Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

gebelik olma ihtimali baya yüksek
umarımda öyledir.hakkında hayırlısı.

değerin oldukça güzel 33 üzerinde çıktığı zman gebelik ihtimali oluyormuş ..
umarım kan testinde olumlu çıkar..

ben adet gecıktıgı için söksün diye içmedim başta yarım oldugunu unuttum 2. içmemde yarım aldım
zaten 6 gun hep gecıkıyo ben pko için içtim zaten aldım

ben msjında halada bişey olmadı bnm pkoya anca yetiyo 6 gün az değil fln dye yazınca öyle algılamışım cnm o yüzden yazma gereği duydum kusura bakma ...

oliii bu sabah bende ateşimi ölçtüm bir iki saatlik uykuyla ve 36,9 çıktı sanırım ben çoktan çatlamışım.
belki biraz şişme ateş ama hadi diyelim 36,5 tir normali.çokta oynamaz hava dehşet sıcaktı ama.
ohh be işkence bitti artık çalışma falan yok bayrama kadar

cnm bencede çokta olmuş çatlama hadi inşlalah o çatlama zamanı değildir diyerek olan ilişkilere denk gelmiştir ...
beklemeye geçtin bakalım bende bir iki güne çizgiyi çekince geçcem artık inşallah...
heyecanlandım bak şimdi

aman denk gelse ne olcakki oli yaa biliyorsun durumları yani.
denk gelse de 12den vursada bişey çıkmaz.
zorla güzellik olmuyor işte
evet yine hemen hemen aynıdır batlarımız.gerçi ben senden baya sonra oldum sanırım.

evet cnm durumlar bizim işimiz mucizeye kalmış artık ...biride bize denk gelsin diyelim artık
bnm bugün 19, günüm sende erken çatladıysan arayı kapatmış oluyorum
yakın batlarımız bakalım hayırlısı olsun..

benimde 17.günmüş saymıycaktım ama neyse sayıverdim
hayırlısı olsun ne diyelim
off canım pasta börek istedi yaa kurabiyeler falan istedi.
yanında çay sonrasında da

benimde 17.günmüş saymıycaktım ama neyse sayıverdim
hayırlısı olsun ne diyelim
off canım pasta börek istedi yaa kurabiyeler falan istedi.
yanında çay sonrasında da
2 gün var aramızda sende 14 gün fln çatladıysan ..fark kapandı gitti demektir
ohhhhh abur cubur bayılırım yanında şöle bide mercimek köftesi olsun....
çaylar kahveler üzerine de dediğin gbii
bigün senle denk gelip karşılıklı üfürmek istiyorum

Son düzenleme:
ben msjında halada bişey olmadı bnm pkoya anca yetiyo 6 gün az değil fln dye yazınca öyle algılamışım cnm o yüzden yazma gereği duydum kusura bakma ...

yok adet gelmedı demek istedim
kus bakcak ne var askolsun sen ve bahar sayesınde ve derya bu ilacı keşvettim. dünde dedimya tecrübenize sonsuz güvenim var elbette söyle yanlış yaptıgım bilemediğim bişe olursa sevınırım

bende bayılırım oli yaaa şimdi gözümün önünden neler geçiyor neler.
mercimek köfte oyy çiğköfteee yada bi buçuk iskender
bende isterdim kız karşılıklı oturmayı ama şu senin evin balkonunda

beni takip et yine çok acıklı bi hikaye buldumm

Son düzenleme:

her zman cnm biz burda birbirimizedesteğiz ..
bnm için bu hep öyle olacak..

iskender çiğköfte döner
üzerine künefe

bi gün yolumuz düşer belki bir yerlerden ...
geliom hmn ağıt yakmaya

ayhhh benımde azımın suyu aktı
mercimek köfte bayılırım kayınvalıdeye desem yaparda oda guzel yapamıyo oyyyhh limonluca

bahaar napıyosun

Son düzenleme:
bahar o konuya denkgeldimde çok uzundu okumak stmedim bi özet geçsende konuya öyle dalsam yada ben diğer msjlar üzerinden ilerleyim dalarm bi yerinden

ayhhh benımde azımın suyu aktı
mercimek köfte bayılırım kayınvalıdeye desem yaparda oda guzel yapamıyo oyyyhh limonluca

bahaar napıyosun

oyyyy kızlarrrr akşama daha çokkk var amaaa
napim canım yaaa bi konu var onu okuyordum.
sen napıosun kız bi test yapsana sen adetin gelmemiş.

oyyyy kızlarrrr akşama daha çokkk var amaaa
napim canım yaaa bi konu var onu okuyordum.
sen napıosun kız bi test yapsana sen adetin gelmemiş.

bebeklerim kimin hakkı demi cok ilginctı onumu okuyosun sabah bende denk geldim
yaptım bozuk cıktı. bagda kalıyoruzya 1 haftadır yolda kayınpederle gıdıyoruz yolu degıstir demek olmuyo. bağdada 1 ecz.var onunkıde bozuk cıkıyo
1 2 gune kanda baktırayım dıyorum

bahar o konuya denkgeldimde çok uzundu okumak stmedim bi özet geçsende konuya öyle dalsam yada ben diğer msjlar üzerinden ilerleyim dalarm bi yerinden

yok yok uzun ama akıcı sürükleyici tam bi dizi senaryosu olmuş.
ya milletin hayal gücü ne kadar geniş.
ya kadının biri bi adamla evlenmiş sonra bakmışlar evlilik sarmıyor arkadaşça boşanmışlar.
sonra kadın biriyle tanışmış.adam güneydoğuluymuş durumuda çok ii değilmiş.aama bu karı çok sevmiş
adam memleketine dönmüş telde devam etmişler sohbete.evlenme teklifi etmş
ojeyi ruju mini eteği taytu yasaklamış bu karıda tamam demiş.sonra kadın ailesine açamamış durumu
bu eski kocasıylada tanıştırmış eski koca buna destek olmuş.neyse bi gün bunun yaşadığı yere gelmiş iki gün 2gece evde alem yapmışlar
sonra dönmüş adam.ve sonra ayrılmışlar seni bu hayattan koparamam demiş.sonra bi gün bu gebe olduğunu öğrenmiş hemide ikiz
eski kocaya anlatmş oda tekrar nikah kıyalım demiş.evlenmişler tekrar.sevgiliside başkasıyla evlenmiş.sonra adam bunun hamile olduğunu öğrenmiş
bebekler benden mi demiş.şimdi soruyor bebekler kimin hakkı diye
bayada uzun bi özet olmuş yaaa

Son düzenleme:

aboovvvvvv ....
bunu dediğin gibi bi dizi haline getirlsin... bebeklerimin şuçu ne adını üvey babası koydu fln diye
benm burda çıkarttığım sonuç demekki yumurtlama gününe denk gelmiş...hemide çiftt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…