- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.841
olacak canımmm bi şekilde olacakk.
ama önemli olan hayırlı zamanda ve sağlıklı hayırlı bi evlat olması.
bu mübarek günlerde rabbim duyacak sesimizi inşallahhhhhh
canlar bende kaçar azcık uzanayım belim ağrıdı valla.
yarın görüşrüz inşallah yarın hepimiz için güzel bi gün olsunnnnn
olacak canımmm bi şekilde olacakk.
ama önemli olan hayırlı zamanda ve sağlıklı hayırlı bi evlat olması.
bu mübarek günlerde rabbim duyacak sesimizi inşallahhhhhh
canlar bende kaçar azcık uzanayım belim ağrıdı valla.
yarın görüşrüz inşallah yarın hepimiz için güzel bi gün olsunnnnn
gecen eylulde denemeye basladik baslayis o baslayisss
denemeye basladigimiz ay londraya geldikkk ben kesmisim yumurtlamayi falaniiii farkinda deilimmmm ovu testi yapiyoruz yokk hicbiseyyyyyyy ee tabiii calisma hyatindan dinlenceye gecik hava ulke ev bark yurt degisimi benim hassas bunyeyi etkilemisssss
derken ben sogan kuru senin
incir kuru benim derken subatta basladim yumurtlamayaaaaa sonrasi iste sat batsatbatttt derken oldu temmuz 1 yil ucretsiz izinde bunu hallederiz hatta dogurup2 yil daha ucretsiz izin alirim dvetten derkennnnnnnn 15 eylulde ise basliyorum turkiyeye donuyorummmm
hayirlisiii
insallahh hamis doneriz diyoruz simdideeeeee
bu arada 1 asilama yaptirdim haziranda geldiigimde olmadiiiii
olmazsa tuplu dalisa gecmeyi planliyoruz yas 35 ustuuuuu cnmcmmmmmmm
iste boyleeeeeeeeee
tumm bat bekleyen kankicanlaraaa hamisliklerr diliyorummmmmmmmmm ennnnnn hayirlisindannnnn insalahhhhhhhhhh
naz hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????
allta biseyler okudummmmm
naz benim ilk BAT sadsimmmmmmmmmm hamilemiii
naz hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????
pikisiii deilmisss
belkimde allah soylettiii en yakin zamandaaa
herkese iyi geclerrrrr
yok canım ne hamişliği...nerde o günler...inş allah söyletiyordur.bu arada topikte kimse yok mu?eşimin sperm değerlerini paylaşcam.yoruma ihtiyacım var
oo deli yararsın hem de...hemen yazıyorum.
YAZ DA GÖREKKK
HAVADA ÇOK SICAK YAAA
şimdi neler lazım.burdq bir sürü şey var ben bazılarıın yazıyorum.
Toplam sperm sayısı 41 milyon normal değerler (70-250 milyon)
1 ccde sperma 10 milyon normal değerler (30-80 milyon)
ileri hızlı hareketli %29
yavaş ileri hareketli %10
yerinde hareketli %16
hareketsiz %45
morfoloji kruger yönetime göre %11
dünya sağlık örgütü kriterine göre normal yapı %52 anormal yapı %48
teşhiş h.oligospermi..
önceki sperm testimizde böle şeyler yazmıyordu.yani ilk testimizde..ikinci zaten çok yanlıştı ondan şüphem yok.bu durumda ne yapmalıyız?bu varikosel belirtisi mi?biraz moralimiz bozuldu
doktorunuz yorumlamadımı cnm ben şimdi yanlış yorum yapmak istemem..ama diğer testinize göre iyi çıkmış sonuçlar..
yok canım doktora gitmedik daha
gecen günkü test yanlıştı ya...4 saat sonra laboratuvara gitmiş.o belliydi ama ilk testimizi hatırlıyormusun?o testte hiç böle oligospermi falan yazmıyordu.hatta ilk doktorum eşimin o testini beğenmişti.sonra ben doktor degiştirdim hsg için. O da testi beğenmedi.bi yenileyin isterseniz dedi.sonra o yanlış test sonrasında da bu test işte...sen bi yorumla canım yaa...
tatlım şimdi sonuçta biz doktor değiliz oligospermi döllenme yeteneğindeki sperm sayısının az olması demek fakat 20 milyon altı olduğu zaman bu teşhis konulur diye bliyordum ..
Fakat hareketiniz ve morfolojiniz iyi ..
Diğer o sıfırlarla dolu olan spermyogramımı beğendi doktorunuz anlamadım onu tam olarak ...
Bu sonuçlara göre muayne olmadan varikosel vardır veya yoktur denemez muayne şart biliyorsun fakat bence çok kötü değil diye düşünüyorum ...
bencede cnm ama şahsi fikrim çok kötü değil sonuçlar kabaca hesap etsene sayınızı canlınızı ileri hareketlinizi hiçte azımsanacak kadar değil.
40 milyon spermin %50 si canlı yüzde 30 u ileri gidiyor nerden baksann 7 milyon sperm eder buda ...
ben şimdi çıkıyorum cnm sonra görüşürüz
yok yok..doktorun o testten haberi bile yok..hani şubat ayında hsg den kaçtıgım ay bi test yaptırmıştı eşim.onu diyorum...o testi ilk doktor beğendi ikincisi ehh dedi..sonra benim hsg çektirdigim hastanede eşim spermiogram testi yaptırdı.hani şu sıfırlarla dolu olan :)
yarın atlayıp gidelim doktora diyorum.bakalım...:26:
veee beklenen son kızlar adet oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?