- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #13.601
Kızlar doktorla bi güzel konuştum ama ne kadar korunduğumuzu sordu,kayınvalidem dibimde öff sinir oldum özel sonuçta hiç bilmesini istemiyordum annecim dışarı çıkar mısın bu şekilde cevap veremiyorum,çekiniyorum senden demeyi çok istedim ama bir türlü diyemedim
neysee..
doktor bütün sonuçlarıma baktı hsg ide baktı ama raporu okudu sadece bide cd vardı pc bozukmuş izleyemedi onun için.
ama bu sonuca güvenmek mecburiyetindeyiz dedi.bende zaten o anda radyolog 'tüplerin açık'dediğini söyledim.
neyse sonra eşimin spermiogramını bi daha tekrar edin dedi sayı iyi dedi ama azcık hızda sorun var dedi kayınvalidede dinliyor ohh çok iyi oldu kendi kulaklarıyla duymasını çok istiyordum,çünkü ben dediğimde bana,senin adetlerin düzensiz oğlumda bişey yok demişti
tabi sıra geldi usg e dr.kayınvalideme sizi dışarı alayım dedi
önce üstten baktı çok net göremiyorum birde alttan bakalım dedi. baktım spekulum geliyorrönce onu yerleştirdi baktı sonra eline eldiven geçirip eliyle baktı sonrada usg cihazıyla baktı
evet pkos yok diyemeyiz dedi görüntüde var ama çok değil normalde yumurtanın her tarafını o kesecikler sarıyor ama bende bir kaç tane varmış.
yani ileri derece değil şimdilik..
bir kez daha klomen deneyelim dedi ama ben 5 kere kullandım dedim,doktora göre değişiyormuş kimi 9 ay kimide 5 6 ay kullanıyormuş..
e zararınıda ilerde görücez inş görmemde..
eğer bu ayda olmazsa aşı dicekti eşimin sonucuna göre kesinleşecek.
direk tüp için işleme başlarız sanırım oda maddi duruma göre değişecek..
ayrıntısısız anlatamıyorum napımm uzattım gitti kızlar kusura bakmayınn
melisim cnm bnm güzel dualarını rabbim seninle buluştursun inşallah..bindik bi alamete sonumuz hayır olsun ..
sorma cnm yaa bana demişti pazartesi doktora gitcem diye bende napcan pazartesi başka gün git kalabalık olur dedim bende pazartesi gittim ya güya o gün gelmemiş insan salı gitmezmi ya neden çarşamba
sen nasılsın cnm heyecanlısındır ama güzel heyecanlar bunlar rabbim sonumuzuda güzel eylesin inşallah..
bu arada arkadaşlar kenzül arş duasını okuyorum sizde okuyun isterseniz duaların gücüne çok inananlardanımdır :)
uyuz kaynana
cok kotu seyler soylememeıs cnm doktor cok sukur inşallah bugunlerı atlatıp sag saglım bebısını kucagına alırsın...
günaydın kızlarrr
olicim geç olsun güç olmasın inş.
sonı şükür biri start vermiş sonunda
kızlar bende bu sabah lavaboda beyaz akla (kremsi) karsılastım halvete start veriyorum demı ??
nasılsınız bakalım kızlar
ben iyiyim Allah'a şükür
bir bakayım dedim ama kimse yok öpüyorum sizleri
olii ben de 50 lik prugen kullanmıştım.
pazar mazar farketmiyor eğer pazara denk gelirse ogün de yaparlar aşılamayı.
ama çok süper oluyor. korku filmlerindeki gibi bomboş hastane tık tık tık..
kimse yok benim çok hoşuma gitmişti
benim yımırta aniden büyümüştü 9. gün 21 di 11. gün aşılama. ama tabi tırt oldu
olii ben de 50 lik prugen kullanmıştım.
pazar mazar farketmiyor eğer pazara denk gelirse ogün de yaparlar aşılamayı.
ama çok süper oluyor. korku filmlerindeki gibi bomboş hastane tık tık tık..
kimse yok benim çok hoşuma gitmişti
benim yımırta aniden büyümüştü 9. gün 21 di 11. gün aşılama. ama tabi tırt oldu
evet cnm 2. aşılama haftasonuna denk gelmişti ve doğumhanede doğum sancısı çekerken 3 kadın ben orda doktoru beklemiş ve aşıalamı yaptırmıştım burda anlıycan aşılamalar doğumhanede yapılıyor..
hem sessiz hastane sadece çığlıklar var düşünsene korku filmi gibi..
bu arada topuklu giyiniyorsun sanırım sen benim topuklar tık tık etmiyor şap şap diyoo..
karanfilcim olay geçti gitti ama sana bişey sölemek istiyorum.
şimdi senin aşılama bence güme gitti neden dersen
genelde aşılama 17 18 en fazla 22 mm kadar verimli olurmuşşş
ama sanırım senin 25 26lardaydı.o büyüklükteki yumurtaların döllenmesi pek olmazmış.
eğer bi daha yaptırcaksan bence çok dikkat et bu duruma.
ben çok araştırmıştım ama ozaman sana umutsuzluk olmasın diye demedim.
birde her şey allahtan dedim sustum.
Doktor Deva diyor ki:
01 Haziran 2010, 12:45
Yumurtanın istenilen büyüklüğü 17-18 mm dir Bundan daha büyük yumurtalarda luteinize olduğu için döllenme ihtimal sağlıklı olma ihtimali düşüktür. Ama bu bir olasılıktır. Net bir sonuç için uygun zamanda aşılama yapıp değerlendirmeyi ona göre yapmak gerekir Aşılama ve yumurta büyüklüğü hakkında ayrıntılı bilgilere aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz
Aşılama yapılması ve yumurta büyüklüğü | Kadın ve Doğum | Sağlık Ekibi Hastalık Bilgileri
Read more: aşılama ve yumurta büyüklüğü |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva
ayy canı daha önce söylesene o zaman benim ondan olmuyor bebeğim benim yumurtalar hep çok büyük oluyor.
valla bende emin değilim sadece araştırmalarım sonucu hep karşıma bunlar çıkmıştı.
ama şuda var klomen kullananların topiğinde kızın birinin yumurtası 25mm idi doktor ona bu yumurta işe yaramaz şimdi git diğer ay yeniden gel demiş.ve kız o ay gebe kalmıştı.yani bu işler sadece tıpla olmayabiliyorda
inşallah cnm guzel seyler dusunup guzel seyler cagıralımben ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum bebegım buyummus sekıl almaya baslamıs kalp atıslarını da net bı sekılde duyduk cok sukur cnm
günaydın kızlarrr
olicim geç olsun güç olmasın inş.
sonı şükür biri start vermiş sonunda
kızlar bende bu sabah lavaboda beyaz akla (kremsi) karsılastım halvete start veriyorum demı ??
nasılsınız bakalım kızlar
ben iyiyim Allah'a şükür
bir bakayım dedim ama kimse yok öpüyorum sizleri
kızlar merhaba hepinize nasılsınızz
Slm güzeller nasılsiniz ben daha doğurmadım haber verim dedim:18:Annem geldi dip kose temizlik var hazırlıklar bitti sayılır netim daha bağlanmadı ama kayınpeder sagolsunBu arada gecmisi hiç takip edemedim umarım herkesler iyidir hepinizi opuorum bide bisi daha şimdilik normal dogum dualarınızı eksik etmeyin
valla bende emin değilim sadece araştırmalarım sonucu hep karşıma bunlar çıkmıştı.
ama şuda var klomen kullananların topiğinde kızın birinin yumurtası 25mm idi doktor ona bu yumurta işe yaramaz şimdi git diğer ay yeniden gel demiş.ve kız o ay gebe kalmıştı.yani bu işler sadece tıpla olmayabiliyorda
kız ben çıkıncamı gelyon sen bakimmkaranfilcim olay geçti gitti ama sana bişey sölemek istiyorum.
şimdi senin aşılama bence güme gitti neden dersen
genelde aşılama 17 18 en fazla 22 mm kadar verimli olurmuşşş
ama sanırım senin 25 26lardaydı.o büyüklükteki yumurtaların döllenmesi pek olmazmış.
eğer bi daha yaptırcaksan bence çok dikkat et bu duruma.
ben çok araştırmıştım ama ozaman sana umutsuzluk olmasın diye demedim.
birde her şey allahtan dedim sustum.
Doktor Deva diyor ki:
01 Haziran 2010, 12:45
Yumurtanın istenilen büyüklüğü 17-18 mm dir Bundan daha büyük yumurtalarda luteinize olduğu için döllenme ihtimal sağlıklı olma ihtimali düşüktür. Ama bu bir olasılıktır. Net bir sonuç için uygun zamanda aşılama yapıp değerlendirmeyi ona göre yapmak gerekir Aşılama ve yumurta büyüklüğü hakkında ayrıntılı bilgilere aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz
Aşılama yapılması ve yumurta büyüklüğü | Kadın ve Doğum | Sağlık Ekibi Hastalık Bilgileri
Read more: aşılama ve yumurta büyüklüğü |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva
çok şık görünümle beraber konfordan uzak . bende özel günlerde giyiniyorum gündelikte kullanmam..bi an tırstım varya bugün topuklu giydim de bu kız nerden bildi diye
ok kıızz ben kim topuklu kim. bugün gi dim ve sanırım 3. giyişimdi yepyeni topukluyu atacam dedim kendi kendime.
arkadaşın biri de sordu oo ayakkabın ne güzelmiş sen topuklu giyer miydin diye.
evet arada giyiyorum işkence için dedim
ayy canı daha önce söylesene o zaman benim ondan olmuyor bebeğim benim yumurtalar hep çok büyük oluyor.
bi sene önce menopoza girecekler grubundanım o zman...cinsiyet işine gelince ben çatlama öncesi ilişkide kız çatlmış yumurtanın tüplerde oldupu konumda gebeliktede erkek olduğu fikrimdeyim...hatta bi yerdede okudum erkek bebek isteyen hastanesıne çatlatma iğnesi ve 36 saat sonrası ilişki vermiş..Amerikalı ve İngiliz bilim adamları, stres altındaki kadınlarda yaşanan hormonal değişikliklerin bebeklerinin cinsiyetini etkilediğini iddia etti. Oxford Üniversitesi’nde yapılan araştırmalarda hamile kalmadan haftalar ya da bazı durumlarda aylar önce iş, ev ve aşk hayatında sorunlar yaşayan kadınların çocuklarının cinsiyetinin çoğunlukla kız olduğu kaydedildi. Stresin sebep olduğu kortizol oranının yüksek olduğu kadınlarda erkek çocuk doğurma oranının düşük olduğu belirtilirken incelemeye göre stres oranı yüksek 130 kadın 58 erkek ve 72 kız doğurdu. Araştırmanın yapıldığı İngiltere’de bu oran 105 erkeğe 100 kız çocuğu. Araştırmayı ABD’li meslektaşlarıyla yürüten Dr. Ceclila Pyper “Kortizolün cinsiyete nasıl etki ettiğini anlamak henüz mümkün değil” dedi.
Sigara içen kadınlar bir yıl erken menopoza giriyor
Bilim adamları, sigara içen kadınların ortalamadan bir yıl erken menopoza girdiğini ortaya çıkardı. ABD, Polonya, Türkiye ve İran’dan 6 bin kadının katıldığı araştırmada, sigara içmeyenlerin 46 ile 51 yaşları arasında menopoza girdiği bildirildi. Öte yandan sigara tiryakisi olan kadınların menopoz dönemine 43 ile 50 yaşları arasında girdiği belirtildi. Erken menopoza giren kadınlarda daha çok kalp rahatsızlığı yaşandığını belirten Volodymyr Dvornyk “Erken menopoza giren kadınların Alzheimer, obezite ve kalp damar rahatsızlıklarına yakalanma oranı daha fazla. Yani sigara içen kadınların ortalama ömürleri kısalıyor” dedi.
Slm güzeller nasılsiniz ben daha doğurmadım haber verim dedim:18:Annem geldi dip kose temizlik var hazırlıklar bitti sayılır netim daha bağlanmadı ama kayınpeder sagolsunBu arada gecmisi hiç takip edemedim umarım herkesler iyidir hepinizi opuorum bide bisi daha şimdilik normal dogum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?