Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

GUNAYDIN KIZLAR

deryacım Allah kabul etsin azına sağlık.
senın ismin gene güzel nisbeten benim oglum olursa adı "osman" üstelik hem kayınpederın ismı hem kaynımın ismi yanı 3.osman paşa
ha istemeseler tabi iyi ne geregi var aynı isimden ama istiyorlar işte ...
rabbim hayırla versin kucagına isim falan unutursun hepsini
egmen,berat,ediz günler ilerledikce daha aklımıza güzel güzel isimler gelir
nacizane mehmet ediz çokta karizma olur yaaww sankı (hayallerim mi coştu ne :44:)

bahar oli soni nasılsınız??? melis nerelerde yahuuuu ??

:44::44:

kaçıncı günde geliyor adetin?
dpo 14 -15 te geliyor cnm yani ağustos 7-8 gibi ...

kendi adıma hamd olsun iyiyim sen nasılsın???

Deryosummmm kuzum maşallah bebeğine saglıkla kucağına aldığın gunleride gor inşallah
Demek oglus geliyor doktorun tecrübesi iyi ise genelde ilk tahminler tutuyor canım ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmasi

ole mii erkek mi demiss bak ben kiz hissetmistim tutmadi

sana katiliorum tatlim bnmde hep gonlumden erkek gecioduu allah nasip etti ama en onemlisi hayirli saglikli bi evlat olmasi tabikide

oyy cnm bnm evet az kaldi doktor 1 ekim dedi bakalimm az kaldii ama bnmki biraz erken gelicek gibi karnim asagida duruoo

Ben hamdolsun iyiyim canım
Karnın erken düşmüş o zaman
Benimde 33. Haftada inmişti bir sabah kalktığımda hissetmiştim ertesi gün kontrolum vardı doktor bebek dogum kanalına girmiş demişti
Sonrada hep sancılarım oldu 37+5 de suyum geldi
Neyse saglıkla kurtulun ikinizde inşallah

yok kiz bnm hep asagidaydi ki gorenler dogumun yaklasti herlade diolar karnin cok asagida diolar ama her goren ayni seyi soluo...bende daha 2 ay var diyince sasiriolarr bebek erken gelicek sanirim diolar tirstiriolar beni

yok kiz bnm hep asagidaydi ki gorenler dogumun yaklasti herlade diolar karnin cok asagida diolar ama her goren ayni seyi soluo...bende daha 2 ay var diyince sasiriolarr bebek erken gelicek sanirim diolar tirstiriolar beni

Benimde karnım hep küçüktü hatta 6. Ayda belirmeye başladı
Son ay 9. Ayimdayim dediğimde kimse inanmıyordu 6 aylık sanıyorlardı

Canım benim hiç yukarıda durmadı başı
Sen sezaryanmi olmak istiyorsun

yok kusum normal istiorum..allah izin verirse biraz tedirginlik oluo ama yinede allahtan fazla korkmuorum normall dogumdan..
him demek senin de asagidaydi basi ve normal dogurabilirdin sen cunku 5 cm acilmisti yanlis hatirlamiosamm ama sen sezeryan istemistin dimii..himm demekki benimki normal yollardan gelicekktahminen

Son düzenleme:
Benimde karnım hep küçüktü hatta 6. Ayda belirmeye başladı
Son ay 9. Ayimdayim dediğimde kimse inanmıyordu 6 aylık sanıyorlardı

cnm benimde buyuklugunden diiilde asagida durdugundan sasiriolar ama 10 kilo aldim bile benn bakalim finai kacla kapaticaz senle kacla sonlandirdin pasimm

Evet canım 5 cm açıklık vardı ama suyum bitmişti ve bebeğin başı daha yukarıda dedi doktor tüp bebek olduğu icinde riske atmadı zaten suyum gelmese 4 gün sonrada sezaryan olacaktım
İnşallah canım kOlay doğumun olur saglıkla kurtulursunuz ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…