Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ee kızlar yaaaaaaaaaaaaa gelin artık üfffffffffffff özledim hepinizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar pasi cano oli deryoş nili birsel sonnur hayal naz masum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ben geldimmmm adimi da zikretmissin heee duymus gibi geldim :52:
Naptin bebislerin kalp atisini duydun mu? Takip edemedim son durumlari

ee kızlar yaaaaaaaaaaaaa gelin artık üfffffffffffff özledim hepinizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar pasi cano oli deryoş nili birsel sonnur hayal naz masum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bakıyıroum bakıyorum kımse yok bakıyorum bakıyorum kımse yok:1::1::1:
nilaycım bugün kontrolün vardı nasıldı bebişin iyidir inşallahh

cnm cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı bır ara parmagını emdı 3 lu test ıcın gerek duymadı bu hafta cok bas agrım vardı onun ıcın cuma gunu tekrar cagırdı...oylee ınslalah o gunlerı sende goruceksın cok baska bırsey rabbım herkeze hayırlısıylayasatsın ınsallah

sen ne zmn duycaksın pıt pıtcıkları:)

selam canlarr:3:

herkes iyi bakıyorum aman maşallah:nazar: biz de iyiyiz kızımla

pasiiimm biz ek gıdaya 5. ay bittiğinde geçtik şimdi biraz daha iyi ama yemeyi pek sevmiyor çeyrek kase anca bütün günüm artık yemek hazırlamakla geçiyor, küçük küçük bir sürü bulaşık tel süzgeçten bi kurtulayım çöpe atcam bıktım artık:1: deniz oğlan nasıl inşallah iştahlıdır ceviz veriyomusun kız bizim doktor 8. ayda ver dedi ama burda da okuyorum çoğu kişi veriyo :31: öpüyorum ikini zi de..

double gebiş ya da trible gebiş bebişşş:1: kendine dikkat et yavrucaklara iyi bak emi:nazar:

baharrr sahalara dönüş ne zaman canım sırada sen varsın iyi hazırlan, yeter gezdiğin tozduğun kıskanıyorum seni:1:

bdroner canım Allah babacığına şifa versin uzun ömürler versin,

deryoş yan yatış yastığı al kuzucuğa çok kullanılışlı 3 ay rahat kullanırsın, bebedorunki iyi 15 liraydı galiba..

vee hamiş kızlarr size de günden güne büyüyen koca göbişler diliyorum paytak penguenlerim benim :1:

hepinizi öptümm:54:

merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade... :-) eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez :14:

Son düzenleme:

pasiiimm biz ek gıdaya 5. ay bittiğinde geçtik şimdi biraz daha iyi ama yemeyi pek sevmiyor çeyrek kase anca bütün günüm artık yemek hazırlamakla geçiyor, küçük küçük bir sürü bulaşık tel süzgeçten bi kurtulayım çöpe atcam bıktım artık:1: deniz oğlan nasıl inşallah iştahlıdır ceviz veriyomusun kız bizim doktor 8. ayda ver dedi ama burda da okuyorum çoğu kişi veriyo :31: öpüyorum ikini zi de..

double gebiş ya da trible gebiş bebişşş:1: kendine dikkat et yavrucaklara iyi bak emi:nazar:

baharrr sahalara dönüş ne zaman canım sırada sen varsın iyi hazırlan, yeter gezdiğin tozduğun kıskanıyorum seni:1:

deryoş yan yatış yastığı al kuzucuğa çok kullanılışlı 3 ay rahat kullanırsın, bebedorunki iyi 15 liraydı galiba..

vee hamiş kızlarr size de günden güne büyüyen koca göbişler diliyorum paytak penguenlerim benim :1:

seni kıskanç seniiiiiiiiiiiiii :33: kızım bi geziyorum sorma ohhhh canıma değsinnnn.
yavrum canommm bende aralık gibi başlayım diyoorummm tak etti canıma :ssz::ssz:

merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade... :-) eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez :14:

nazommm canımbenimmm inşallah verdiğiniz kararlar size bebişinizi getirsinnnnnn
en doğru kararı vermen için dua edicemmm

Nazcim guzel arkadasim Allah isinizi rast getirsin insaallah hakkinizda hayirlisi olsun hepinizden iyi haberler bekliyorum buraya her baktigimda mutlaka gorucem o mujdeli haberleri inaniyorum Rabbime

seni kıskanç seniiiiiiiiiiiiii :33: kızım bi geziyorum sorma ohhhh canıma değsinnnn.
yavrum canommm bende aralık gibi başlayım diyoorummm tak etti canıma :ssz::ssz:

nazommm canımbenimmm inşallah verdiğiniz kararlar size bebişinizi getirsinnnnnn
en doğru kararı vermen için dua edicemmm

Nazcim guzel arkadasim Allah isinizi rast getirsin insaallah hakkinizda hayirlisi olsun hepinizden iyi haberler bekliyorum buraya her baktigimda mutlaka gorucem o mujdeli haberleri inaniyorum Rabbime

kızçeler sağolun.inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin...ben de inanıyorum yakında gelecek bebişler....

canımm bencede hiç beklemeyin boşuna çapa öyle işte malesef ama çapa gibi başka iyi hastanelerde var herhangi bir hastanenin infertilite birimine gidip başvuru yapın eğer maddi durum uygun değilse..
zaten şimdi bi çok özel hastane infertilite bölümü açıyor ama en güvenilir olanı seçin hepside güvenilir olmuyor malesef bana doktorum demişti.

en güzeli,en hayırlısı nasip olsun inşallah

Ben geldimmmm adimi da zikretmissin heee duymus gibi geldim :52:
Naptin bebislerin kalp atisini duydun mu? Takip edemedim son durumlari

gelmişsin ama karşılaşamadık tatlım
perşembe gitcem inşallah duymaya canım yazarım gelişmeleri

gelmemiz ne kadar özlediğine bağlıı :27:
koccaaaaaaaaaamannnnnnnnnn özledim hepiniziiii

bakıyıroum bakıyorum kımse yok bakıyorum bakıyorum kımse yok:1::1::1:

cnm cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı bır ara parmagını emdı 3 lu test ıcın gerek duymadı bu hafta cok bas agrım vardı onun ıcın cuma gunu tekrar cagırdı...oylee ınslalah o gunlerı sende goruceksın cok baska bırsey rabbım herkeze hayırlısıylayasatsın ınsallah

sen ne zmn duycaksın pıt pıtcıkları:)

oh maşallah kuzucuğuna canım benim inşallah bende perşembe gitcem bakalım inşallah herşey yolundadır

double gebiş ya da trible gebiş bebişşş...........oy canom ne güldüm kız Allah iyiliğini versin valla ben onlara iyi bakıyomda onlar şimdiden beni bulantıdan mahvediyor neyse buna şükür
cemre nasıl iyi maşallah özledim kız uğra sıksık özletme kendini öptüm canım

nazım canımmmmmm hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
sonunda bebişine kavuşcaksın Allahın izniyle az kaldı kuzumm

Allah kullarını bazen türlü imtihanlarla zorluk ve sıkıntılarla sınar. Bazen de insanlar bu dünya hayatında yapmış oldukları birtakım hataların bedelini öderler. Her ne durumda olunursa olunsun Allah’tan yardım dilemeyi ve Allah’a yönelmeyi hayatın temel prensibi edinmek gerekir. Kul Allah’a dayanır ve güvenirse ve gerçek dost olarak sadece Allah’ı bilirse mutlaka yardım görecektir. Ancak pek çok kişide görüldüğü gibi Allah’ı sadece zor zamanlarda hatırlamak ve çaresiz kalındığında O’na dua etmek yanlış bir tutumdur. Zorda ve çaresiz kaldığı anlarda Allah’a yakaran sonra sıkıntısı giderildiğinde tekrardan eski hayatına dönerek Allah’ı adeta unutan pek çok örnekle karşılaşırız. Bu gibi örnekler tekrardan çaresiz kalana kadar Allah’ı hiç düşünmez ve hatalardan uzak durmazlar. Oysa kulun Allah’a muhtaç olmadığı tek bir an dahi yoktur ki kul sadece ihtiyaç duyduğu zaman Allah’a yönelsin.

Dualar gönülden ve samimi bir biçimde yapıldığında Allah mutlaka en olumlu ve güzel bir biçimde cevap verecektir. Dualarda dünyevi maddi isteklerden çok hem bu dünya hayatında hem de ahirette hayırlı iman ve ihlâs sahibi kullardan olunmasının dilenmesi ve Allah’ın bize sunmuş olduğu sayısız nimet ve imkândan dolayı şükredilmesi daha uygun bir tutum olacaktır. İstenilen mal ve mülk şayet kişiyi bu dünya hayatında saptıracak ve azgınlık yapmasına sebep olacaksa böyle bir kişi için sahip olduğu ve olacağı malın şerden başka bir tarafı bulunmamaktadır. Kula düşen Allah’a gönülden bağlanarak dua etmektir. Neyin hayırlı olduğu ya da neyin nasip olacağı sadece Allah’ın bilgisindedir.

Kullarım, beni sana soracak olurlarsa, gerçektende ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin çağrısına cevap veririm. Öyleyse onlarda bana cevap versinler ve bana inansınlar ki doğruya erişsinler. Bakara Suresi Ayet 186

hakkında hayırlısı olsn cnm inşalla hıc gerek kalmadan melegn sana surprız yapar

selam kızlarr ben geldim bu sefer de kimse yok peeehhh
CAnom aldım yan yatış yastığı bakalım umarım işe yarar eksikler bitti neredeyse
MELİS nasılsın kız melekler nasıl cumaya az kaldıı
BAHARRR geziyon demek zilli fadikkk
NAZ hayırlısı olsun hakkınızda vereceğiniz karar umarum
Bİrselll ne dediyon kız sabah şekerimm???
MASUM büyüyor dimi kızın mis gibi kokuyordur ya da kusunca ekşi kokuyordur:nazar:
NİLİ sen nasılsın canım oğlan ne yapıyor??
kızlar bu arda ben de sezeryana kesin karra verdim bir dahaki kontrolde gün belirleyeceğiz sanırım
20-25 ocak arası olur gibi geliyor
ALlahım utandırmasın:nazar:

slm kızlar :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
ben ateşe başladım ateş ölçüyorum çatlamıyomus yumurtam çünku oluşsada :(
ne devrık bı cumle oldu :1:
hepinizi öpuyorum şekerler

:)))

naber baharr
iyiyim canımmm sen nasılsınnn
selam kızlarr ben geldim bu sefer de kimse yok peeehhh
CAnom aldım yan yatış yastığı bakalım umarım işe yarar eksikler bitti neredeyse
MELİS nasılsın kız melekler nasıl cumaya az kaldıı
BAHARRR geziyon demek zilli fadikkk
NAZ hayırlısı olsun hakkınızda vereceğiniz karar umarum
Bİrselll ne dediyon kız sabah şekerimm???
MASUM büyüyor dimi kızın mis gibi kokuyordur ya da kusunca ekşi kokuyordur:nazar:
NİLİ sen nasılsın canım oğlan ne yapıyor??
kızlar bu arda ben de sezeryana kesin karra verdim bir dahaki kontrolde gün belirleyeceğiz sanırım
20-25 ocak arası olur gibi geliyor
ALlahım utandırmasın:nazar:
gezerim tabiii :33:siz gezerkende biz koca göbeklerle gezemiycez napimm
aferin bebem sezzeryan iidir bizim gibi korkaklara.
valla ben gebe kalmadan karar verdim sezeryan olmaya:1:

slm kızlar :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
ben ateşe başladım ateş ölçüyorum çatlamıyomus yumurtam çünku oluşsada :(
ne devrık bı cumle oldu :1:
hepinizi öpuyorum şekerler

ii yaptın yyavruuuu ateşe başlamakla.
varmı takıldığın yerlerr.varsa olmasamda özelden yada msn den yaz.oki

Son düzenleme:
Back
X