- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.061
ayyy oofff isafir misafir iyimisin sen kız o kadar misafir ..
zaten durduğum yerde bayılıyorum..
ben bekliyorum şimdi kim beni çğırsa sadece onları alcam ne yapayım
bende aynı durumdayım cnm su içmeye korkar oldum artık ...dün az içeyim dedim ama yok doğru yapmamışım karnım ağrıyana kadar içiyordum ilk günlerde çişe çıkmak daha iyi beynim kaynaadı resmen..
cnm tatlı konusuna gelince yapılış zaten aynıır ama şerbet kısmında şerbetin baya soğumuş yani oda sıcaklığında soğumuş hamurunda ılık olursa güzel oluyor çok denedim artık tutturbiliyorum
takılıyoruz napalım gel katılıver sende..
sigara içeyim benya elim hep aynı smile ,ı tıklıyor
evet sabırsızlığımın kurbanı oldum
bak şimdi ben kadayıfları ayırdım sonra küçük küçük kestim yağla birlikte harmanladım sonra borcama bastım fırına verdim şerbetide kaynar döktüm
aslında benim hatamda değil ki nette öyle diyordu şerbette tatlıda sıcak olsun diyordu
nirdesin be yawwww..oil tozları aldım..ev müze görünümünden kurtuldu.yarın da süpürge vileda var...off offf
bende şöyle yapıyorum cnm ...
güzel yaş kadayıfı alıyorum onu böle harmanlıyorum sonra iki ölçüye ayırıyorum bir ölçüyü zemine döşüyorum sonra arasına fndık ceviz artık neyse onu serpiyorum sonra kalan kısmı üzerine döşüyorum güzelce ve yerleştirirken çok bastırmıyorum düzenlemek amaçlı sıkıştırmak anlıycan ..
bir paket margarini eritiyorum ılık olcak sonra içine sıvıyağ koyuyorum sonra karıştırdığım yağı tepsimin üzrinden kaşık yardmıyla her yerine gelecek şeklide gezdiriyorum bol bol oluyor tabi..sonra kare kare kesiyorum biraz zor kesiliyor ama kesiliyor..
güzelce fırına verip nar gibi pişiriyorum..şerbette dedğim gibi ikiside ılık olacak on nomero olyo valla
ohhh mis oldu , bnmde yer silme kaldı ama kalsın umrumda bile değil..
tabi cnm deneye deneye öğrencezz ...sen gel varya ben sana neler yparım nelerrrrrrrrönceden bende kesmeden yapardım kıtır kıtır olurdu ama yeni bişey demeyim dedim olmadı
aman neyse ya napim tecrübe oldu buda bana
sen bi gün yap ben yemeye gelirim
heheyyyyyyyyyy kızım siz tembelsiniz ben bugün hem süpürdüm hem sildim hem toz aldım
hem yemek yaptım hem tatlı hem market hem size laf yetiştirdim
tabi cnm deneye deneye öğrencezz ...sen gel varya ben sana neler yparım nelerrrrrrrr
maşlalah sanavalla ben o kadar yapamadım sadece yer silme kaldı tabi marketede gidemedim
tabi cnm deneye deneye öğrencezz ...sen gel varya ben sana neler yparım nelerrrrrrrrönceden bende kesmeden yapardım kıtır kıtır olurdu ama yeni bişey demeyim dedim olmadı
aman neyse ya napim tecrübe oldu buda bana
sen bi gün yap ben yemeye gelirim
heheyyyyyyyyyy kızım siz tembelsiniz ben bugün hem süpürdüm hem sildim hem toz aldım
hem yemek yaptım hem tatlı hem market hem size laf yetiştirdim
belli mi olur kuzum belki yolumuz düşer oralara
gerçekten bu topikte 3 5 kişiyiz ama hepimiz allah bozmasın süper anlaşıyoruz.
kimse kimsenin lafına alınmıyor terslik çıkarmıyor
herkes yardımcı destekçi.çok kaliteli insanlar.
hepinizi seviyorum ben yaaaaa
aynen öyle baharcım sana yine katılıyorum ben
her zman bekleerim hepinizin başımın üstünde yeriniz var
bahar ya bnm göğüslerim bu ay aynı adet zamanı gelirya hani öyle ağrıyor çok fena dokunamıyorum ve yumurtlamadan gününden bu yana ...acaba herşey yolundamı bende cnm sıkılıyor bu göğüs ağrılarına
göğüs ağrısı iyidir bebeğim takılma sen buna.
kimdi hatırlamıyorum ama şey demişti tek belirtim her ay sadece yumurtlama günlerinde ve adet öncesinde ağrıyan göğüslerim
gebe kaldığım ay yumurtlamadan itibaren ağrıdı
o yüzden bence kötü düşünme.neden ağrıyacakki
gunaydın kızlarrr
cok hastayım bütün gözeneklerım terliyo resmen.akşam yemekten sonra bulantı terleme agrı ölüyorum resmen :2:
bugunde ii deilim aslında ama mecbur geldık işte işe ...
bugunden itibaren dönüyorum evime yatagıma şükür.bağda hayat güzel serin ama sineklerdi hastalıgımdı pek k..çmı doğrultamadım valla. insanın evi gibi yok Allahım kimseyi evinden uzun ayırmasın ne kadar rahatta olsa giittin yer
bahar ya bnm göğüslerim bu ay aynı adet zamanı gelirya hani öyle ağrıyor çok fena dokunamıyorum ve yumurtlamadan gününden bu yana ...acaba herşey yolundamı bende cnm sıkılıyor bu göğüs ağrılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?