- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.921
aboovvvvvv ....
bunu dediğin gibi bi dizi haline getirlsin... bebeklerimin şuçu ne adını üvey babası koydu fln diye
benm burda çıkarttığım sonuç demekki yumurtlama gününe denk gelmiş...hemide çiftt
aboovvvvvv ....
bunu dediğin gibi bi dizi haline getirlsin... bebeklerimin şuçu ne adını üvey babası koydu fln diye
benm burda çıkarttığım sonuç demekki yumurtlama gününe denk gelmiş...hemide çiftt
bebeklerim kimin hakkı demi cok ilginctı onumu okuyosun sabah bende denk geldim
yaptım bozuk cıktı. bagda kalıyoruzya 1 haftadır yolda kayınpederle gıdıyoruz yolu degıstir demek olmuyo. bağdada 1 ecz.var onunkıde bozuk cıkıyo
1 2 gune kanda baktırayım dıyorum
evet canım o konu.
ya bencede kana git en garantisi o.inşallah bebiş seninledir
sorma oda ayrı bi saçmlıkta maksat vakit geçsin işte böle konular bi işe yaıyor..he yaa demekki o ay çift yumurtlamış.yada tek yumurta ikizide olabilir okadar şehvetten sonra
.çok enteresan sevgili ve eski koca kanka olmuşlar
hahahaha demiştim topikin bilirkişisisin die
bilimsel açıklamada geldi
kızlarr hani adetken sevgiliinden hamile kaldığını düşünen kız vardı ya ona ne olduu
deryoşş
oooyyyy öyle bir konu mu varrrr
naber bebişşşşşşş
napalım canım Ramazan işte bi kaç yemek hazırlığımı yaptım azcık burda vakit geçiriyordum
napalım canım Ramazan işte bi kaç yemek hazırlığımı yaptım azcık burda vakit geçiriyordum
kızlarrr yine ben böyle aranıza direk dalıyorum ama kusura bakmayın.... fikirlerinize ihtiyacım var.
kan testi yaptırdım 4.9 çıktı şüpheli dediler.5 in üstünde olması gerekiyormuş ama daha reglime 5 gün var o yuzden de boyle çıkmış olabilir diye dşünüyorum siz ne düşünüyosunuz? bi de progesteron 98.4 çıkınca ıyıce umitlendim allahım inş hamileyimdir:))
kızlarrr yine ben böyle aranıza direk dalıyorum ama kusura bakmayın.... fikirlerinize ihtiyacım var.
kan testi yaptırdım 4.9 çıktı şüpheli dediler.5 in üstünde olması gerekiyormuş ama daha reglime 5 gün var o yuzden de boyle çıkmış olabilir diye dşünüyorum siz ne düşünüyosunuz? bi de progesteron 98.4 çıkınca ıyıce umitlendim allahım inş hamileyimdir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?