Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ööfff ne telmiş be yaaaa
bahocum ben dayanamıyor uykuya
ben var yatmak
öpüyor ben seni çokkk
ya işte abla muhabbetleri biliyorsun deryoşum
kızlar randevu vakitlerimi değişti neden kimse yok bu sıralar..
meliss kız sen nere gittin hiç uğramıyosun...

bunlar iyice saldılar topiği.
hele topiğin muhtarı hiç gelmiyor.
neyse napıosun olicimmm

ööfff ne telmiş be yaaaa
bahocum ben dayanamıyor uykuya
ben var yatmak
öpüyor ben seni çokkk
ya işte abla muhabbetleri biliyorsun deryoşum
kızlar randevu vakitlerimi değişti neden kimse yok bu sıralar..
meliss kız sen nere gittin hiç uğramıyosun...

bunlar iyice saldılar topiği.
hele topiğin muhtarı hiç gelmiyor.
neyse napıosun olicimmm

o tavuk göğsünü yemeseydim iyiymişş off ağırlık çöktü iyiceeee
bahar sende kadayıf yapmışınn ama tutmamışş istersen tarifini verebilirim bnm kadayıfım çok güzel tutardaa

a.selam canım hoşgeldinn nabersin bakalımmm

kaynanamlar vardııı gıttılerr belkı bırazdan yıne mısafırım gelcek sahurayarın aksam mısafır ayakalrım vuruyo bıyerlerıme

bana herkez nili der burda da nili oldum yaa oli helal sana ve bana

ay bugün bende temizlik yaptım oli yatakodası resmen toza bürünmüştü oraya başlamışken bütün evi temizledim toz aldım markete gittim
ama sonra yemek tatlı derken baya uğraştım iftara yakın bende ölüyorum sandım susuzluktan.
sigara şimdiye kadar 3 oldu ama baş ağrım geçmedi.ya birde ben sahurda aldığım bütün suyu sabah 8e kadar yüz kere tuvalete giderek bitiriyorum gün boyu tuvalete gitmiyorum

o tavuk göğsünü yemeseydim iyiymişş off ağırlık çöktü iyiceeee
bahar sende kadayıf yapmışınn ama tutmamışş istersen tarifini verebilirim bnm kadayıfım çok güzel tutardaa

ay oli ya nasıl heves etmiştim koca borcama yaptım okadar uğraştım yemekten önce tatlıyı yaptım
güzel olmuştu tereyağlı falandı ama şerbet olayı mahvetti resmen kaynar şerbeti döktüm hamur gibi oldu
napcam ben şimdi bunu off her şeyi atar oldum bu günlerde.sen versene tarifi kız benimki fos çıktı netten aldım oysa

kaynanamlar vardııı gıttılerr belkı bırazdan yıne mısafırım gelcek sahurayarın aksam mısafır ayakalrım vuruyo bıyerlerıme

bana herkez nili der burda da nili oldum yaa oli helal sana ve bana

ayyy oofff isafir misafir iyimisin sen kız o kadar misafir ..
zaten durduğum yerde bayılıyorum..
ben bekliyorum şimdi kim beni çğırsa sadece onları alcam ne yapayım

bende aynı durumdayım cnm su içmeye korkar oldum artık ...dün az içeyim dedim ama yok doğru yapmamışım karnım ağrıyana kadar içiyordum ilk günlerde çişe çıkmak daha iyi beynim kaynaadı resmen..
cnm tatlı konusuna gelince yapılış zaten aynıır ama şerbet kısmında şerbetin baya soğumuş yani oda sıcaklığında soğumuş hamurunda ılık olursa güzel oluyor çok denedim artık tutturbiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…