- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.621
cnm anlıyorum senide çok yabancsın bu duruma bildiğiniz kupa sadece içine kahve konulan kupalar olunca böle yabancı kalınıyor ..bi gün sizde tanışırsınız kupalarla belkide
ayy ben hemen mıncıklarımm öle bebekleri yaa kimbilir anaları nasıl kızarbugün eşimle markette bir kız çocuğu gördük2-3 yaşlarında
sapsarı masmavi gözler kıpkırmızı dudaklar
eşim hayran kaldı çocuğa
ki benım uyuz eşim çocuğa pek bakmaz öyle dışardayken
ALlahım ne güzellikli maşalah Allah nazarlardan korusun
yok kız ne dalgası ..olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh tombili bi oğluşun olsun
kupamızıda aldıkk, her daim şampiyon galatasaray....
süper kupamız hayırlı olsun....
kız kupa kavganızı forum takipte gördüm alemsiniz
funda hoşgeldin yavru bizim topiğimize de
olmaz mıı yanii ayıp ediyosunşimdi sofrayı felan topladım geldim valla bildiğin 9 aylık hamile gibi göbek var
topiklerde de kimse yok yahu :26:
hoşbuldum canımtopicinizin ismi çok güzell bu arada
hoşbuldum canımtopicinizin ismi çok güzell bu arada
Hoşgeldinn
nabersinizzzz
Bizim hayalet topic şenlendi
sağol canım hem ismi güzeldir hem içindekiler hoşsohbettir
zaten bi çoğunu tanırsın.çok fazla kalabalık olmasakta seviyeli ilerliyoruz.
senide bekleriz herzaman
rahatım cnm hemde oldukça rahatt ...lig kupaları yeter be güzelim bizee sen rahat oll
ayy ben hemen mıncıklarımm öle bebekleri yaa kimbilir anaları nasıl kızar
kupanı yiyim senin hayatınızda iki kere almışınız haava atıyorsunuz kızım biz her daim şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzz
hoşbuldumneden hayalet topic dedin canım :26:
benide kabul ederseniz seviyeli sohbetinize seve seve gelirimilk sayfaya baktım yarısı hamile listenin inşallah diğer yarısıda çok beklemez
Ayyy yani bizim topic sessiz alttan alttan emin adımlarla ilerler
Sen bakma öyle dediğime cnm son günlerde herkez bir yerlerdede kmse yoktu ondan yani
Sende ateş topiğinden misin
baharcım ilk sayfada "bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım " yorumun var çok garipsedim.. şimdiyse ateş ölçmenin divalarındansın.. inşallah yakın zamanda bu divalığı başkalarına devredip bebiş topiclerine geçiceksin canım ben öyle hissettim
evet ben bi ateş topiğine takılıyorum, bide öyle arada olur olmaz şeylere (derdim var, son harften isim türet vs.) laf atarımateş topiğine takılıyoum da benim öyle düzenli örnek tablolarım pek olmaz pkoluyum
evet canım yaa nerden nereye geldik inşallah çabalarımızın karşılığını alırız.
senide aramızda görmek mutlu eder bizi aslında bizim topik çok uğurludur her ay bi gebemiz çıkardı ama bi ara bişey oldu
ama inşallah yine öyle olacak.hislerinede çok teşekkür ederim canımmsın
Ne güzell bende aynen kakara kikiri iştee
Ne ilginç bendee
inşallah yine öyle olur canım topiciniz.. hem belki bu durgunluğun acısı bile çıkarcanım siz nekadardır bebek istiyonuz bizim 1 yıla yaklaştı
pko pko git bizden buhar ol uççç
canım benim 2yılı geçti baya oldu yani ama bizim bebeişler nazlı azcık yaaa
sen şu metmorfini al lütfen ne olursa olsun al emin ol düzeleceksin
soğan yaptın mı hiç bak bende de pko görünümü vardı soğandan sonra kistlerin hepsi gitti
hoşgeldin topiğimize ...
pko gitmez ama onu eziklemek bizim elimizde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?