- Konu Sahibi bebisimolsun
- #13.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızar giremedim bir iki gündür
bir iki gün daha giremeyebilirim
kayınpederim gelecek bugün ev işi ile uğraşacaklar
ben iyiyim çok şükür oğlan tekmelerini babasına da hissettiryor artık çok hoşuna gitti eşimin
cuma günü detaylı ultrasonum var umarım her şeyi sağlıklıdır M.Tuna'mın
sizler nasılsınız?
bebiş yarın büyük gün Rabbim yardımcın olsun senin ve herkesin
Nili,Orlik,Soni,Hale diğer kızlar siz nasılsınız?![]()
yeni işin hayırlı olsun sonnurcummm ,bende şükür iyiyimm...haleeeeee hu huuuuu nassınnnnn
ben çok yorgunum artık akşamları anca girerim oda uyumazsam![]()
kız o en kolayı ayakları tavan diktirme işi senki mikroskop ve yıkama olayını bile çözmüş birisinnokurum elbette haber ver yeter
uahhaha evet
bide hatunu aşı sonrası amuda kaldıran bi tahtaravalli buldummu taaamdır
caaaanım ne mutlu sana
iyyiz özledık senı acma arayı hele ben hergun bi senı goruyorum sabahları sende kacma![]()
ay bu tam yemelik olmuş yaaaaaaaaa
deryacımmm ALLAH senden razı olsun rbbim dualarını hep kabul etsin inşallah...bu arada herkese selam olsun...
arada gelmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar..
herkes için dualarımı ediyorum hep kalbimdesiniz canım arkadaşlarım..
sizleri seviyorum ülen![]()
yarın gıremeyebılırım meslıcım dualarımız senınle cnm bol sans allah hakkında hayırlısını verısn ınsalah
yeni işin hayırlı olsun sonnurcummm ,bende şükür iyiyimm...
kız o en kolayı ayakları tavan diktirme işi senki mikroskop ve yıkama olayını bile çözmüş birisinn
deryacımmm ALLAH senden razı olsun rbbim dualarını hep kabul etsin inşallah...
doktoramı gidiyorsunnnnn niliiiiiiiiiiiiiiii![]()
yok datlum yaaa daha cookkk var doktora gıtmeme evde bırsuru iş variyi yattım
sen napıyorsun nasıl gıdıyor
yorma kenndini cnm yaaa bizim gibi iki kişilik ailelerin evi ne kadar kirlenirki salla gitsin
bende iyi şükür rabbim bundan geri koymasın ..bu kıvamın yanınada bi bebek verirse tmm dır..amin
melisimmmmmmmmm çatlama iğneni 11 demi yapcaksın sennnnnnnnnn neden se aklıma gece 11 de yapman gerektiği düştü doğru tahmin mi acaba?
bu arada nili bence senin prensesin olacak ..daha önce tahminde bulundummu bilmem ama şu anda içime doğan o fıstık gibi bi kızzz,![]()
inşallah cnm güzel haberler alırız..ramzanda nasılsa orucluyum ramazan bıtınce yaparım dıye ellemedım e ondan sonra da bebişim gelınce ıyıce battı yarın annem fln gelecek koca iş beklıyo ben pek bııs yapmam ama sıkıntısı yeter
allahh ınsallah en yakın zamanda sanada hayırlısıyla yasatır bu mucıze duyguyu cok ıcten soyluyorum..allah tum dularımızı kabul etsın ınsllah..şimdi bu ay sonnur sen ve melıs ıcın heyacanlı bekleyıısmız var![]()
oğlan senesi bitti kız senesi başladı bakalım tutacakmı?ahhh keskeeeeeama bence oglum olacak..gercı hayırlısı ama gonlumden gecen benımde kız ama ıcıme dogan erkek
![]()
eşim geldı cnm cıkmam lazım cok opuyorum aksam ugramaya calısıcam
saol canım benim inşallah herşey yolunda gideryarın gıremeyebılırım meslıcım dualarımız senınle cnm bol sans allah hakkında hayırlısını verısn ınsalah
yorma kenndini cnm yaaa bizim gibi iki kişilik ailelerin evi ne kadar kirlenirki salla gitsin
bende iyi şükür rabbim bundan geri koymasın ..bu kıvamın yanınada bi bebek verirse tmm dır..amin
melisimmmmmmmmm çatlama iğneni 11 demi yapcaksın sennnnnnnnnn neden se aklıma gece 11 de yapman gerektiği düştü doğru tahmin mi acaba?
nasılsınız kızar giremedim bir iki gündür
bir iki gün daha giremeyebilirim
kayınpederim gelecek bugün ev işi ile uğraşacaklar
ben iyiyim çok şükür oğlan tekmelerini babasına da hissettiryor artık çok hoşuna gitti eşimin
cuma günü detaylı ultrasonum var umarım her şeyi sağlıklıdır M.Tuna'mın
sizler nasılsınız?
bebiş yarın büyük gün Rabbim yardımcın olsun senin ve herkesin
Nili,Orlik,Soni,Hale diğer kızlar siz nasılsınız?![]()
kızlar selam,
bebişim olsun yarın yumurtaların toplanacakmış, bütün dualarım seninle. benden 6 dene toplamışlardı. çift sarılısından
moralini çok yüksek tut. evde iş miş yapma. ayaklarını uzat. ailenden birileri mutlaka yanında olsun. anestezi alacak mısın???
bu arada kızlar aramızda anaokulu öğretmeni ya da sınıf öğretmeni olan var mı? sorum olacak da
kızlar sabah 9 da hastanede olcam
9.30 da yumoşalrım toplanacak inşallah herşey yolunda gider sonucunda iyi kaliteli yumoşlar çıkar döllenir ve bebişim benimle olur
dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız
kızlar sabah 9 da hastanede olcam
9.30 da yumoşalrım toplanacak inşallah herşey yolunda gider sonucunda iyi kaliteli yumoşlar çıkar döllenir ve bebişim benimle olur
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız
tabı yaaayok kız kaçar mıyım hiçç
daha doğuracağız burda beraber![]()
yesinler onu ya kar beyazzz minnoş kuzucuk yaaaaa
demi oli yaaa bende okyanusta yüzüyorumda derede boğuluyorumyeni işin hayırlı olsun sonnurcummm ,bende şükür iyiyimm...
kız o en kolayı ayakları tavan diktirme işi senki mikroskop ve yıkama olayını bile çözmüş birisinn
deryacımmm ALLAH senden razı olsun rbbim dualarını hep kabul etsin inşallah...
doktoramı gidiyorsunnnnn niliiiiiiiiiiiiiiii![]()
sende bizim duamızdasın canı sağlıkla insallah dileğince geçsin tüm operasyonlarınkızlar sabah 9 da hastanede olcam
hepinizi çok seviyorumm
sizlerde duamdasınız