Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....

[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ(7 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN CEMRE(12 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN KUZEY EMİR(15 Haziran):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN SARE:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sare88[/td]
[td]4kasım[/td]
[td]kızımız yolda:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]oğlumuz yolda:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]kızımız yolda:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td]1 Haziran[/td]

[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]23 Ağustos[/td]
[td]:nazar::nazar::nazar:[/td]

[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]2 EKİM[/td]
[td]AŞILAMA :10:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]???[/td]
[td]TÜP BEBEK :10:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]KORUNUYOR[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]arha2010[/td]
[td]12 Ekim[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]

[/table]

tüpler aşılar klomenler hsg ler veee gelsin bebelerrrrrr :32:

o anımsadığın belkide bendim :1:
korkma yaa korkunun hsg ye faydası yok :9:

gerçekten cnm yaa boşa bekliyorsunn belkide hiç bişey hissetmiceksin :34:

nefesim kesiliyor sanki.. çok ürküyorum.. öyle böyle değil.. kendimi çektirirken hayal edemiyorum.. yaşarken izlerim heralde..:14::27::53:

çok mu zorlanmıştın sen anestezisiz ben senin çok zor çektirdiğini anımsıyorum ama sanki kolay geçmişti gibi anımsadım yanlış mı?

şu an daha da çok korkuyorum Allah ım bize yardım etsin inşAllah.

toknolojısı ıyı olan bı yerde yaptırısan sorun olmaz dıye düşünüyorum
anestezı alıcak kadar buyuk bıse deıl

canım sen bana bakma..biraz nazlıyım ben.canım da tatlıdır.ama dedigim gibi eğer çok korkuyorsan anestezi al.uyandığında herşey bitmiş oluyor :-) çok fazla ertleme.kafan rahat atsin.hem belki senin bebiş hsgden hemen sonra gelecek ne bilyosun?benim öle olmadı ama senin olur belki..100 tl fark vermiştim ben anestezi için.yine olsa yine veririm.ama bak diğer arkadaşlar anestezi bile almadı.çok da zorlanmadılar.karar senin

ben filmi çektireceğim yerle ikide bir telefonla konuşuyorum.. kadın sen bi gel diye ısrar ısrar.. korkuyorum.. randevu veriyim sana diyor yok diyorum tekrar ararım..:14:
anestezi uygulamayacağız sana diyor yaa.. farkı neyse vericez sonuçta çok korkuyorum.. anestezi yaparda uyanamam diyede korkuyorum.. orası çünkü film merkezi hastande de değil uyanmazsam ne yapıcaklar. Allah ım inşAllah gerek bırakmaz. ama bende bu şans varken gidip çektirecem.. onu çektirirsem kısmetse ya aşılama denicem diyorum direk tüp bebek denesek kaç paraya maal oluyor tüp bebek özelde yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? çünkü ben tüp deneyip ondan sonra ssk da aşılamalarım ve tüp denicem inşAllah birinden biri de tutar.. ama herşeyin başı sağlık ve rahim filmi benim için. ya kusura bakmayın sürekli rahim filmi diyorum ama inanın normaldede hep bundan bahsediyorum gündelik yaşamda da.

toknolojısı ıyı olan bı yerde yaptırısan sorun olmaz dıye düşünüyorum
anestezı alıcak kadar buyuk bıse deıl

bu fındıkzade de bi yer var ist da formlarda herkes orayı övmüş.. son model cihaz falan demişler ücretide 375 tl diyor ama anestezisiz.. anesteziye gerek yok diyor..

o anımsadığın belkide bendim :1:
korkma yaa korkunun hsg ye faydası yok :9:

gerçekten cnm yaa boşa bekliyorsunn belkide hiç bişey hissetmiceksin :34:

nefesim kesiliyor sanki.. çok ürküyorum.. öyle böyle değil.. kendimi çektirirken hayal edemiyorum.. yaşarken izlerim heralde..:14::27::53:

canım bende oraya gidecektim ama son kararımı verip o kadar parayı ona vermem deyip yine özel bir hastanede çektirdim.
yani sonuçta yine ağrı olur ama o dediğin yerdeki laboratuvarın cihazı dijital fark bu sadece başka bir şey değil yani daha kolay görüntü veriyormuş.

bu fındıkzade de bi yer var ist da formlarda herkes orayı övmüş.. son model cihaz falan demişler ücretide 375 tl diyor ama anestezisiz.. anesteziye gerek yok diyor..

hiç korkma anestezıılı olursan boşuna anestezi aldıgına üzülürsün inan bana
siddetlı adet sancısı gıbı
bende cok korktum ama cok kolay
dr dıyınce anestezılımı die güldü bana düşün 5dk lık nekı dedi
gercektende oyle neden bu kadar korkuturlarsa insanı anlamam

bugün yine İZmir'e gidiyorum
Gör ...üm yolları:9:
Düğün var yarın iki göbecik atayım ağır ağır:9:
Temizlik yaptım ütü yapacağım şimdi Emre AYDIN eşliğinde
ne müthiş bir adam yaa hep depresif şarkılar çok mu aşk acısı çekmiş acep??:50:
neyse hadin öpüyorum hepinizi hafta sonu benı özleyin dicem ama kimse olmuyor zaten:47:

ben filmi çektireceğim yerle ikide bir telefonla konuşuyorum.. kadın sen bi gel diye ısrar ısrar.. korkuyorum.. randevu veriyim sana diyor yok diyorum tekrar ararım..:14:
anestezi uygulamayacağız sana diyor yaa.. farkı neyse vericez sonuçta çok korkuyorum.. anestezi yaparda uyanamam diyede korkuyorum.. orası çünkü film merkezi hastande de değil uyanmazsam ne yapıcaklar. Allah ım inşAllah gerek bırakmaz. ama bende bu şans varken gidip çektirecem.. onu çektirirsem kısmetse ya aşılama denicem diyorum direk tüp bebek denesek kaç paraya maal oluyor tüp bebek özelde yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? çünkü ben tüp deneyip ondan sonra ssk da aşılamalarım ve tüp denicem inşAllah birinden biri de tutar.. ama herşeyin başı sağlık ve rahim filmi benim için. ya kusura bakmayın sürekli rahim filmi diyorum ama inanın normaldede hep bundan bahsediyorum gündelik yaşamda da.

hiç korkma anestezıılı olursan boşuna anestezi aldıgına üzülürsün inan bana
siddetlı adet sancısı gıbı
bende cok korktum ama cok kolay
dr dıyınce anestezılımı die güldü bana düşün 5dk lık nekı dedi
gercektende oyle neden bu kadar korkuturlarsa insanı anlamam

orlic benim gittigim yerdeki doktor da tam tersi anestezisiz çekmem dedi.herkesin ağrı eşiği farklı riske atmaya gerek yok demişti.acıdan bayılanları da duydum hiç bişey hissetmeyeni de.ama ben psikolojik olarak o olayı kaldıramıcaktım.ağlaya ağlaya gitmiştim düşün.
bdroner şekercim benim gittigim hastane de 250 tl anestezili çekim yapıyorlar.istersen oraya git.anesteziyi anestezi doktoru yapıo.adam günde kaç kere anestezi yapıyo uyanamam diye düşünme.zaten 10 dklık bişi veriyolar.uyandıktan 15 dk sonra ayağa kalkmıştım ben.ama anestezi de almam diyorsan o zaman fındıkzadedeki yere git.herkes övüyor orayı.ben normal dopum yapmaktan korkmuyorum hsg den korkuyorum diyordum düşün yani.seni çok iyi anlıyorum.ama erteleme...

bugün yine İZmir'e gidiyorum
Gör ...üm yolları:9:
Düğün var yarın iki göbecik atayım ağır ağır:9:
Temizlik yaptım ütü yapacağım şimdi Emre AYDIN eşliğinde
ne müthiş bir adam yaa hep depresif şarkılar çok mu aşk acısı çekmiş acep??:50:
neyse hadin öpüyorum hepinizi hafta sonu benı özleyin dicem ama kimse olmuyor zaten:47:

kız çok oynama.tuna içerden zıplamasın :-) bu arada ben özlerim seni merak etmeeee:32:

iyi geceler canım arkadaşlarım nasılsınız
ben ve bebişlerim inşallah iyiyizdir okula başladım sanırım ayakta çok kaldım biraz ağrım oldu yatıyorum onun dışında sürekli
geçmişe çok fazla bakamadım
benim için dua eden ve güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim saolun
sizlerde hep dualarımdasınız
hepinizi çoook özledim
öpüyorum sizi:16:

Selam kızlar

Meliss canım umarım iyi şeyler oluyordur içerde :16:

Baharr kızıyorum hee nerdesiinnn :17:

Halee ne alemdesin ?

Pasii uaşığını bana vercen miiii :1: özledim senii

Naz sen napıyorsun?

Birseliimm sanada iyi tatiller :34:

Deryaa kızz benim görümcem nişana gelmişti bi keresinde karnıda top gibi :1:oynadı vallaa bi güzel

Brdoner canımm korksanda o filmi çektirmen gerekiyorsa bir şekilde çektirmelisin.

Hülüü kızzz sana yazsammıı yazmasammı düşündüm ama yazayım barii maça gidiyoruz muu :9:

Cardelens canım doğumdan sonra bi daha göremedik seni iyisindir umarım

Masumumum nasıl gidiyor Annelik? kızımız nasıl ? onu çok merak ediyorum valaa

Ayşeciim bizim topiğe bekliyorum canım fırsat bulduğunda :34:

acaba unuttuğum kaldımı :26:

bugün ben acayip duygusalım nedenini anlamadığım bir hüzün var bende acaba yarın 30 uma basacağım için mi :27:

2 gündür canım tatlı çekiyorr acaba adet mi bebek mii :36:

NE TATİLİ sonican ben cumarteside çalısıyrum !!! :3:
sen işe başlamıstın noldu sonı ?
melıs canım inş. az kaldı hayırlı haberlerını alacagız
derya cokda özletme yaa sabah şekeri arkadaşım
oli bahar nerdesiniz caanım özledım sızı
nazcım hakkında hayırlısı olsun inş. sen herkesden iyi tanırsın kendını

iyi geceler canım arkadaşlarım nasılsınız
ben ve bebişlerim inşallah iyiyizdir okula başladım sanırım ayakta çok kaldım biraz ağrım oldu yatıyorum onun dışında sürekli
geçmişe çok fazla bakamadım
benim için dua eden ve güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim saolun
sizlerde hep dualarımdasınız
hepinizi çoook özledim
öpüyorum sizi:16:
bebişimmmm dualarımız hep seninleee topiğimizin ilk ikizleri gelecek inşallahhhh
Selam kızlar

Meliss canım umarım iyi şeyler oluyordur içerde :16:

Baharr kızıyorum hee nerdesiinnn :17:

Halee ne alemdesin ?

Pasii uaşığını bana vercen miiii :1: özledim senii

Naz sen napıyorsun?

Birseliimm sanada iyi tatiller :34:

Deryaa kızz benim görümcem nişana gelmişti bi keresinde karnıda top gibi :1:oynadı vallaa bi güzel

Brdoner canımm korksanda o filmi çektirmen gerekiyorsa bir şekilde çektirmelisin.

Hülüü kızzz sana yazsammıı yazmasammı düşündüm ama yazayım barii maça gidiyoruz muu :9:

Cardelens canım doğumdan sonra bi daha göremedik seni iyisindir umarım

Masumumum nasıl gidiyor Annelik? kızımız nasıl ? onu çok merak ediyorum valaa

Ayşeciim bizim topiğe bekliyorum canım fırsat bulduğunda :34:

acaba unuttuğum kaldımı :26:

bugün ben acayip duygusalım nedenini anlamadığım bir hüzün var bende acaba yarın 30 uma basacağım için mi :27:

2 gündür canım tatlı çekiyorr acaba adet mi bebek mii :36:
ben buralardayım canımm arasıra geliyorum işte.
bu arada bende masumun kızını merak ediyorummm
batımı değiştirrmisin demişsin ama ben yapamıyorum bebiş bi ara yaapar.

NE TATİLİ sonican ben cumarteside çalısıyrum !!! :3:
sen işe başlamıstın noldu sonı ?
melıs canım inş. az kaldı hayırlı haberlerını alacagız
derya cokda özletme yaa sabah şekeri arkadaşım
oli bahar nerdesiniz caanım özledım sızı
nazcım hakkında hayırlısı olsun inş. sen herkesden iyi tanırsın kendını

bende özledim tatlım seniiii bi süre girmeyince hemen alışamıyorum.
sohbetler biraz kopuk oluyorr.
oliyi soranlar olicik bu aralar giremiycekkk bi kaç günnn
işleri başından aşkınnn bayram temizliğine girişmiş kapı pencere ne varsa şartlıyor hatun.:1::1:
hemde netleri kopmuşş.
zaten şimdi iğne kullanıyormuş.aşılama 1hafta sonra falan olacakk.
inşallah bu son olsun kızlar onun içinde sonuna kadar dualarımızı edelimm
içimizde en çok çabalayan o.allahım onun emeklerini de boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
ıyı geceler hepınızeee yoksunuz ama ben yazayım

bguun kontrolumuze gıttık cok sukur hesey yolundaymıs ıkılı testımızde cok ıyı cıktı suanlık guzel de gıdıyor bulantım fln yok sadece bel agrım cok var sanırım dogurana kadar da gecemeyecek:1:

hepınızı ozluyorum melıscım az kaldı evlılık yıldonumumde test yapacaksın ınsllah cok guzel haberlele gelecegıne ınanıyorum.
oliiiciik sendınde yenı asılaman hayırlı olur ınsaalh
baharcım senıde ıozluyoruz toparlanmıssındır ınsallah hepıyı ol

hepınızı cok sevıyorum cok opuyorumm:3:

Slm güzeller 6 Ekim gunu 14.06 da 3280 gr.Ağırlığında 51 cm uzunluğunda bı erkek bebek getirdim dünyaya. :nazar:Doğumum normal oldu 5 cme kadar kendi sancımı çektim sonrasına dayanamadim ve epidural yaptırdım epidural nOrmal dOgüm yani..suni sancıda verildi cok şükür ii sayılırım alttaki dikişler dısında suanda minik erkeğim yanımda hee bu arada aklıma gelen gelmeyen herkesin ismini hatirlayamadiklarimin nickini saydım dogumdayken :16:

Back
X