Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar benide yazın belki burası uğurlu gelir bana bat 29 ekim Allah ım izin verirse bu ay ilk bizim inşallah ALLAH IN izniyle olucak eşim olmazsa çok üzlürüm diyo

canım hoşgeldin ekledim listeye ama öyle isim yazdırıp gitmek yokk sürekli gelmeyenleri siliyorum çünkü...canım henüz ilk denemenizmiş olmazsa sakın üzülme çünkü çok yeni inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

Kızlar 24 şehidimiz varmış duyunca çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadım,allah belalarını versin

Kızlar 24 şehidimiz varmış duyunca çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadım,allah belalarını versin

Evet cnm...O SOYSUZ KÖPEKLERİN LEŞLERİDE BİR BİR TOPRAKLA BULUŞSUN İNŞ...
Bizim askerimiz peygamber şefaatine nail oluyor..o kkkkkkkkkkkkkkkkler hala kan döküyor kalleşçe...
hepsininn dağda çatışanından mecliste oturanına hiçbişey yapmasa bile onu aklından destekleyenlere kadar hepsinin ALLAH belasını versinn...

valla ciğerimizi yaktılar,allah ta onların ciğerini paramparça etsin,lanet okumamak elde değil

kizlar biraz once lavaboda peceteyle kurulanirken akintiyla karisik kan geldi,kizlar bebek gidiyor galiba,ALlahim hayirlisini versinn...

ay hayırr gitmesinn
yerleşme lekesi falan olamaz mı ya
bence olabilir kötü düşünmeyelim

bende yerlesme kanamasi olmasi icin dua ediyorum ama soyle bisey var ki cumartesi o kanamayi gordum zaten kac defa yerlesecek bu bebek,insan uzuluyor ama hamile kalabilmem bile benim icin buyuk mutluluk,yarin birdaha teste gidicem ama ondan once ayni markanin testini birdaha deniycem dunku silik bir cizgiydi,bugunkunde biraz daha koyulasirsa bthcg artista diyebiliriz diye dusunuyorum siz ne diyorsunuz kizlar?

canım ben denemiştim onu ama 2 gün sonra birazcık koyulaştı
1 günde gözle görülebilir bir koyulaşmayı göremeyebilirsin canın sıkılır
yapma bence bekleyelim
kanamanın devamı gelmedi dimi
hem benim bildiğim ara ara kanama olabilirmiş çünkü yerleştiğinde hemen yerleşme bitmiyor daha derinlere gidiyormuş
daha senin regli tarihi de gelmedi ki
kötü düşünmicezz

yok canim suan hicbisey yok kackere lavaboya gittim,cuma regl gunum ama 1-2gun onceden pembe akintiyla kendini belli eder,ama karin agrim yok suan esimle disardayemek yicez cikmisken aliyim ben testi,bir denemis olurum yerlesme hakkinda soylediklerin teselli degil dimi canim

kesinlikle değil
nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama inan böyle bişey kaldı aklımda
umarım bebeğin hep seninle kalır

selam canım nasılsın hayırlı olsun hamilesin diye duydum ama kana giderim falan demişsin ne oldu ne yaptın

canim seni tekrardan tebrik ederim cok sevindim,ben dun kana gittim degerim 25,53 ciktidoktorum gebesin ama pers birdaha kana git,saglikli gebelik mi anlayalim dedi,birkacsaat oncede akintiyla biraz kan geldi peceteyle kuruladigimda,bende bekliyorum bakalimseni n degerin kac cikmisti

cok sagol bakalim tatlim dedigin gibi yerlesme kanamasidir insallah ama soyle birsey varki hayirlisiysa eger devam edelim yolumuza

zaten allah korusun kötü bişey olursa sağlıksız bir gebelikti ondan oldu biliyoruz
vee en önemlisi hamile kalabildiğini bilmek
ama bişey olmayacak inşallah
bulabilirsem o yazıyı arıcam senin için

ben burdayımmmm kızlarr nerdesinizzzzzzzzz.... bakale canım inşallah herşey yolundadır kötü düşünmeyelim yarın sonucun artmış olur inşallahh dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…