- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.041
değerim kaçtı bilmiyorum ama 4+5 ti ben gördüğümde
senin bu değer ne gündü ona göre ggörünür ya da görünmez diyim canım
canım bugun adet gunumdu bugunku degrım bu..hem ustten hem alttan baktı
ya ben anlamıyorum ya 200küsür değerle ne diye bakarlar heleki alttan yaa
bu perşembe yabni yarın çağırdıysa görünmez canım
ama haftaya görünür kısmetse
bana mı diyon kııııııııııızzzzzzzzmuhtaaarrrr liste değişebülü mü acaba?
canım benim maşallah değerin gayet güzel bu değerle zaten görünmezkii ancak 1000 lerde falan olursa görünür diye biliyorum..haftaya göreceksin inşallah canım stres yapmadoktordan gelıyorum kızlar hem ustten hem alttan baktı keseyı goremedı tekrar kan tahlılı yaptı 282.92 cıktı degerım haftaya tekjrar cagırdı bugun adet gunum oldugu ıcın gozukmemıs ..progestan folıkasıt ve corasprın verdi...inşallah guzel haberler alırım haftaya da
kızzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve baaahaaarr araştırmalarınızda bilginiz varsa bana şu konu hakkında bi yardımcı olur musunuz? Rica ediyorum yaa
şimdi ben testlerimi yaptırıyorum ya eşimin marfolojisi 1 çıktı doktor üniversite hastanesindeki doktor baktı değer düşük ama sıkıntı yok dedi sonra geldim eve nete girdim ohhoooo çok kötüymüş morfolojinin bir olması.. sonra bi doktorla daha görüştüm değerleri gönderdim o da sen hamilelik yaşadığın için morfoloji değeri etken değil düşüklerinde çünkü morfoloji yumurtayı döllemez dedi.. oysa gebeliklerin var dedi.. şimdi sorularımı yanıtlar mısınız ya çatlıyacağım..
morfoloji düşük sebebi değil mi gerçekten bu sıkıntıyı yaşayanımız var mı öncesinde..
rahim filmi çektireceğim de mantığım olmıyor nasıl dölleniyor yumurta.. öncesinde yumurta spermle buluşuyor dölleniyor kanda gebelik çıkıyor.. tüp kapalıysa bende düşük bundan sonraki aşamada mı düşüyor.. ama bu buluşma zaten rahmin içinde olmuyor mu zaten.. çok soru sordum ama bilen varsa anlatsın netde bakıyorum.. herşey beynim için çok tehlikeli okudukça dehşete düşüyorum helede bu morfolojide. hatta bi doktorda dedi ki düşüklerin sebebi morfoloji değil lupus (bi kan testi daha) onu yaptır ve rahim filmi çektir düşüklerin sebebleri netleşir. ben artık inanıyorum ki düşükler şansaydı artık gebe kalırsam hayırlısıyla düşmeyecek inanıyorum ama amaallaarrr bitmiyor.. birde şu var insan hep iyiyi bekliyecek beni bilenler bilir ne kadar korku dolydum.. korktuğumu yaşadım hep.. cesaretli olalım .. nacizane tavsiye.. kızlar sorularıma ynt varsa çok sevinirim valla
kızlar kk dan adet tarihime göre hesaplama yaptım. bir de ne göreyim ? eğer hamile isem (inşallah hamileyimdir) bebegimin tahmini doğum tarihi benim doğum günüm çıktı..ekrana gözlerim dolu dolu baktım.mayıs ayında anne olmayı çok istiyorum..Allahım nasip et..
kızlar kk dan adet tarihime göre hesaplama yaptım. bir de ne göreyim ? eğer hamile isem (inşallah hamileyimdir) bebegimin tahmini doğum tarihi benim doğum günüm çıktı..ekrana gözlerim dolu dolu baktım.mayıs ayında anne olmayı çok istiyorum..Allahım nasip et..
bana mı diyon kııııııııııızzzzzzzz
canım benim maşallah değerin gayet güzel bu değerle zaten görünmezkii ancak 1000 lerde falan olursa görünür diye biliyorum..haftaya göreceksin inşallah canım stres yapma
canım benim fikrim şu
bu düşüklerin sebebi morfolojinin 1 olmasıdır büyük ihtimalle...
çünkü şekil ve yapısı bozuk olan bir sperm dölleme yapabilir belki ama devamı gelmez yada sağlıksız bir döllenmedir
bence doktorunla görüş yeniden ve daha rahat olmaya çalış canım
canlarım 2 yıl 3 aydır bekliyorum bebeğimi... ama anladımki artık daha fazla beklemek istemiyorum bu gücü kendimde bulamıyorum..
o yüzden bugün doktora gittim..eşimde ileri hızlıda sorun vardı.. bu zamana kadar bekledik kürler denedik vitaminler aldık ama gebelik kısmet olmadı
o yüzden artık birşeyler yapmanın zamanı geldi...
ve kızlarrr inşallah tüp bebeğe başlıyorummmmmmmmmmmmm
uzun protokol uygulanacak yani 30-40 gün sürecek tedavim ve işlemlerim...
doktorum süperdi gerçekten o kadar detaylı güzel anlattıki eşimde bende hayran kaldık doktora..aklımızda ne varsa sorduk çok rahatlattı bizi..
bana folik asit ve doğum kontrol hapı verdi bitene kadar kullancam ve 7 eylülde yumurtlama iğnelerine başlıcam daha sonra bi ara kanama olacakmış sonra yine iğnelere devam ve inşallah transfer işlemi olacak kesin bi tarih söylemedi ama büyük ihtimalle ekim başı gibi transfer olur dedi belki daha önce olur dedi duruma göre bakılcakmış...
eşime de sigarayı biraz azaltmasını söyledi..şu 3 şeyi yapmanı istiyorum dedi spermler için:
1..haftada 3 kez nohut yenilecek
2..ısırgan tohumu alınacak kaynatıp çay gibi içilecek
3..havuç suyu sıkılacak ve içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı konup içilecek hergün
bunları yaparsan daha da şansımızı artırabiliriz dedi...
bizim gibi erkek infertilitesi olan arkadaşlar varsa diye sizleri bilgilendirmek istedim..inşallah şifa olur bunlar hepimize...
yani işte böyle kızlar bugün itibariyle tüp bebek yolculuğuna başlamış bulunuyorum..inşallah Allahın izniyle herşey yolunda gider ve sonunda hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz..
dualarınızı bekliyorum kızlar..Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hepinizi çok seviyorumm
şimdi ben bildiğim kadarını söyleyeceim canım ama tabiki doktorlar bizden iyi bilir.
morfoloji spermin şekil ve yapısal özellikleriyle ilgili bişey diye biliyorum.
eğer 100milyon spermin varsa ve morfolojisi kötüyse döllenme yeteneği olabilir ama sağlıksız bir döllenme olur.düşükte bence bununla alakalı olabilir.
çünkü sağlıklı bir yumurtan var ama sağlıksız bi sperm tarafından dölleniyor tamam bebek oluşmaya başlıyor ama vüct sağlıksız gebelikleri kendisi sonlandırıyor.
eğer sağlıklı bi sperm tarafından döllense bunlar zaten olmaz.sen yinede doktoruna sor bu sadece benim fikrim.
diğer soruna gelince sen eğer gebe kalıyorsan tüplerin açık demektr.
sperm ve yumurtanın buluşması tüplerde gerçekleşiyor ve oradan bölünerek rahime yerleşiyor.
eğer kapalı olsa bu buluşma olmazdı.ama tabi şuda var geçirdiğin sağlıksız gebeliklerden dolayı kapanmada olma ihtimali var azda olsa.
doktorunun dediği testide yaptır tabiki belkide bambaşka bi sebeptendir.hakkında hayırlısı inşallah
fazlada takılma bu sorunlara bence.dediğin giibi rahat olmaya çalı
canım benim ağzına sağlık.. çok sağol.. artık doktorları anlayamıyorum.. zaten açıklama yapmıyorlar 1 2 kelimeyle durumu anlatmıyorlar o zamanda insan daha da panikliyor.. ama birbiriyle alakasız iki doktorunda hala rahim filmi çektir.. yok testlerini yaptır demesi belki diyorum bir işaret ama hiç biri eşimin morfolojisi üzerinde durmaması da garip ki bende dediğin gibi düşünüyorum, dölleme yeteneği olabilir ama gerisi sıkıntı oluşturabilir de doktorların elbet bildiği vardır diye umut ediyorum.. Allah tan hakkımızda hayırlısı.. Allah "ol" dedikten sonra olucaktır..
Canım arkadasım yemin ederim bu yazını okurken ağladımcanlarım 2 yıl 3 aydır bekliyorum bebeğimi... ama anladımki artık daha fazla beklemek istemiyorum bu gücü kendimde bulamıyorum..
o yüzden bugün doktora gittim..eşimde ileri hızlıda sorun vardı.. bu zamana kadar bekledik kürler denedik vitaminler aldık ama gebelik kısmet olmadı
doktorum süperdi gerçekten o kadar detaylı güzel anlattıki eşimde bende hayran kaldık doktora..aklımızda ne varsa sorduk çok rahatlattı bizi..
bana folik asit ve doğum kontrol hapı verdi bitene kadar kullancam ve 7 eylülde yumurtlama iğnelerine başlıcam daha sonra bi ara kanama olacakmış sonra yine iğnelere devam ve inşallah transfer işlemi olacak kesin bi tarih söylemedi ama büyük ihtimalle ekim başı gibi transfer olur dedi belki daha önce olur dedi duruma göre bakılcakmış...
eşime de sigarayı biraz azaltmasını söyledi..şu 3 şeyi yapmanı istiyorum dedi spermler için:
3..havuç suyu sıkılacak ve içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı konup içilecek hergün
bizim gibi erkek infertilitesi olan arkadaşlar varsa diye sizleri bilgilendirmek istedim..inşallah şifa olur bunlar hepimize...
yani işte böyle kızlar bugün itibariyle tüp bebek yolculuğuna başlamış bulunuyorum..inşallah Allahın izniyle herşey yolunda gider ve sonunda hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz..
dualarınızı bekliyorum kızlar..Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hepinizi çok seviyorumm
melisim ben de aynı nilay gibi düşündüm melis hamile dedimcanlarım 2 yıl 3 aydır bekliyorum bebeğimi... ama anladımki artık daha fazla beklemek istemiyorum bu gücü kendimde bulamıyorum..
kuzumm düğün olmasa da yoğunsun senCanım arkadasım yemin ederim bu yazını okurken ağladım
Belki kendi heyecanlı günlerim geldi aklıma belkide senin heyecanın beni ağlattı
Ama dilerim ilk tedavin son tedavin olur ve kuzucugun seni hemencik bulur canım
Benim kısa protokolü tedavim ama sormak istediğin birşey olursa her zaman yanındayım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bu arada kızlar haftaya düğünümüz var o sebepten yogunum bu aralar ama dualarım ve gönlüm hep sizlerle
evet cnm liste hamile yazılarıyla doluyor sırasıyla
canlarım 2 yıl 3 aydır bekliyorum bebeğimi... ama anladımki artık daha fazla beklemek istemiyorum bu gücü kendimde bulamıyorum..
meliscim bencede en doğru kararı vermişsin.bak gör çok bekletmicek bebegin...
sıradaki hamiş sen olabilirsin
kızlar ben az önce test yaptım..bilin bakalım sonuç ne çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?