Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oyy yavrum benimm o bile sevindi demek kardeş geliyor inşalah.
çok sağol pasim beni bizi hiç yalnız bırakmadın bu güzel günümde de yanımda oldun sana çok teşekkür ederim

birsem canım çok sağol tatlım inşallah darısı hepinize olsun
allahım sizlerede göndersin mucizenizi

ay nolur nolur gerçek olsunn
bahar şaka deme sakınnnn

bahaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gel burayaaa
Allahım çok büyüksğn çok şükürrrrrr
tebrik ederim canım arkadaşımmmm

ay bebiş pasiii neler duyuyorummm bennnn

ayyy canım nasıl sevindim anlatamam ben bile mutluluktan ağladım, seni düşünemiyorum .. daha dün gece sana dediydim hissediyorum diye allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı burda bekleyen hepimize inşallah

ÇOK AMA ÇOK SEVINDIM CANIM GÖZUN AYDIN
KAN TESTINE GITTINMI KAC GUN GECTIIII

bahaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gel burayaaa
Allahım çok büyüksğn çok şükürrrrrr
tebrik ederim canım arkadaşımmmm

ay bebiş pasiii neler duyuyorummm bennnn
çokkk sağol deryoşummmm inşallah doğrudurrrr ve sağlıklıdırrr.dualarını bekliyorummm
evet canım dün akşam demiştin hissediyorum iyi haber alacaksın diye.
çok sağol canım inşallah darısı sana ve tüm arkadaşlarıma olsun

ÇOK AMA ÇOK SEVINDIM CANIM GÖZUN AYDIN
KAN TESTINE GITTINMI KAC GUN GECTIIII
çok sağol nilaycımm kana gitmeedim sanırım akşam gidicem

deıl bende sok oldum ole sandım
birsel: nasılsın bahar
bahar : iyyim gebe oldum
birsel: şok gitti kaybettim kendımı ama gerçeeeeeeeeeeeek

napim canım şaşkınlıktan ne yazıdğımı bilmiyorum ben hala da öleyim yaa
gerçek mi acaba :26:

Canımm bu gece rüyamda kendi yeğenimi gördüm onu kucağıma alıyorum kokluyorum.. Demek senin haberini alacaktım

Ne güzel ne hoş bir haber oldu gözün aydınn 1.5 yıldır burda beraber direndik Rabbim şimdi sırasıyla hepimize tek tek nasip ediyor..

Az önce Meryem suresini okuyup hepimize dua ettim ..

Msn i açtım ama kimse yok kız bahar kana mı gittin :26:

azına sağlık
kana gıtmemiş test yapmış
2.melegımız gelıyo (derya ve bahar )

baharrrrrrrrrrrr kalbim güm gümmmmm inanmıyorum yaaaa allahımm sen ne büyüksün en umutsuz anlarda gönderirsin mucizeniii bin şükürrr olsunnn

Bahaaaaaaaaaaaaaar canım çok sevindim şükürler olsun içimizden biri daha kurtuldu.Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasıp eder inşallah
Ama itiraf et ben senden önce biliyordum dedim sana demi

Son düzenleme:
sen ne diyorsun yaa uçtum mutluluktan
darısı tez zamanda tüm isteyenlere sizlere inşalalh
aslında bu sizlere lafını pek sevmiyorum herkes gözüne sokar ya insanın bu lafla
ama kullanıyorum iştee

ben bahara dedim 20 gün önce hamilesin diye inanmadı ama içime çok doğmuştu beklıyordum soni msn den bıl bakalım kım hamile yazmış bende bahar dedim:)o kadar eminim sanki
yok tatlım bu lafı iyi nıyetle söylenıp söylenmediği o kadar belli oluyor ki o yüzden sen söyleyınce gözüme girmiyor

işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlardım.. o kadar çok sevindim ki anlatamam.. kendim gibi.. kardeşim gibi çok çok sevindim.. Allah inşAllah herşeyi çok çok güzel geçirmeni sağlıklı geçirmeni sağlasın inşAllah.. gözün aydın. Allah sağlık versin.. her ikinizede inşAllah yarabbim.. Bu mübarek günlerde ne güzel güldü yüzün.. Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşAllah..

baharrrrr inanamıyorum.çok ama çoook sevindim bundan daha güzel bi haber olamazdı.dün de içimden gecirdim.allahım bu ara bi<im topikten hiç hamiş çıkmıyo birisi çıksa dedim.yemin ederim..gözlerim doldu burda.hatta belki bir iki damla aktı bile..sevinçten..öle çok sevindim ki..Rabbim kucagına almayı da nasip etsin.darısı oliye bana bdronere soniye orlice melise fundurtana yokh a ve aklıma gelmeyen diğer tüm arkadlarımın başına olsun inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…