Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yavrular nasılsınızzzzzzzzzzzz
bende geldimmm bayramdı seyrandı misafirdi gezmeydi tozmaydı derken ölüyorummmmmmmm
deryoş iiyim yavru merak etme
melisim canım arkadaşımmmm tedevin tekrar hayırlı olsunnn
inşallah ilk ve son olacak ve tatlı mı tatlı bi kızın olacakkkkk

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr

canım benim sağol kuzummm inşallah hayırlısı olur
kız diyosun yaniiii

hoşbulduk cicimmmmmmmm

oşşşbuldukkkkkk yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim sağol kuzummm inşallah hayırlısı olur
kız diyosun yaniiii

hoşbulduk cicimmmmmmmm

evet kızın olcak benimde oğlum olcak alcam ya
en başından öle konuşmadıkmı yumurtalarımızı tokuşturmadık mı
kertmedikmi şimdi bakıyorum da yan çiziyorsun hıhhhhhhh

Canım tedavin hayırlı olsun..
ekim ayını pek severim benimde doğum ayımdır. sanada uğur getirir inşallah..

Hiiçç takmıyorumm lütfen sende bırak artık balım bende yumurtladığımdan emin olduğum gün ilişki olmadı sonrada olmadı şimdide evimde değilim 3 gündür yokum hiççç üzütüsündede değilim nedense..
Artık neden sorusunu sormuyorum kendime.. Dua da etmiyorum..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm

sonunda gelebildiniz
bugün de gelmeyin hele de soracağım ben size

Kızlar bu arada benim yeğenim doğum yaptı 3.kızı dünyaya geldi
çok tatlı bi kız bebeği maşallah

Son düzenleme:
Dün akşam ablamın kızı rahatsızlandı sancısı olmuş karnında daha bekar kız acile gitmiş bende yanına gittim bizi kadın doğum doktoruna yönlendirdiler çıktık odaya kadın bana deli gibi bakıyor dedim bu ne

neyse kız geçti usg masasına baktı baktı o bakarken bende dedim hocam pko olabilir mi olabilirr sonra bakıyor yok yok olmayabilirde
sonra yaa emin değilim dedi sistitde benziyor ama olmayabilir dedi sonra heh bak bak gördün mü dedi yeğenimde o nedir doktor hanım ne o dedi korkarak bende korktum dedim heralde kist fln
bu senin yumurtaların dedi

sonra hormnlarla alakalı mıdır acaba dedi
ben artık dayanamadım doktor hanım ee artık teşhisi koysanız dedim ne bu şimdi diye sordum
bişey dedil üşütmüşte olabilirsin dedi yeğenimde eczacı zaten istediği ilaçları doktora söledi oda yazdı gittik ilaç bile yazamadı kadın kararsız kaldı allahtan acilde serum fln ağrı kesici vermişlerdi.

Bide ben ona pko olabilir mi sorduğumda,2 türlü pko vardır dedi,biri tüylenme olan biride görünüşte olan dedi

Kız Bahar ne zaman gidiyosun doktora bende merak ediyorum burda tickerda bekliyorum senden

masumcum doktora 5 gün sonra gidiyorum.tickeri biraz geçsin ozaman yaparım.
yani 4 5 aylıkken.onuda niçin yapmak istiyorum biliyomusunuz.
şimdi hani geçmişte yazıları okuyoruz altında tickerler oluyor
ve ne kadar umutsuzmuş bizim yaşadıklarımızı yaşamış ama gebe kalmış diyoruz ya onun için isttiyorum.
yoksa benim için pek önemli değil.
seninde doğuma az almış yavrum inşallahh kolayca kurtulursun ve bebişine kavuşursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…