- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.181
tablo çok güzelmiş canım
beni de koyar mısın beklemede diye, belki uğurlu gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tablo çok güzelmiş canımbeni de koyar mısın beklemede diye, belki uğurlu gelir
![]()
![]()
![]()
snowflaken seni de tebrik ediyorum
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ve size oğlumun resmini de göstereyim
topiğin 3. bebişi oğlum emir kuzey
Eki Görüntüle 497400 Eki Görüntüle 497401 Eki Görüntüle 497402 Eki Görüntüle 497403 Eki Görüntüle 497404 Eki Görüntüle 497405 Eki Görüntüle 497406 Eki Görüntüle 497422 Eki Görüntüle 497423 Eki Görüntüle 497424 Eki Görüntüle 497425 Eki Görüntüle 497426
canım nasılsın basladınmı ılaclarınaa
ay canım bi karşılamadık seninle yaaa
şimdilik doğum kontrol hapı ve folik asit içiyorum canım 7 eylülde iğnelere başlıcam inşallah
sen nasılsın perşembe gidiyosun dimi kontrole yaa hadi inşallah güzel haberlerle gel tatlım
neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sizin topikle bizim topige nazarlar falan oldu snairsammmmmm hayirdir insallahhh .....
BAHARCIMM duurmlar nasil merak ettim seniiiii???????????hersey yolundami?
kızlarrrr nurtopu gibi kırmızılarım oldu benim..
melis yeni bat 25 eylül![]()
evet canım herkes bi yerlere gitti gidenler geldi buradakiler gitti.
ama okullar açılınca herkes evinde olur mecbur.
bende durumlar aynı bebeğim ya doktora gidicektim yarın ama zafer bayramı olduğundan tatilmiş
salaklar bile bile randevu veriyor sonra iptal ediyor.doktorla konuştum taa 6eylüle gün verdi
ama ben okadar sabredemem.cuma devlete gidicem sağlıklımı öğrenicem
diğer testleri falanda özeldekine gidince yaptırırım.geç olmaz dedi doktor aslında ama ben dayanamam
işte böyle bebeğim sen nasılsın sende durumlar nedir
aaaaaaaaa salaklar yaaa ne sınır ınsanlar ınsan hıc olmadı 1 gun sonraya randevu verır neyse gıt de duy melegın kalp eslerını ıcın rahatlasın....bende bugun aradım hastaneyı dedım eger yarınyoksa bugun geleyım bugun ızınlı yarın burda dedıler...
evet cnm yaaa
çok ıyı cnm bısey kalmamıs en dogru kararı verdın bı bebiş daha gelıcek allahın ıznıyleeee
evet cnm yarın gıdıcem ınslalah keseyı gorurum cok strese gırıyorum endıselenıyorum onun ıcın dogru duzgun sevınemıyorum bıle
neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlarrrr nurtopu gibi kırmızılarım oldu benim..
melis yeni bat 25 eylül![]()
evet canım bende çok kızdım ama cuma gidip sağlıklımı değilmi öğrenicem inşallah
sonra beklerim napim.bundada vardır bi hayır demekten başka çarem yok.
amin canım inşallah hayırlısı olsun
stres yapman normal canım haliyle kaygılanıyorsun ama inşallah yarın görünce güzelce bi sevincezzz
seni sormalıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gelsin inşallah bebeğin...