Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oliimm aşı için mi E2 verdin ?

evet soni malum pkodan sebep geriden gelen çok yumoş var dedi tedbir olaraktan çarşambada vermiştim bu sabahta doktor e2 yaptır gel dedi bugünden için öğleden sonra gitcem işte..:18:

iyi beya sen napan..

evet cnm iyi yapmış o halde baya ilgili aferin onlara :)
Allah işini kolaylaştırsın..

HEMŞERİMM BENİİMMM HOŞGELDİİNN BEN TEDAVİYE BAŞLADIM TEKRARDAN :) SEN NASILSIN? ÇAĞAN NAPIYOR :)

canımmmm hosbuldukk.. simdi okudum da yazdıklarını hayırlısı olsun insallah kaynana da cok iyi olmus ama söylemeden gecmeyeyimm

doktorun da baya güzel seyler söylemis canımm ya baksana simdi asılama felan mı olcakk gerci hemen asılamaya da gecmezler ama ?? :44::44::44:

cagan bey de simdi yanımda canımm bi ordan bi oraya emekliyo napsın yaramaz valla en azından sıcaklar gitti burda da cocugum rahatladı valla canım ya sıcaktan uyuyamıyorduk bile temmuz agustos aylarında ama simdii özellikle geceleri cok sogukkkk

okul da baslıyor benden ayrı kalcak ilk defa cok da düskün canım ya 2 dk görmese hemen baslar napcaz bilmiyorumm zor olcakk

iyi olmuş mu bilmiyorum canım ama bu işlerden anlamadığı kesin.

bu ay son defa klomen sonra ya aşı yada direk tüp.

8 aylık dimi tam zamanı maşallah öpüyorum onuu teyzesi olarakk

eyvah siz yandınız benim görümceminde oğlu aynen akşam eve gelince annesinden hıncını çıkarıyormuş :)
ısırıyo fln..

kızlar selam.bugün kontrolüm vardı.yumoş çatlamıiş mı çatlamamış mı diye.ama bir de ne görelim.benim sağdaki 19,7 lik yumoş kendi kendine gitmiş yani gitmiş derken doktor işe yaramaz hale gelmiş iş çıkmaz ondan dedi.ama sol taraftan 3 tane yeni yumoş olmuş.adetin 17.günündeyim düşünün.çatlatma iğnesini 15.gün olmuştum.15ve16 .günler çalışmıştık ama boşa gitmiş o çalışmalar.doktor diğer hafta çok önemli dedi.çatlatma iğnesi ilk defa işe yaramadı herhalde.çok tuhaf.3 tane yumoş var.birisi 17 mm birisi 15 diğeri 14 mm.. perşembe yeniden kontrole çağırdı.eğer bugün çağırmasaydı muhtemelen biz bu gecede çalışıp gerisini salıvercektik.oysaki benim için diğer hafta önemliymiş.öle yani kızlar.çok ilginç bi vaka demi?

Son düzenleme:

evet enteresan ama güzel bence
yaaanı "çalış çalış çalış"

ben uğraşıyorum..hem özünü içio hem de kürü yapıyorum.her gece taze taze içio

Banada olmuştu aynı maleseff ama ben klomene bağlamıştım kist oluşuyor bazen bu işi en iyi bahar bilir kendide yaşadı ve çok araştırdı.
olsun en azından geriden gelenler var onları değerlendirin bakalım. inş bu sefer boşa çıkmaz .

özünü içiyor derken ben baktım normal pekmez gibi kıvamı kavonozda. bu dimi senin deiğin?

kız uğraşılacak bir tarafı yok ki. suyu kaynat. keçi boynuzlarını yıka içine at. 4 dakika kaynat. afiyet olsun. fayda gelecekse tüm gün uğraşırım.

çok şükür eşimde önemli bir sorun yok,umutsuz olsak mutlaka uğraşır eninde sonunda yapardım.
Eşim bu günlerde çok yoğun,yoruluyor,her yerim ağrıyor diyor,faydası olur dedim ama kararsız kaldım özünü ben hiç duymamıştım şimdi piyasada o şekildede satıyorlarmış.

ben yine kırmızı kartı yiyorum. gelmeye başladı pembeler.
kızlar bende sanırım döllenme oluyor ama tutunma olamıyor. her seferinde diyorum ki arzu takma kafana. ama o pembeleri görünce ben kendimi kaybediyorum yine. moral olarak sıfırladım şu anda.
bebişimolsun benim yeni batım: 12 ekim.

tam iki yıl oldu. isteyeli, başlayalı, planlayalı.

bu arada yarın ankara'ya gidiyorum. bir hafta yeğenimi okula götürüp, okul bahçesinde oturup, her teneffüs onu çişe götürüp, yemeğini yemesini sağlayıp, döneceğim.

benim de bebeğim olacak mı Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biri özü daha faydalı demişti ama gerçek öz olmalı tabi

Hayırlısı olcaksa inşallah olur ...

biri özü daha faydalı demişti ama gerçek öz olmalı tabi

karanfilcim ya napsam dışarı çıkıcam hangisini alsam bilemedim boşa para vermek istemem bi faydası olmayacaksa..

birde gerçek mi onu hiç bilemem adam gerçek der tabi satmak için

erkek infertilitesinde bi arkadaş vardı. meri58 di sanırım.
KEÇİBOYNUZU NEKTARI | DR.CAROB | DR. CAROB | KEÇİBOYNUZU ÖZÜ | KEÇİBOYNUZU | ATIŞERİ KEÇİBOYNUZU | ATIŞERİ TIBBI VE AROMATİK BİTKİLER | KEÇİBOYNUZU | HARNUP | KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ | KEÇİBOYNUZU UNU | HURMA ÖZÜ | KANTARON ÖZÜ | KANTARON YAĞI | KARAÜZÜM
hatırladığım kadarıyla burdan almıştı

bu sayede hamile kaldığını söylemişti.
topik
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7645-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…