Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

melis bugün iğneden sonraki 13. günüm.iğne olduğum günü saymazsak...test yaptım negatif çıktı.adet gelecek yani.haber ver demiştin...:35::24::ssz:

melis bugün iğneden sonraki 13. günüm.iğne olduğum günü saymazsak...test yaptım negatif çıktı.adet gelecek yani.haber ver demiştin...:35::24::ssz:

hımm anladım canım peki ateşin kaç çıktı ff tablolar açılmıyo dünden beri ya gıcık oluyorum :47:
canm ne yapalım hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyorki elden
sağlık olsun nazcım

eee hani kimseler gelmemiş yaaa hepinizi yok yazdım sınıfta bırakcam sizi:9:
bende buzdolabını bi güzel temizledim oh misler gibi oldu
ama yoruldum yaa

deryoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyon kuzuuu gel bu tarafaaa

ben burdayımmmm ama bakıp cıkıyorum kımse olmuyo pek burdabugun bakmadım gelmıssınız toplasalım artık eskıden bulusuyordunuz:1::1::1:yıne bulusalım

beni biliyosun anacım ben yoğun bi hatunum:1:
okula az kaldı evet
ama eşim şimdiden kota koydu bana yaaa
tüp bebekle ilgili bişey okumayacaksın
kk ya girmeyeceksin
belirti aramayacaksın
net yasağı geldi bana ama ben arada tabiki kaçamak yapıp gelcemm çünkü özlerim ben hepinizi canlarımm
neyseki daha transfere çook varrr:9:

hadi yaa eşinde stres yapma diye uğraşıyor ama gelmezsen daha çok stres yapma şimdi :)

Eki Görüntüle 496704 işte denizin son hali :nazar::nazar:

resim ters idare ediverin:1::1::1::1:

bu nee deryaaa bal olmuş bu yaaa kız ben gelcem sizi ziyarete ne zaman müsaitsinizz

inşallah Allah sanada hayırlı güzel bir evlat nasip eder isim bahane tabii isim düşündün mü tatlım kız yada erkek

amaa kızında olabilir hee demedi deme dicem ama dr.erkek olabilir mi demişti sana

hadi bakalım nişanda bitti artık yoğunlukta bitmiştir umarım şimdide okul başlıyor dersin :)

özledim bende vallaa ama gelen giden nadir onlarda yazıp gidiyor bi tek deryayı görüyorum burda
yok yavrum daha ne erkeğiii ne kızıı doktor bişey demedi diyemezde zaten.
çünkü daha kalp atışını bile duymadım ama az kaldı 2gün sonra inşallah duyabilirimmmm.
isim henüz dşünmedim.ama cinsiyet belli olsun sizlerin fikirleriyle birlikte karra veririz
hele bi o günlere gelebileyim hayırlısıyla
inşallah bu güzel bekleyişleri size de nasip edecek rabbim

ya pasi yaaaa ben bunu yemek istiyorummmm
yavrumbenim nasılda tatlııııııııı maşallahhhhhhhhhh:nazar:

eee hani kimseler gelmemiş yaaa hepinizi yok yazdım sınıfta bırakcam sizi:9:
bende buzdolabını bi güzel temizledim oh misler gibi oldu
ama yoruldum yaa

deryoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyon kuzuuu gel bu tarafaaa

ben sana dünakşam sordum gündüz gelcekmisin diye gelmicem dedin beni atlattın
kendin gelmişsin beni sınıfta bırakıyosun hıhhhh:33::33:
ben bugün dışardaydımmmm ama akşama burdayım hatta şimdiden itibaren hadi toplaşın gariii

yok yavrum daha ne erkeğiii ne kızıı doktor bişey demedi diyemezde zaten.
çünkü daha kalp atışını bile duymadım ama az kaldı 2gün sonra inşallah duyabilirimmmm.
isim henüz dşünmedim.ama cinsiyet belli olsun sizlerin fikirleriyle birlikte karra veririz
hele bi o günlere gelebileyim hayırlısıyla
inşallah bu güzel bekleyişleri size de nasip edecek rabbim

oyy benim alçak gönüllü anlayışlı arkadaşımm
zaten doğumundada hepimiz geliriz seni doğurtucaz sezeryan mi normal mi karar vercez sen merak etme ;)
o zaman bende kız desem ;)

kızlar hepinize merhaba..

tondoracım canım biliyosun pkoluydum yani aslında arastırılıyordu ama emindim ben olduguma.. her neyse birsürü seyden sonra pkolu olmadıgım kesinlesti.. haber vereyım dedim.. ben hala inanamıyorum tabi

ben sana dünakşam sordum gündüz gelcekmisin diye gelmicem dedin beni atlattın
kendin gelmişsin beni sınıfta bırakıyosun hıhhhh:33::33:
ben bugün dışardaydımmmm ama akşama burdayım hatta şimdiden itibaren hadi toplaşın gariii

evet canım dün öyle demiştim ama planlar değişti tam tersi oldu gündüz evdeydim akşam dışarda hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar hepinize merhaba..

tondoracım canım biliyosun pkoluydum yani aslında arastırılıyordu ama emindim ben olduguma.. her neyse birsürü seyden sonra pkolu olmadıgım kesinlesti.. haber vereyım dedim.. ben hala inanamıyorum tabi

Nasıl yanii sana kim dedi pkolu olduğunu ve şimdi nasıl kesinleşti :26:
amannn her neysee pko olmadığına sevindim ee o halde düzensizliğinin sebebi neymişş :44:

Nasıl yanii sana kim dedi pkolu olduğunu ve şimdi nasıl kesinleşti :26:
amannn her neysee pko olmadığına sevindim ee o halde düzensizliğinin sebebi neymişş :44:

canım benim 2 tane multıpl folikül kistim vardı kücük kücük.. bir tane de dominant folikül kistim vardı 2,5 cm caplı.. 2-3 aydır adet olamıyordum zaten.. usg de görülmedi ama multıpl kistler birde ilaclı emar cekindim.. ve emardan sonra polikistik over acısından arastırılması gerekiyor diye rapor cıktı..
doktor hormonlarımın normal oldugunu o zamanda söylemisti.. adet olduktan sonra gel dedi.. adet olamıyorm diyince duphaston verdi ama ben artık emindim tabi polikistik over olduguma doktorum hicbirsey dememisti ama..
her neyse adetin bitimine dogru gittim hersey temiz cıktı hormonlarımda yumurtalıklarda.. polikistik over degilsin dedi.. hormonlarında normal stresten dolayı böyle birsey olmus dedi.. kafana hicbiseyi takma dedi.. simdi her ay gidicem... daha sonra 6 ayda 1..
iste öyle bisi..

canım benim 2 tane multıpl folikül kistim vardı kücük kücük.. bir tane de dominant folikül kistim vardı 2,5 cm caplı.. 2-3 aydır adet olamıyordum zaten.. usg de görülmedi ama multıpl kistler birde ilaclı emar cekindim.. ve emardan sonra polikistik over acısından arastırılması gerekiyor diye rapor cıktı..
doktor hormonlarımın normal oldugunu o zamanda söylemisti.. adet olduktan sonra gel dedi.. adet olamıyorm diyince duphaston verdi ama ben artık emindim tabi polikistik over olduguma doktorum hicbirsey dememisti ama..
her neyse adetin bitimine dogru gittim hersey temiz cıktı hormonlarımda yumurtalıklarda.. polikistik over degilsin dedi.. hormonlarında normal stresten dolayı böyle birsey olmus dedi.. kafana hicbiseyi takma dedi.. simdi her ay gidicem... daha sonra 6 ayda 1..
iste öyle bisi..

ne güzel yaa acaba bizede doktor pkolu değilsin dermi bi gün :1:

demekki sebep o kistlermişş hepsi gitmiş demek maşallah artık bi daha düzensizlik yaşamazsın umarım..
zaten hormonların kötü olsaydı korunduğun halde gebe kalamazdın bencede stres işteee hepsinden beter stress

Back
X