Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım en önemlisi o hayırlısı olsun inş hepimiz için
elbet bi vakti zamanı var bizde anne olucaz...

tmm tatlım uzan hadi öptümmmmm

evet canım en önemlisi o hayırlısı olsun inş hepimiz için
elbet bi vakti zamanı var bizde anne olucaz...

tmm tatlım uzan hadi öptümmmmm

aramızda 1 ay var cnm bızde ekımde bsladık ama zor bır surec allah hepımıze yardım etsın daha fazla bekletmeden versın bebkleırmızı ınsallahh

naz hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????

pikisiii deilmisss
belkimde allah soylettiii en yakin zamandaaa
herkese iyi geclerrrrr

Son düzenleme:
naz hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????

pikisiii deilmisss
belkimde allah soylettiii en yakin zamandaaa
herkese iyi geclerrrrr

yok canım ne hamişliği...nerde o günler...inş allah söyletiyordur.bu arada topikte kimse yok mu?eşimin sperm değerlerini paylaşcam.yoruma ihtiyacım var

şimdi neler lazım.burdq bir sürü şey var ben bazılarıın yazıyorum.

toplam sperm sayısı 41 milyon normal değerler (70-250 milyon)
1 ccde sperma 10 milyon normal değerler (30-80 milyon)
ileri hızlı hareketli %29
yavaş ileri hareketli %10
yerinde hareketli %16
hareketsiz %45
morfoloji kruger yönetime göre %11
dünya sağlık örgütü kriterine göre Normal yapı %52 aNormal yapı %48

teşhiş H.oligospermi..

önceki sperm testimizde böle şeyler yazmıyordu.yani ilk testimizde..ikinci zaten çok yanlıştı ondan şüphem yok.bu durumda ne yapmalıyız?bu varikosel belirtisi mi?biraz moralimiz bozuldu

doktorunuz yorumlamadımı cnm ben şimdi yanlış yorum yapmak istemem..ama diğer testinize göre iyi çıkmış sonuçlar..

doktorunuz yorumlamadımı cnm ben şimdi yanlış yorum yapmak istemem..ama diğer testinize göre iyi çıkmış sonuçlar..

yok canım doktora gitmedik daha
gecen günkü test yanlıştı ya...4 saat sonra laboratuvara gitmiş.o belliydi ama ilk testimizi hatırlıyormusun?o testte hiç böle oligospermi falan yazmıyordu.hatta ilk doktorum eşimin o testini beğenmişti.sonra ben doktor degiştirdim hsg için. o da testi beğenmedi.bi yenileyin isterseniz dedi.sonra o yanlış test sonrasında da bu test işte...sen bi yorumla canım yaa...

tatlım şimdi sonuçta biz doktor değiliz oligospermi döllenme yeteneğindeki sperm sayısının az olması demek fakat 20 milyon altı olduğu zaman bu teşhis konulur diye bliyordum ..
Fakat hareketiniz ve morfolojiniz iyi ..
Diğer o sıfırlarla dolu olan spermyogramımı beğendi doktorunuz anlamadım onu tam olarak ...
Bu sonuçlara göre muayne olmadan varikosel vardır veya yoktur denemez muayne şart biliyorsun fakat bence çok kötü değil diye düşünüyorum ...

yok yok..doktorun o testten haberi bile yok..hani şubat ayında hsg den kaçtıgım ay bi test yaptırmıştı eşim.onu diyorum...o testi ilk doktor beğendi ikincisi ehh dedi..sonra benim hsg çektirdigim hastanede eşim spermiogram testi yaptırdı.hani şu sıfırlarla dolu olan :)
yarın atlayıp gidelim doktora diyorum.bakalım...:26:

tamam canım.görüşrüz teşekkür ederim...öptüm

bencede cnm ama şahsi fikrim çok kötü değil sonuçlar kabaca hesap etsene sayınızı canlınızı ileri hareketlinizi hiçte azımsanacak kadar değil.
40 milyon spermin %50 si canlı yüzde 30 u ileri gidiyor nerden baksann 7 milyon sperm eder buda ...
ben şimdi çıkıyorum cnm sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…