- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.921
dırım dırıdıdımmmmm heyecan yok ya ilk yaptırdığımda vardı ama 3. ye gelene kadar kalmıyor malesefmerhabalar kızçeler.pek giremedim.gecmişi okudum epey yazılmış.melsicim öncelikle hayırlı olsun yumoşlar gelsin bebişcikler diyelim.olicim senin de günler azalıyo heyecan artıyo..dıdıdınnnnnnnnnnnnnnn
ayşe sende hoşgeldin.inş bizim kadar beklemezsin.
tondora kız nerde işe girdin?hayırlı olsun..
pasiiii deniz çok tatlı olmuş.bayıldım...
kızlar bu aRADA ben adet oldum...onu da söliiimmmm![]()

yeni döngün hayırlı olsunnn...
herzman duamdasın baharımm sen iyi ol gerisi boşşşşselam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sonra hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum.
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
hepinizi çok seviyorum.tamamen iyileşince bomba gibi aranızdayım inşallahhh.
hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmm
dualarınızı eksik etmeyin.benimde dualarım sizlerle.

sonnur ilişki olmazsa gebelik olmaz biliyosun demiiicanlarım günaydın hepinizeee
giremedim çok yorgun geliyorum eve
akşama gelicem inşşş
allaha emanet olun
bu arada dün kontrolüm vardı iki yumurtamda çatlamış 1 hafta daha gün aşırı devam dedi dr..
ama yapamadık gene dün akşam misafirim vardı eşimde yine uyudu çok yorgun odaa yaa haklı yanii
doktorum eğer olmazsa alllahtan dedi bizim istediğimiz yumurtla dedi oda oldu dedi sakın stres yapma dedi başkada bişey demedi

biri bendenmi bahsetti
:94::94::94::94:
öyle bugun bat dün fırsat olmadı konusamadık
olmadım adet progestanda içmedim gecıkmesn dıe
metformınıde düzenlı kullanıyrum 1 2 gun beklıcem olmazsa ayagım kıçıma değmez hast.teste giderken
inşallah patlama yaşarız bu ay
caaaanım baharım sen iyi olda gersini boşver canım benım
dualarımız senınle
kız birse geçen ay kaç güne oldun adet söle bakalım...