- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.901
tabiki bakabilirsin şekerim ben espiri yaptım kız yanlış anladın :)
benden bi cacık olmaz bu ayda boş geçicek doktora gidemedim belki bende senle aralıkta gaza basarım
ferdaa kızz hoşgeldinn canım nasılsın nasıl gidiyor?
olacaklar allahın izniyle
sen kendine 3 kat fazla dikkat edeceksin ama
sakın yorma kendini falan
doğduktan sonra da sana 3 kat sabır dilicem inşallah
çok şükür canım harala gürele işte
tüm gün rutin geçiyor işte
ücretsiz izne ayrıldım
1 yıl boyunca kaka temizleyip gaz çıkarıcam işte
sen nasılsın keyfin nasıl
bebiişşş yada bebişlerrr napıyonuz bakimmbulantın çok mu canım
tabiki bakabilirsin şekerim ben espiri yaptım kız yanlış anladın :)
benden bi cacık olmaz bu ayda boş geçicek doktora gidemedim belki bende senle aralıkta gaza basarım
ferdaa kızz hoşgeldinn canım nasılsın nasıl gidiyor?
çok şükür iyiyz napalım sonnurcum
bulantım baya vardı ama 1-2 gündür azaldı çok şükür
sen napıyosun nasılsın niye boş geçiyosun bu ayı yineeeeeeeeee
hayırlısı canımmm inşallah cacıkta olur bebekte
kızlar selammmm...ankarada tatildeydim.dün geldim.bütün gün iş yapmakla gectigi için ancak şimdi girebiliyorum.bende havadisler aynı.adet olmuştum ayın 9 unda.yine 22 gün gibi kısa sürede oldum.eşim doppler usg çektirdi.varikosel yada herhangibbi bişey çıkmadı şükür..yarın çaapaya gidiyoruz.bakalım ne dicekler...
kızçeler her birinizi seviom özledim bide kocaman öptüm
kızlar selammmm...ankarada tatildeydim.dün geldim.bütün gün iş yapmakla gectigi için ancak şimdi girebiliyorum.bende havadisler aynı.adet olmuştum ayın 9 unda.yine 22 gün gibi kısa sürede oldum.eşim doppler usg çektirdi.varikosel yada herhangibbi bişey çıkmadı şükür..yarın çaapaya gidiyoruz.bakalım ne dicekler...
oo 1 yıl çok iyi bir süre ama bebek içinde çok iyi olucak Annesiyle beraber büyücek maşallah ama ben emirin resmini görmedim sanırım :)
bende iyiyim şükürler olsun sağlığım el verdiği sürece bu yolda amacıma ulaşana kadar devam edicem :)
ütopyacımm ne güzel dinlenirsin işte 1yıl boyunca hemde bebişin keyfini çıkarırsınnn.büyümesinin her anına ortak olursunnn
sorma bebişim yaa aslında sebebi ben değilim bu sefer maddiyat diyeyim kısaca..
olsun bir sonraki aya hayırlısı diyelim yine
kız acunun programına baksana Kayserili bi yarışmacı nasıl ezber yapmış rakamları bravoo
Eki Görüntüle 556170 Eki Görüntüle 556171 Eki Görüntüle 556172 Eki Görüntüle 556173
evet iyi oldu ama evde olmak daha yorucu
Eki Görüntüle 556170 Eki Görüntüle 556171 Eki Görüntüle 556172 Eki Görüntüle 556173
inş sende tez zamanda gidersin baba evine ziyarete tatlışşşş..valla ilaç gibi geldi.gezdim tozdum.yarın ne dicekler bende merak ediyorumselam tatlımm hoşgeldin istanbula ne güzel hasret gidermiş oldun ailenle banada nasip olsun inşallah (hemen kendime pay çıkarıyorum tabi) :)
ne güzel varikosel de çıkmamış ee bakalım yarın ne dicekler size :26:
emirrrr çok tatlısınnnnnn..maşallah sana...Eki Görüntüle 556170 Eki Görüntüle 556171 Eki Görüntüle 556172 Eki Görüntüle 556173
yarın yazarım canım.inşallah iyi gelişmeler olur.ocak ayına yada şubata bomba gibi olabilirim inş.öle düşünüyorumhayırlısı olsun hakkında
yok bakmadım kayserililerin arası iidir sayılarla zaten
nazım canım hoşgeldin evine yarın güzel haberle döneceksin inşallah yaz bize gelişmeleri
aralıkta seni ve baharı bomba gibi bekliyorum haaaaa
hayırlısı olsun hakkında
yok bakmadım kayserililerin arası iidir sayılarla zaten
nazım canım hoşgeldin evine yarın güzel haberle döneceksin inşallah yaz bize gelişmeleri
aralıkta seni ve baharı bomba gibi bekliyorum haaaaa
inş sende tez zamanda gidersin baba evine ziyarete tatlışşşş..valla ilaç gibi geldi.gezdim tozdum.yarın ne dicekler bende merak ediyorum
emirrrr çok tatlısınnnnnn..maşallah sana...
yarın yazarım canım.inşallah iyi gelişmeler olur.ocak ayına yada şubata bomba gibi olabilirim inş.öle düşünüyorum
ay çirkin papyonunu yesinler seninnnn
ferda oğlun çokk şeker yaaaaaa maşallah allahım nazarlardan koruusn
bahtını güzel yapsın inşallahhhhh
ayyyyyyyyy maşallahhhhh ferda çok tatlı oğlun binlerce kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsn inşallah canım
inş sende tez zamanda gidersin baba evine ziyarete tatlışşşş..valla ilaç gibi geldi.gezdim tozdum.yarın ne dicekler bende merak ediyorum
emirrrr çok tatlısınnnnnn..maşallah sana...
yarın yazarım canım.inşallah iyi gelişmeler olur.ocak ayına yada şubata bomba gibi olabilirim inş.öle düşünüyorum
çok teşekkürler kızlarBu ne kadar tatlı bişey yaa öncelikle maşallah berakallah diyorum sonrada yerim ben onuu bal suratt buda benden ona
haklısın hem evde olup bide bebek bakmak zor taraflarıda var malesef
benim görümcem çalışıyor yıllardır doğum yaptı kız kafayı yedi tek başına bakamıyor bile ama bakıyor bi şekilde mecbur..
hee valla süper ne hafıza ama :)
nazımmmm ohhh ne güzelll dinlendin ailenle hasret giderdinnn.
süper bi doping oldu bu sana
eşinin de sonuçlar iyi çıkmışşş kim tutar artık siziiiiiiii
hadi aralığa senide bekliyorum kuşummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?