- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.181
ayyyyyyyyyy canım pasimmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin nasılsın bakalım görüşemedik epeydir
denizcik nasıl
Nasılsın canım
Hosbulduk canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın anneciğin nasıl
Denizcikde iyi cok şükür uyuyor bende yatmadan bı bakayım dedim sizleri gördüm cok mutlu oldum
iyi değilim pasimmm hiç iyi değilimmm
ne olacak bizim bu durumumuzzzzz sabırda tükeniyor bizde tükendikkk
aman nasıl olayım canım yaa gün geçtikçe bunalım artıyor her adette dahada bunalıma gidiyorum
annem çok şükür iyi canm diğer sonucunu bekliyoruz
bende seni gördüğüme çok sevindim pasim
Ayyyy kızlar o kadar iyi anliyorumki sizleri biliyorum hiçbir kelime hiçbir teselli değiştirmez düşüncelerinizi
Ama inanın hep dua ediyorum vakti gelince olacak diyorum baskada birşey diyemiyorum
Telden giriyorum iki alıntı yapamadım aynı dualar hepiniz icin canım
Kızlar kusura bakmayın daha cok kalmak isterdim ama resmen gözlerim kapanıyor
Sizi seviyorum
Bu arada deryosss pamuğun kalbi güm güm etiketini ben yazdim
sağol pasim allah razı olsun senden.
neyse boşverelim yaa seninde psikolojini bozmayalım gece gece
sen nasılsın deniz baya büyümüştür
kendin yıkıyormusun kaynanan falan nasıl çok ilgileniyormu
eşin ne yapıyor çokmutludur şimdi dimi
darısı bizimkilerin başına olsun inşallah
gunduz işden giriyorum yeteri kadar akşamı nette gecirmek istemiyorum, hem istesemde zamanımda yokbizler akşamcıyız canım istersen seni akşama alalım ne dersinn
olinin akrebi geçmiş sayfalardahani nerde akrep fotosu merak ettim
Selam dostlar..
Dün akşam evime geldim,Annem bir kaç gün hastanede kaldı yanında ben kaldım ama evde tedavisine devam edilicek şimdilik.
Dün benim gidişime üzülmüştü ama şimdi iyi olsa gerek çünkü yaklaşık 2 saat önce ailemize yeni bir üye daha katıldı.
Abimin bebekleri oldu. Uyuyordum sabah telefonum çaldı açtım bebek sesi fena halde ağlıyor ablam sürpriz yaptı ben diğer taraftan ağlıyorum çok duygulandım sesini duyunca.
O kadar çok ağlıyorduki,gözlerinden yaş geliyormuş kıyamamm tontişş 3.700 kg doğmuş .
Elbet bizde duyucaz kendi yavrumuzun sesini ALLAH'IM nasip etsin inşallah
Şimdi evde dünyanın işi beni bekler ev leş gibi allah bana kolaylık versin oruçluda zor olacak ama..
Görüşmek üzere herkese sevgiler..
Selam dostlar..
Dün akşam evime geldim,Annem bir kaç gün hastanede kaldı yanında ben kaldım ama evde tedavisine devam edilicek şimdilik.
Dün benim gidişime üzülmüştü ama şimdi iyi olsa gerek çünkü yaklaşık 2 saat önce ailemize yeni bir üye daha katıldı.
Abimin bebekleri oldu. Uyuyordum sabah telefonum çaldı açtım bebek sesi fena halde ağlıyor ablam sürpriz yaptı ben diğer taraftan ağlıyorum çok duygulandım sesini duyunca.
O kadar çok ağlıyorduki,gözlerinden yaş geliyormuş kıyamamm tontişş 3.700 kg doğmuş .
Şimdi evde dünyanın işi beni bekler ev leş gibi allah bana kolaylık versin oruçluda zor olacak ama..
Selam dostlar..
gözünüz aydın sonnur allah analı bbalı büyütsün ...
o ev hallerini iyi bilirim ALLAH KOLAYLIK VERSİN...
daha dün gibi hatırlıyorum abinin düğünüydü değil mi kıyafet filan arıyordun yaaa zaman ne çabuk geçiyor..
evine hoşgeldin canım.
bebeğiniz hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah.
ve sana kolay gelsin keşke bugün tutmasaydın çok zor olur şimdi
Kızlar kusura bakmayın daha cok kalmak isterdim ama resmen gözlerim kapanıyor
Sizi seviyorum
Bu arada deryosss pamuğun kalbi güm güm etiketini ben yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?