Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Selam kızlar

Meliss canım umarım iyi şeyler oluyordur içerde :16:

Baharr kızıyorum hee nerdesiinnn :17:

Halee ne alemdesin ?

Pasii uaşığını bana vercen miiii :1: özledim senii

Naz sen napıyorsun?

Birseliimm sanada iyi tatiller :34:

Deryaa kızz benim görümcem nişana gelmişti bi keresinde karnıda top gibi :1:oynadı vallaa bi güzel

Brdoner canımm korksanda o filmi çektirmen gerekiyorsa bir şekilde çektirmelisin.

Hülüü kızzz sana yazsammıı yazmasammı düşündüm ama yazayım barii maça gidiyoruz muu :9:

Cardelens canım doğumdan sonra bi daha göremedik seni iyisindir umarım

Masumumum nasıl gidiyor Annelik? kızımız nasıl ? onu çok merak ediyorum valaa

Ayşeciim bizim topiğe bekliyorum canım fırsat bulduğunda :34:

acaba unuttuğum kaldımı :26:

bugün ben acayip duygusalım nedenini anlamadığım bir hüzün var bende acaba yarın 30 uma basacağım için mi :27:

2 gündür canım tatlı çekiyorr acaba adet mi bebek mii :36:

inşAllah bebekten dolayı duygusalsındır.. herşey tüm belirtilerin sebebi inşAllah bebektir

Slm güzeller 6 Ekim gunu 14.06 da 3280 gr.Ağırlığında 51 cm uzunluğunda bı erkek bebek getirdim dünyaya. :nazar:Doğumum normal oldu 5 cme kadar kendi sancımı çektim sonrasına dayanamadim ve epidural yaptırdım epidural nOrmal dOgüm yani..suni sancıda verildi cok şükür ii sayılırım alttaki dikişler dısında suanda minik erkeğim yanımda hee bu arada aklıma gelen gelmeyen herkesin ismini hatirlayamadiklarimin nickini saydım dogumdayken :16:

ayy gozun aydın canım saglıkla buyut pasayı ınsallah darısı bıze ınsalalh

NE TATİLİ sonican ben cumarteside çalısıyrum !!! :3:
sen işe başlamıstın noldu sonı ?
melıs canım inş. az kaldı hayırlı haberlerını alacagız
derya cokda özletme yaa sabah şekeri arkadaşım
oli bahar nerdesiniz caanım özledım sızı
nazcım hakkında hayırlısı olsun inş. sen herkesden iyi tanırsın kendını

aa öyle miydii ama ben seni sabah göremeyince evdesib sandım :1:
iş mii ne işi yaa ben ordan çıktım müdüre hanımla anlaşamadık olmayavaktı baştan belliydi..

bebişimmmm dualarımız hep seninleee topiğimizin ilk ikizleri gelecek inşallahhhh

ben buralardayım canımm arasıra geliyorum işte.
bu arada bende masumun kızını merak ediyorummm
batımı değiştirrmisin demişsin ama ben yapamıyorum bebiş bi ara yaapar.

bende özledim tatlım seniiii bi süre girmeyince hemen alışamıyorum.
sohbetler biraz kopuk oluyorr.
oliyi soranlar olicik bu aralar giremiycekkk bi kaç günnn
işleri başından aşkınnn bayram temizliğine girişmiş kapı pencere ne varsa şartlıyor hatun.:1::1:
hemde netleri kopmuşş.
zaten şimdi iğne kullanıyormuş.aşılama 1hafta sonra falan olacakk.
inşallah bu son olsun kızlar onun içinde sonuna kadar dualarımızı edelimm
içimizde en çok çabalayan o.allahım onun emeklerini de boşa çıkarmasın

pek karşılaşamıyoruz hafta sonu sebebiyle kimsede yok sanırım
masum özlem artık bebeler artıyor :)
tamam cnm bat tarihim öle kalsın yeni batımı ekleriz çünkü çok az kaldı adetime bugün yarın gelebilir :18:

ıyı geceler hepınızeee yoksunuz ama ben yazayım

bguun kontrolumuze gıttık cok sukur hesey yolundaymıs ıkılı testımızde cok ıyı cıktı suanlık guzel de gıdıyor bulantım fln yok sadece bel agrım cok var sanırım dogurana kadar da gecemeyecek:1:

hepınızı ozluyorum melıscım az kaldı evlılık yıldonumumde test yapacaksın ınsllah cok guzel haberlele gelecegıne ınanıyorum.
oliiiciik sendınde yenı asılaman hayırlı olur ınsaalh
baharcım senıde ıozluyoruz toparlanmıssındır ınsallah hepıyı ol

hepınızı cok sevıyorum cok opuyorumm:3:

nilii maşallah berakallah bulantında yokmuş herşey güzel gidiyormuş inşallah öyle devam etsin aminn sağlıkla kal bende öpüyorum

Slm güzeller 6 Ekim gunu 14.06 da 3280 gr.Ağırlığında 51 cm uzunluğunda bı erkek bebek getirdim dünyaya. :nazar:Doğumum normal oldu 5 cme kadar kendi sancımı çektim sonrasına dayanamadim ve epidural yaptırdım epidural nOrmal dOgüm yani..suni sancıda verildi cok şükür ii sayılırım alttaki dikişler dısında suanda minik erkeğim yanımda hee bu arada aklıma gelen gelmeyen herkesin ismini hatirlayamadiklarimin nickini saydım dogumdayken :16:

Canıımm çok çok tebrik ediyorumm bu meşakatli yolda sabırla bekledin,güzel haberi aldın,ve en zoru normal doğumuda başardın..

Allah sizi ayırmasın ailenle birlikte uzun sağlıklı yıllara..

inşAllah bebekten dolayı duygusalsındır.. herşey tüm belirtilerin sebebi inşAllah bebektir

ahh bir bilsemm sebebinii bugünde bi garibim sanırım mevsim değişikliği :37:

iyi geceler canım arkadaşlarım nasılsınız
ben ve bebişlerim inşallah iyiyizdir okula başladım sanırım ayakta çok kaldım biraz ağrım oldu yatıyorum onun dışında sürekli
geçmişe çok fazla bakamadım
benim için dua eden ve güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim saolun
sizlerde hep dualarımdasınız
hepinizi çoook özledim
öpüyorum sizi:16:
anım benım az kaldı mutlu güne hadi bekliyoruz seniii
NE TATİLİ sonican ben cumarteside çalısıyrum !!! :3:
sen işe başlamıstın noldu sonı ?
melıs canım inş. az kaldı hayırlı haberlerını alacagız
derya cokda özletme yaa sabah şekeri arkadaşım
oli bahar nerdesiniz caanım özledım sızı
nazcım hakkında hayırlısı olsun inş. sen herkesden iyi tanırsın kendını
sabah şekerim geldimm
ama kimse yokk

ıyı geceler hepınızeee yoksunuz ama ben yazayımbguun kontrolumuze gıttık cok sukur hesey yolundaymıs ıkılı testımızde cok ıyı cıktı suanlık guzel de gıdıyor bulantım fln yok sadece bel agrım cok var sanırım dogurana kadar da gecemeyecek:1:

hepınızı ozluyorum melıscım az kaldı evlılık yıldonumumde test yapacaksın ınsllah cok guzel haberlele gelecegıne ınanıyorum.
oliiiciik sendınde yenı asılaman hayırlı olur ınsaalh
baharcım senıde ıozluyoruz toparlanmıssındır ınsallah hepıyı ol

hepınızı cok sevıyorum cok opuyorumm:3:

kızz maşalah ne zaman o kadar büyüdünüz de 2li tarama yapıldı maşalah sizee
ulen ben demek ki neredeyse doğurucağımmm:52:

özlemmm canım benımm maşalah size
Hayırlı evlat olsun inşallah
darısı bize inşallah:nazar:

özlemcim maşallah vatana, miillete, ailesine hayırlı ve salih ameller işleyecek bi evlat olur inş.
hayırlısıyla kurtuladun maşallah darısı toparlanmana inş.hayırlara büyüt inş.evladını

soni ben devam sanıyodum işe aman ii olmus bosver yaa

oli birak kız azcık temizliği özledik

derya alıştım sana sabahları valla

nabıyonuz uşaklar nerdesınız

aa öyle miydii ama ben seni sabah göremeyince evdesib sandım :1:
iş mii ne işi yaa ben ordan çıktım müdüre hanımla anlaşamadık olmayavaktı baştan belliydi..

pek karşılaşamıyoruz hafta sonu sebebiyle kimsede yok sanırım
masum özlem artık bebeler artıyor :)
tamam cnm bat tarihim öle kalsın yeni batımı ekleriz çünkü çok az kaldı adetime bugün yarın gelebilir :18:

nilii maşallah berakallah bulantında yokmuş herşey güzel gidiyormuş inşallah öyle devam etsin aminn sağlıkla kal bende öpüyorum

Canıımm çok çok tebrik ediyorumm bu meşakatli yolda sabırla bekledin,güzel haberi aldın,ve en zoru normal doğumuda başardın..

Allah sizi ayırmasın ailenle birlikte uzun sağlıklı yıllara..

ahh bir bilsemm sebebinii bugünde bi garibim sanırım mevsim değişikliği :37:
saol cnm cok sukur ara ara yokluyo bulantı ama cok degıl meyve yıyınce gecıyo:1::1:
anım benım az kaldı mutlu güne hadi bekliyoruz seniii

sabah şekerim geldimm
ama kimse yokk

kızz maşalah ne zaman o kadar büyüdünüz de 2li tarama yapıldı maşalah sizee
ulen ben demek ki neredeyse doğurucağımmm:52:

buyuduk yaa teyzesı bugun 11+1 olduk bıle bide cınsıyetı ogrenseydık hayırlsıyla heyecanla beklıyoruz:1:dogurucan tabı ne kaldıkı:1::1:
özlemmm canım benımm maşalah size
Hayırlı evlat olsun inşallah
darısı bize inşallah:nazar:

özlemcim maşallah vatana, miillete, ailesine hayırlı ve salih ameller işleyecek bi evlat olur inş.
hayırlısıyla kurtuladun maşallah darısı toparlanmana inş.hayırlara büyüt inş.evladını

ben topiğin eski günlerini çok özlüyorum
ama artık eskisi olmayacak galiba :14:

hemde ne iyii olmayacaktı belliydi.. benim tedavi gördüğümü biliyordu,sen hamile kalırsan bizimle çalışamazsın demişti,bende içimden dedim ulenn ben hamile kalayımda sana mı kaldım diye :)

saol cnm cok sukur ara ara yokluyo bulantı ama cok degıl meyve yıyınce gecıyo:1::1:

dün bendede bulantı vardı çok stresli bir gün geçirdim sanıırm tansiyonum düştü.
sende bol bol meyve ye o halde ohh miss naturel beslen ;)

deryaa tatlımm eski günler geri gelir mi bilmiyorum amaa en azından kaldığımız yerden devam ederiz umarım

kızlarrr yaa ben acaba ne zaman adet olucam yaa

şimdi eğer ben,ayın 25 inde çatlatma iğnemi olduysam,26 da doktor kontrolüne gittim ve çatlamışsın dedi.

o halde benim bat ne zaman oluyor :26: benim hesabıma göre yarın :44:

kızlarrr yaa ben acaba ne zaman adet olucam yaa

şimdi eğer ben,ayın 25 inde çatlatma iğnemi olduysam,26 da doktor kontrolüne gittim ve çatlamışsın dedi.

o halde benim bat ne zaman oluyor :26: benim hesabıma göre yarın :44:

sonnurcum bana kalırsa bi iki güne kadar olman lazım
yani eğer luteal faz 14günse 10 ekim olmalı
tabi inşallahh hiç gelmesin bebeğin gelsinnnn

özlemcim bebbişini kucağına almışsın çok şükür.
gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün yavrun inşallahhhhhh

Son düzenleme:
sonnurcum bana kalırsa bi iki güne kadar olman lazım
yani eğer luteal faz 14günse 10 ekim olmalı
tabi inşallahh hiç gelmesin bebeğin gelsinnnn

ayy baharr yetiştin valla teşekkürler :)
ben geçen ay 10 ekimde adet olmuştum :44: doktorum eğer günün geçerse gebesin gebe değilsen gecikme olmaz çünkü klomen kullandımya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bebişinn test günü cuma
çok az kaldıııı inşallahhh ikizlerimiz gelecekkkkkkkkkkkkk
:nazar::nazar::nazar::49::49::49:

ayy inşallahhhh inşallahh hayırlı haberini bekliyoruzz

ayy baharr yetiştin valla teşekkürler :)
ben geçen ay 10 ekimde adet olmuştum :44: doktorum eğer günün geçerse gebesin gebe değilsen gecikme olmaz çünkü klomen kullandımya

ayy inşallahhhh inşallahh hayırlı haberini bekliyoruzz

rica ederim canımmm.
inşallah gelmez adetin sendende hayırlı haberler alalım.

Merhaba arkadaslar
Bende 1 Ekim pazartesi gunu sabah 9:30 da kizimi dogurdum spinal anesteziyle. 3450 gr dogdu boyu da 49 cm :nazar:
Cok sukur evimizdeyiz hersey yolunda
Allah sizlere de en yakin zamandanasip etsin insaallah bu guzel duyguyu hepinizi cok opuyorum kizimla Allaha emanet olun :54:

nasılsınız ben bu aralar hemen girip çıkıyorum beni listeye dahil etmeyacakmısınız...
hem adettte oldum çok hassasım ağlarım yoksa

olacak yakında bebiş gelcek ikizleriyle
bahar dahada bomba gibi gelıcek
oli rahatlıcak gelıcek
sen ben soni zaten burdayız
nilay cocuguyla glicek
ayse katıldı bak
sen varsın metuşcan var
özlem var pasi var masum var bebitolarıda var aslında bz cooook kalabalık bi aileyız dostuuum

hemde ne iyii olmayacaktı belliydi.. benim tedavi gördüğümü biliyordu,sen hamile kalırsan bizimle çalışamazsın demişti,bende içimden dedim ulenn ben hamile kalayımda sana mı kaldım diye :)

dün bendede bulantı vardı çok stresli bir gün geçirdim sanıırm tansiyonum düştü.
sende bol bol meyve ye o halde ohh miss naturel beslen ;)

deryaa tatlımm eski günler geri gelir mi bilmiyorum amaa en azından kaldığımız yerden devam ederiz umarım
bende bayram öncesi çıkıcamı soylıcem
önemlı olan bebek bencede
Merhaba arkadaslar
Bende 1 Ekim pazartesi gunu sabah 9:30 da kizimi dogurdum spinal anesteziyle. 3450 gr dogdu boyu da 49 cm :nazar:
Allah sizlere de en yakin zamandanasip etsin insaallah bu guzel duyguyu hepinizi cok opuyorum kizimla Allaha emanet olun :54:
canıııııııımmm hayırlı olsun inş. sağlıkla sihatle buyut yavrunu
oy maşallah kuzucugaa
nasılsınız ben bu aralar hemen girip çıkıyorum beni listeye dahil etmeyacakmısınız...
hem adettte oldum çok hassasım ağlarım yoksa

tatlım listeyı yazacak olan arkadasımızın tüp bebek transferı oldu giremıyor su anda topige cuma gunu bellı olucak durumu
su anda ulaşmamızda sınırlı ve acıkcası listeyı düşünecekte durumda deil hep yatıyor. nsallah gelince yıne söyleriz ekler üzülme sen
bız bılıyoruz senı adetını dıger ay yazar
umarım gerek kalmaz bakarsın senı eklemeden kalırsın

Merhaba arkadaslar

maşallahh canım gözün aydın tebrik ederim

kıznıda gördüm ama yetmez daha sonra resimde istiyorum korkma nazar etmem hee :nazar:

Back
X