Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aynı dilekler senin içinde geçerli canımmmmmmmmmmmmmm
bizde dün seni konuştuk kızlarla bu ara gelmiyor dedik
neyseki güzel enerjinle geldinnnnn
bu arada sizin topikteki kankan gebe mi kız ver dedikoduları

sorma vallaaa pek bi umitlendik bu ay ama deilll
insallahh onumuzdeki ayyyyy allahin izniyle basaricazzzzzzz

biizim topige yeni gelen hopppp hamis kaliyo valla kankamla ben kaldikkkkk :))))

ay diyeyimde gulun gecen biri gelmis basliktan pidilga ve peri bi kurmu yada ilac ismimi diye ama gayett ciddi soruyoduuuuuu :)))

sayilir dedukkkkk

ya kislarr ben bu bebis ha geldi ha geliyo islerinden yoruldummmmm topiktede oyle ondan attm kendimi baska topiklere oyunlara - yemeklereee - bide forum takibi tikliyorum ya acaip hikayeler oluyo onlari okuyorummmmm
acildimmm yaniiiiiii
gebelik gebelikkkkkk boggggg geldiiiiiiiii

amminnn canım inşallaah mutlu huzurlu bi ömürrrrr olsun hepimiz için eşlerimizle..
inş güzel haberlerle gelicem bnde
yoksa yrn bnm suratım çekilmez adamda evlendigimiz gün mahkemeye vermesn beni bıktım derdinden senin diye

bekliyoruzzz tatlım hadi iyi duşlarrrrrrr

ahahahahayyy çok komikmiş.kız ataydınız bişeyler ortaya bi karışık mesela soğan suyunun içine bal tarçını koyup birlikte içiyoruz deseydiniz ne fenayım yaaa
neyse sıra sizede gelsin kuzum.bizim önceki topiktede öyleydi her gelen gebe kalırdı elene elene biz kaldık sonra biz terkettik topiği gebe kalamayanlar olarak
sonunuz bize benzemesin.inşallahhh
zamanı gelince bizde kalıcaz canımmm çok değil az kaldı

kız deryoş bana pas vermisoun hoşgeldin dedik geçmişte

kız sen bana mı diyosun yksa başka deryoşmu var burda
yazdım ya ben sanaaaa tatlummmm
alıntı yaptım o kdr msj attım
gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana pas vermeyenin bennnnnnn ............... ........... ................. biiiiipppppppppppppppppppppppp

bizde deryoş çok yavrum bi tanesi şimdi bebesini uyutuyordur.
diğer deryoş pamukla tatile gitti.
3.deryoşta sensin.ama ben sana dedim senin cevap gelmedi ama şaka yaptım canımcım no problem.

idilga ve baharım
bu arada bu herkes hamiş kaldı biz kaldık muhabbetine kendi adıma çok tebrik koyuyorum
benim burda yola çıktıgım topicteki gacıların hepsi bırak hamile kalmayı
dogurdular anacım dogurdulaaaaaaaaar
ikinci tura çıkçaklar ben hala bat sat dolanıyom burlarda

aynen deryoşum aynen.bak işin tuhaf tarafı ne biliomusun
şimdi senin muhabbet ettiğin topik varya onu açan kişi yani haticemavi
bizim eski topiktendi bizim topik bozulunca o topiği açtı ama o sıra bizim problemler oldu gitmedik oraya sonra yeni topik açıldı orasıda bozuldu.
sonra bebiş burayı açtı.ama bak biz başka türlü bi araya geldik.ordaki bi çok kişiyi diğer topikten biliyoruz.
bizimde diğer topikten bu topikten herkes gebe kaldı ve doğurdu dediğin gibi biz hala uğraşıyoruz ama ne yapalım hayırlı zaman gelmedi demekki bizim için
geç olsun güç olmasın yaaa napalımmmm allah büyük.gün gelecek bizde bu konuştuklarımızı maziye gömücez

pıdılga kürünü uygulamayı dusunuyorum sonuc garantımı acep:44::44::44:

banada bööğğ geldı ama gelmekle olmuyo cunku gelmıyolar
ne zmn dır denıyosun sen cnm?

bizde deryoş çok yavrum bi tanesi şimdi bebesini uyutuyordur.
diğer deryoş pamukla tatile gitti.
3.deryoşta sensin.ama ben sana dedim senin cevap gelmedi ama şaka yaptım canımcım no problem.

oohh ne bolmuş kız :)
hadi darısı başımızaa ikiside ne güzel bebişe karışmışşşş
allalala ben alıntıları karıştırdım heralde kuzum

sen ateş ölçmedin bu ay dimi

oohh ne bolmuş kız :)
hadi darısı başımızaa ikiside ne güzel bebişe karışmışşşş
allalala ben alıntıları karıştırdım heralde kuzum

sen ateş ölçmedin bu ay dimi

yok bebeğim ölçmüyorum bu ay
dinlencektim düşünmeyecektim bu ay güya
ama ne mümkün düşünmemek.bugün benimde gözğü ucu acımam var sanırım yumurtluyorum.
ama bizde tık yok.kaçıncı günüm saymıyorum saymıycam bakalım bu totem tutacakmıııı

AHCIdassss kankimmmmmmmm halvet haftamiz sebebi ileeee bizdeki yemekler balik karides kalamar tarzina donmeye basladiiii enerji icerikli m monulere dondukkkk
yanliz dun yemek topigindeki yogurt corbasi nefis oldu mmmm

neselii ve bebisliii kalalimmmmucksss

aa evt temmuz topiğindeydi onlar sanırım
ben o ara pek takılmıyodum daha korunmayı bırakmamştık
temmuz topiğinde eşelenirken tanıştıım haticeyle fln
snrada dedigin gibi diger topiği açtı bende çalşmalara başladım o ara ordan devam ettik.
pek kimse kalmadı sonradan gelen bikaç kişiyle en eskilerden bitek ben.
hatta haticenin ahdı var beni bekliyo yazık topiği patlatcaktık artık
ama fazla beklettimmmmmmm
inş öyle olucak baharcım artık çok istiyorummmmmmm

ayy sen sımdı bu yıyeceklerı takma benım kafama bı o eksıktı hayatımda bırde halvetlere gore yemek yersek delıreceğiimm artıkkk

aa corbas tarıfı mı vardı kacırmısım ama esımde bende yogurt corbası sevmeyız o topıgı tuttum ama

aminnnnn tez zamanda bebişlerımızle baska topıklerle karsılasmak dılegıyle

olacak canımmm bi şekilde olacakk.
ama önemli olan hayırlı zamanda ve sağlıklı hayırlı bi evlat olması.
bu mübarek günlerde rabbim duyacak sesimizi inşallahhhhhh

canlar bende kaçar azcık uzanayım belim ağrıdı valla.
yarın görüşrüz inşallah yarın hepimiz için güzel bi gün olsunnnnn

aman kuzum yaaa
bizden geçti o işler
takip etmicez cart curtt çok zooooorrrrrr
insanın elinde olmuyo..
her ölçmicm dedigim ay elimde buluyom dereceyi
içimden bi ses cırlıyo kızım ya bu ay hamiş kalırsan o kdr ölçtüm bi tablon olmasın mı diye
snra bakıyom tablo çkmş ortaya :))
böyle diye diye sergi aççam artık

gecen eylulde denemeye basladik baslayis o baslayisss
denemeye basladigimiz ay londraya geldikkk ben kesmisim yumurtlamayi falaniiii farkinda deilimmmm ovu testi yapiyoruz yokk hicbiseyyyyyyy ee tabiii calisma hyatindan dinlenceye gecik hava ulke ev bark yurt degisimi benim hassas bunyeyi etkilemisssss
derken ben sogan kuru senin
incir kuru benim derken subatta basladim yumurtlamayaaaaa sonrasi iste sat batsatbatttt derken oldu temmuz 1 yil ucretsiz izinde bunu hallederiz hatta dogurup2 yil daha ucretsiz izin alirim dvetten derkennnnnnnn 15 eylulde ise basliyorum turkiyeye donuyorummmm
hayirlisiii
insallahh hamis doneriz diyoruz simdideeeeee
bu arada 1 asilama yaptirdim haziranda geldiigimde olmadiiiii
olmazsa tuplu dalisa gecmeyi planliyoruz yas 35 ustuuuuu cnmcmmmmmmm
iste boyleeeeeeeeee

tumm bat bekleyen kankicanlaraaa hamisliklerr diliyorummmmmmmmmm ennnnnn hayirlisindannnnn insalahhhhhhhhhh

denemeye basladigimiz ay londraya geldikkk ben kesmisim yumurtlamayi falaniiii farkinda deilimmmm ovu testi yapiyoruz yokk hicbiseyyyyyyy ee tabiii calisma hyatindan dinlenceye gecik hava ulke ev bark yurt degisimi benim hassas bunyeyi etkilemisssss
incir kuru benim derken subatta basladim yumurtlamayaaaaa sonrasi iste sat batsatbatttt derken oldu temmuz 1 yil ucretsiz izinde bunu hallederiz hatta dogurup2 yil daha ucretsiz izin alirim dvetten derkennnnnnnn 15 eylulde ise basliyorum turkiyeye donuyorummmm
hayirlisiii
iste boyleeeeeeeeee

tumm bat bekleyen kankicanlaraaa hamisliklerr diliyorummmmmmmmmm ennnnnn hayirlisindannnnn insalahhhhhhhhhh

hayirlisiii
iste boyleeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…