- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.221
dpo 14 -15 te geliyor cnm yani ağustos 7-8 gibi ...:44::44:
kaçıncı günde geliyor adetin?
GUNAYDIN KIZLAR
deryacım Allah kabul etsin azına sağlık.
senın ismin gene güzel nisbeten benim oglum olursa adı "osman" üstelik hem kayınpederın ismı hem kaynımın ismi yanı 3.osman paşa
ha istemeseler tabi iyi ne geregi var aynı isimden ama istiyorlar işte ...
rabbim hayırla versin kucagına isim falan unutursun hepsini
egmen,berat,ediz günler ilerledikce daha aklımıza güzel güzel isimler gelir
nacizane mehmet ediz çokta karizma olur yaaww sankı (hayallerim mi coştu ne :44:)
bahar oli soni nasılsınız??? melis nerelerde yahuuuu ??
Özlemmmmmm nasılsın canım maşallah az kalmış doguma hadi bir avazda kurtul inşallah
Deryosummmm kuzum maşallah bebeğine saglıkla kucağına aldığın gunleride gor inşallah
Demek oglus geliyor doktorun tecrübesi iyi ise genelde ilk tahminler tutuyor canım ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmasi
oyy cnm bnm evet az kaldi doktor 1 ekim dedi bakalimm az kaldii ama bnmki biraz erken gelicek gibi karnim asagida duruoo
Ben hamdolsun iyiyim canım
Karnın erken düşmüş o zaman
Benimde 33. Haftada inmişti bir sabah kalktığımda hissetmiştim ertesi gün kontrolum vardı doktor bebek dogum kanalına girmiş demişti
Sonrada hep sancılarım oldu 37+5 de suyum geldi
Neyse saglıkla kurtulun ikinizde inşallah
DERYOSUM bnm bebegin basi uzun bi suredir aasagida normal mi yapcam acepp
yok kiz bnm hep asagidaydi ki gorenler dogumun yaklasti herlade diolar karnin cok asagida diolar ama her goren ayni seyi soluo...bende daha 2 ay var diyince sasiriolarr bebek erken gelicek sanirim diolar tirstiriolar beni
Canım benim hiç yukarıda durmadı başı
Sen sezaryanmi olmak istiyorsun
Benimde karnım hep küçüktü hatta 6. Ayda belirmeye başladı
Son ay 9. Ayimdayim dediğimde kimse inanmıyordu 6 aylık sanıyorlardı
Bu arada Oli Bahar Melis Naz Birse Nilay Hülya
Sizlerde iyisinizdir inşallah
yok kusum normal istiorum..allah izin verirse biraz tedirginlik oluo ama yinede allahtan fazla korkmuorum normall dogumdan..
him demek senin de asagidaydi basi ve normal dogurabilirdin sen cunku 5 cm acilmisti yanlis hatirlamiosamm ama sen sezeryan istemistin dimii..himm demekki benimki normal yollardan gelicekktahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?