Kızlar benide yazın belki burası uğurlu gelir bana bat 29 ekim Allah ım izin verirse bu ay ilk bizim inşallah ALLAH IN izniyle olucak eşim olmazsa çok üzlürüm diyo
Kızlar 24 şehidimiz varmış duyunca çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadım,allah belalarını versin
evet cnm...o soysuz köpeklerin leşleride bir bir toprakla buluşsun inş...
Bizim askerimiz peygamber şefaatine nail oluyor..o kkkkkkkkkkkkkkkkler hala kan döküyor kalleşçe...
Hepsininn dağda çatışanından mecliste oturanına hiçbişey yapmasa bile onu aklından destekleyenlere kadar hepsinin allah belasını versinn...
kizlar biraz once lavaboda peceteyle kurulanirken akintiyla karisik kan geldi,kizlar bebek gidiyor galiba,ALlahim hayirlisini versinn...
kötü düşünme cnm...yarın bi kan testi daha ver için rahatlasınn....
yarina kadar adetim gelmezse kana giderim.bekliycem bakalim
ay hayırr gitmesinn
yerleşme lekesi falan olamaz mı ya
bence olabilir kötü düşünmeyelim
bende yerlesme kanamasi olmasi icin dua ediyorum ama soyle bisey var ki cumartesi o kanamayi gordum zaten kac defa yerlesecek bu bebek,insan uzuluyor ama hamile kalabilmem bile benim icin buyuk mutluluk,yarin birdaha teste gidicem ama ondan once ayni markanin testini birdaha deniycem dunku silik bir cizgiydi,bugunkunde biraz daha koyulasirsa bthcg artista diyebiliriz diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz kizlar?
selam canım nasılsın hayırlı olsun hamilesin diye duydum ama kana giderim falan demişsin ne oldu ne yaptınyarina kadar adetim gelmezse kana giderim.bekliycem bakalim
canım ben denemiştim onu ama 2 gün sonra birazcık koyulaştı
1 günde gözle görülebilir bir koyulaşmayı göremeyebilirsin canın sıkılır
yapma bence bekleyelim
kanamanın devamı gelmedi dimi
hem benim bildiğim ara ara kanama olabilirmiş çünkü yerleştiğinde hemen yerleşme bitmiyor daha derinlere gidiyormuş
daha senin regli tarihi de gelmedi ki
kötü düşünmicezz
yok canim suan hicbisey yok kackere lavaboya gittim,cuma regl gunum ama 1-2gun onceden pembe akintiyla kendini belli eder,ama karin agrim yok suan esimle disardayemek yicez cikmisken aliyim ben testi,bir denemis olurum yerlesme hakkinda soylediklerin teselli degil dimi canim
selam canım nasılsın hayırlı olsun hamilesin diye duydum ama kana giderim falan demişsin ne oldu ne yaptın
kesinlikle değil
nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama inan böyle bişey kaldı aklımda
umarım bebeğin hep seninle kalır
cok sagol bakalim tatlim dedigin gibi yerlesme kanamasidir insallah ama soyle birsey varki hayirlisiysa eger devam edelim yolumuza
melissss napıon canoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?