Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

baharım aralık ayı senin olsun.bana rapor hemen çıkmaz gibi gelio.bide zaten aşılama rapru verecekler.aşılama ile zor bizim işimiz

yavrummm öle şartlandırma kendini hangi tedaviyi oluorsan ona güveneceksin umut edeceksin sabırla bekleyeceksin ki sonu güzel olsun
yoksa öle hemen yelkenleri suya indirmek yokkk.inanmak başarmanın yarısıdır.rabbim ol dedikten sonra neden olmasınnnn

aminnn canımmm rabbim bizlere de versin sizlerinkilere de uzun ömür güzel yaşam versinnnn

doru sölüyon da ne biliyim.pek degil hiç umudum yok.kendimi tüpe şartladım bile..kaza eseri hamile kalsam inanmıcam

doru sölüyon da ne biliyim.pek degil hiç umudum yok.kendimi tüpe şartladım bile..kaza eseri hamile kalsam inanmıcam

hayırrrrrrrr öyle umutsuz olmak yokkkkkkkkkkkk
tedaviye negatif başlamak yokkkkkkkkkkk demiştim unuttunmuuuu bitanem ya

oyy bebiş yaa bak beni bilirsiniz burda belkide en fazla salan benim bu bebek olayını ama bu ekim ayı en saldığım aylardan biri olmuştu ciddi ciddi kafamdan atmıştım bebek düşüncesini.. ulen dedim pskolojiktir takmazsam olur gene olmadı taktım yine olmadı

benimde saldığım zamanlar oldu ama bu iş salma işine benzemiyor ya Rabbim ne zaman isterse o zamanda oluyor bizim elimizden gelen tek şey olmuyorsa tedavi şeçeneklerini denemek aşılama tüp gibi
zaten kısmetimizde varsa olur yoksa hepsi boş
demem o ki sen yinede salma denemeye devam

hayırrrrrrrr öyle umutsuz olmak yokkkkkkkkkkkk
tedaviye negatif başlamak yokkkkkkkkkkk demiştim unuttunmuuuu bitanem ya
valla yanında olsam dövmüştün beni bebiş....tamam tamam kızmaaa..umut var diyoruz

inanırmısın yaklaşık 3 aydır ne ateş ölçüyom nede kafama takıyom yine yok yine yok.tedavisiz gelmicek bizim sıpa

yok kız kıyamazdım sana kuzummmm
ama öyle laf olsun diye değil gönülden istemen lazım lütfen seni böyle görmeyi sevmiyorum
ağlarım bak

Evet tabiki bende bi kere aşılama denemezsem içimde kalır dedim inşş durum müsait olursa denicem önümüzdeki aya

naz ateş ölçme mi :) oda ne

merhaba kızlar...bugün doktora gittik.eşimin doppler usg sini gösterdik.doktor bi kere daha sperm testi istedi.sonuçlar çelişkiliymiş. bekle bekle hep uzuyor iş.çapaya devam etmek kararımız sanırım yanlış bi karardı.ama bi yola girdik.sürekli yön değiştirmek de yoruyor. 10 gün sonraki sonuçlara göre bakalım neler olacak.bizim aşı için rapor en yakın şubatta çıkacak gibi duruyo.şubat mart aşı olur 2 ay dinlenirim.mayısta da tüpe gireriz artık.kendimi ona alıştırdım artık

iki gün önce doktora gittim ama kendi doktoruma değil doktorum beni başka bir prof. yonlendirdi. önümüzdeki ay tüp geçiş yapcaz
bu ay hazırlık dönemindeki ilaçları kullanıcam..
İnşallah sizlere güzel haberler veririm ve hepinize umut olur..Sizi seviyorum

Son düzenleme:

hayırlı olsun hayal ..verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın ALLAHın izni ile senin adına sevindim ..
ne gibi ilaçlar kullanacaksın acaba ..?

kızlar bende pazartesi günü rapor işine başlıyorum ALLAHın izni ile hakkımızda hayırlısı olsun ve bu özlem son bulsun..
sizleri seviyorum..

nazcım bu işler çok karışık inan çok yaşadım bu durumları ...
rabbim kolaylıklar versin..
fikrimi merak etmiyorsun belki ama ben yinede söylemek istiyorum ..
bu değerlerle aşılama fln denemek inan bana mantıklı gelmiyor bu süreci direk atlayıp tüpe geçmek bana daha mantıklı gelirdi sizin şartlarınızda..
yani rapor için istiyorsan tabiki ayrı bi mevzu tez zmanda yüzün gülsün inşallah...

İnşallah canım internet sorununu hallettinmi?
ben şuan adet olmak için tarlusal kullanıyorum adetın 5.günü doğum kontrol hapı 21.günü lurcin diye bir iğneye başlıcam bu arada da vajinal fitillerim var.
senin rapor ne kadar surede hazır olucakmış..?İnşallah gelicek bebeklerimiz

henüz değil cnm daha doğrusu sorunu kökten halledip neti kapattık eşiminde bu durum işine geldi şuan için bağlatmayı düşünmüyor..
bnm rapor ne kadar zmanda çıkar inan bi fikrim yok pazartesi görüşcem inşallah...doktora pazartesi gttim fakat muayne günü değilmiş geri döndüm ..
gelecek cnm inşallah bebişlerimiz ..

Ben benim doktora raporu sorduğumda 3,4 ay bizi oyalıyabılır demişti.bizde vazgeçtik zaten tüp yaptıracagım hastanede sgk yok.ilaçları kaşılardı sadece ama boşverdik:))

Ben benim doktora raporu sorduğumda 3,4 ay bizi oyalıyabılır demişti.bizde vazgeçtik zaten tüp yaptıracagım hastanede sgk yok.ilaçları kaşılardı sadece ama boşverdik:))

o kadar uzun sürüyomu ben 1 ay fln duymuştum ama kendim için bunu dahada aza indirgemiştim ...herşeyimi dosyaladım doktorumla konuşcam iyice süre ile ilgili oocakta başlamayı düşündüğümü fln bana yardımcı olacaktır prosüdürler fazla zorlamıyor artık beni bu hekimi bulduktan sonra ..
özeldemi yaptırcaksın nereyi düşünüüyorsun ??

Son düzenleme:

Belki orada daha kısa sürede çıkar raporun sonuçta burası ile bir olmaması lazım istanbul kalabalık.
özel canım florence nightingale hastanesi canım doktorum orada yapıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…