Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ay canım bi karşılamadık seninle yaaa
şimdilik doğum kontrol hapı ve folik asit içiyorum canım 7 eylülde iğnelere başlıcam inşallah
sen nasılsın perşembe gidiyosun dimi kontrole yaa hadi inşallah güzel haberlerle gel tatlım

evet cnm yaaa

çok ıyı cnm bısey kalmamıs en dogru kararı verdın bı bebiş daha gelıcek allahın ıznıyleeee :16::16::16::16:

evet cnm yarın gıdıcem ınslalah keseyı gorurum cok strese gırıyorum endıselenıyorum onun ıcın dogru duzgun sevınemıyorum bıle

sizin topikle bizim topige nazarlar falan oldu snairsammmmmm hayirdir insallahhh .....

BAHARCIMM duurmlar nasil merak ettim seniiiii???????????hersey yolundami?

evet canım herkes bi yerlere gitti gidenler geldi buradakiler gitti.
ama okullar açılınca herkes evinde olur mecbur.
bende durumlar aynı bebeğim ya doktora gidicektim yarın ama zafer bayramı olduğundan tatilmiş
salaklar bile bile randevu veriyor sonra iptal ediyor.doktorla konuştum taa 6eylüle gün verdi
ama ben okadar sabredemem.cuma devlete gidicem sağlıklımı öğrenicem
diğer testleri falanda özeldekine gidince yaptırırım.geç olmaz dedi doktor aslında ama ben dayanamam
işte böyle bebeğim sen nasılsın sende durumlar nedir

Son düzenleme:
evet canım herkes bi yerlere gitti gidenler geldi buradakiler gitti.
ama okullar açılınca herkes evinde olur mecbur.
bende durumlar aynı bebeğim ya doktora gidicektim yarın ama zafer bayramı olduğundan tatilmiş
salaklar bile bile randevu veriyor sonra iptal ediyor.doktorla konuştum taa 6eylüle gün verdi
ama ben okadar sabredemem.cuma devlete gidicem sağlıklımı öğrenicem
diğer testleri falanda özeldekine gidince yaptırırım.geç olmaz dedi doktor aslında ama ben dayanamam
işte böyle bebeğim sen nasılsın sende durumlar nedir

aaaaaaaaa salaklar yaaa ne sınır ınsanlar ınsan hıc olmadı 1 gun sonraya randevu verır neyse gıt de duy melegın kalp eslerını ıcın rahatlasın....bende bugun aradım hastaneyı dedım eger yarınyoksa bugun geleyım bugun ızınlı yarın burda dedıler...

aaaaaaaaa salaklar yaaa ne sınır ınsanlar ınsan hıc olmadı 1 gun sonraya randevu verır neyse gıt de duy melegın kalp eslerını ıcın rahatlasın....bende bugun aradım hastaneyı dedım eger yarınyoksa bugun geleyım bugun ızınlı yarın burda dedıler...

evet canım bende çok kızdım ama cuma gidip sağlıklımı değilmi öğrenicem inşallah
sonra beklerim napim.bundada vardır bi hayır demekten başka çarem yok.

evet cnm yaaa

çok ıyı cnm bısey kalmamıs en dogru kararı verdın bı bebiş daha gelıcek allahın ıznıyleeee :16::16::16::16:

evet cnm yarın gıdıcem ınslalah keseyı gorurum cok strese gırıyorum endıselenıyorum onun ıcın dogru duzgun sevınemıyorum bıle

amin canım inşallah hayırlısı olsun
stres yapman normal canım haliyle kaygılanıyorsun ama inşallah yarın görünce güzelce bi sevincezzz

neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

seni sormalıııııııııııııııııııııııııııııııııııı:47:

kızlarrrr nurtopu gibi kırmızılarım oldu benim..
melis yeni bat 25 eylül:27:

canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gelsin inşallah bebeğin...

amin canım inşallah hayırlısı olsun
stres yapman normal canım haliyle kaygılanıyorsun ama inşallah yarın görünce güzelce bi sevincezzz

seni sormalıııııııııııııııııııııııııııııııııııı:47:

canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gelsin inşallah bebeğin...

ayy ınsallah canım yaaaaa nıran once sabah olsun sabahınbı koru gıtmeyı dusunuyorum:1::1:

Back
X