Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Ayyy:52: tebikler canım çook sevindim :16:
sıra bize mi geliyor nee :52:
sizleri böyle gelince kendim için de neden olmasın ki diyorum :))

Sonnurrrrr canım arkadaşım çookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
Sen geçen düzenim bozuldu deyince aklıma geldi biliyormusun hadi kanda da pekiştir bu güzel haberiiiii telden yazıyorum ifadeleri kullanamıyorum
Ama el çırpan çıldıran nazar bebek tüm ifadeleri kullandım say :)))))))))
Tebrik ederim canım r

Ayyyy hadi hayırlısı canım sürecin çok güzel ilerlesin sonunda bebeğini getirsin sana inşallah 

İnşallah canım Şimdilik herşey çok güzel gidiyor pasim. Doktorumu sevdim iyi biri güven veriyor.ilaçlarımı aldığım eczacı amca bile bana destek oluyor:1::1:her gıtmemede dua ediyor iğneleri bile ındırımli olarak veriyor.:46::46:
diyorum içimden herşey ne kadar çabuk farklılaştı bu insanlar nerdeydi önceden...

Son düzenleme:
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:32::32::52::118:

soniiiiiiiiiiiiiiii benim ölçümlerime göre 6 haftalık hamilesin şekerimmm, kızı o nasıl kopkoyu çizgi öyleee, baya geçmiş batın

tebrik ederim canım, merakla bekliyorum sonucu,

kızlar selam:3:

benim sıpam uyandı, ona bi yemek yedireyim dönünce görüşürüz, pasimmmmm denizi öpüyorum:54:

İnşallah canım Şimdilik herşey çok güzel gidiyor pasim. Doktorumu sevdim iyi biri güven veriyor.ilaçlarımı aldığım eczacı amca bile bana destek oluyor:1::1:her gıtmemede dua ediyor iğneleri bile ındırımli olarak veriyor.:46::46:
diyorum içimden herşey ne kadar çabuk farklılaştı bu insanlar nerdeydi önceden...

Ne güzel canım moralin hep yüksek olsun güzel şeyler düşün sonu güzel olsun
Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum yada başka elimden ne gelirse canım
Ben sonunun güzel olacağına gönülden inanıyorum 😍😍😍😍😍

soniiiiiiiiiiiiiiii benim ölçümlerime göre 6 haftalık hamilesin şekerimmm, kızı o nasıl kopkoyu çizgi öyleee, baya geçmiş batın

benim sıpam uyandı, ona bi yemek yedireyim dönünce görüşürüz, pasimmmmm denizi öpüyorum:54:

Bencede 6 haftalık hamile,dahada testi yapmıyordu zor ikna ettim:1::1:neymiş sabah ilk çişi beklicekmiş:20::20:dedim 10 gun geçmiş bunun ilk çişi mi olur.testi bile yaparken çay içiyordu:1::1::1:

Selam canım afiyet bal şeker olsun Cemre kıza öpüldünüz canım💋💋

Ne güzel canım moralin hep yüksek olsun güzel şeyler düşün sonu güzel olsun
Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum yada başka elimden ne gelirse canım
Ben sonunun güzel olacağına gönülden inanıyorum 

Teşekkür ederim canım yanımda olduğunuzu biliyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda..

Pasim ben çıkıyoruö kahvaltıyı hazırlıcam eşim uyuyor daha:1::1:görüşürüz sonra öpüldün kocaman:54::54::54::54:

canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)

vee kızlar allahıma çok şükür hamileymişimmmmmmmmmmmm

değerim 17159,4

çok tatlı bir telaş şimdi sendeki allahım allahım inşallah kandada görürsün sonucu herkeze o 2 çizgiyi görür inşallah bana hayal gibi geliyor...

sonnnurrrr süper bi haber bu...kan sonucunu 4 gözle bekiloyruz.şimdiden hayırlı olsun diyelim.bu kadar koyu çizgi çıkmaz bu test yüzde 99 doruuuu
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49:

Ayyy:52: tebikler canım çook sevindim :16:
sıra bize mi geliyor nee :52:
sizleri böyle gelince kendim için de neden olmasın ki diyorum :))

Sonnurrrrr canım arkadaşım çookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
Sen geçen düzenim bozuldu deyince aklıma geldi biliyormusun hadi kanda da pekiştir bu güzel haberiiiii telden yazıyorum ifadeleri kullanamıyorum
Ama el çırpan çıldıran nazar bebek tüm ifadeleri kullandım say :)))))))))
Tebrik ederim canım r

canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündekini gerçekleştirsin..

evet hülüü akşam senin ısrarınla test yaptım bana kalsa onuda yapmıcaktım :)

burda kimse umutsuz olmasın düşünmeden geliyormuş gerçektende..

ben daha eşimle inanamazken,Annemlere bile haberi uçurmuş ablam onlar aradı tebrik için:)

Laborant dediki,bu değere göre tahminimce çoğul gebelik olabilir dedim 10 gün geçti 10 bile olsa bu değer çok fazla yüksek dedi :26:
yarın gidicem doktora bakalım ne dicek

canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)

değerim 17159,4

yani sonicim, ne kadar rahat bir kişiliksin batın geçmiş umrunda değil bu rahatlık sana bebiş getirdi galiba:1: senin ve eşinin ailesinde varmı ikiz falan, inşallah ikizdir yaaa, sen direk doktora git canım kese normalde 6000 de görünür seninkilerin el kol ayak herbişeyi görünür artık,

değerim 17159,4

sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr bende bugün pasidenim smile yapamıyorum ama btün 49 lar bütün nazarlar bütün emir bebekler bitanede 27 gelsin benden sana :)))))))))))
rabbim sağlıkla getirsin evlatlarını diyorum çünkü değerinin maşallahı var yediz bilem olabilir :)))
hala şaşkınım ve şoktayım azmettin başardın kafadan atma işini sen darısı bize olsunnn....
he bide halay göbek atma smileleri olsun :))))

Back
X