Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr bende bugün pasidenim smile yapamıyorum ama btün 49 lar bütün nazarlar bütün emir bebekler bitanede 27 gelsin benden sana :)))))))))))
rabbim sağlıkla getirsin evlatlarını diyorum çünkü değerinin maşallahı var yediz bilem olabilir :)))
hala şaşkınım ve şoktayım azmettin başardın kafadan atma işini sen darısı bize olsunnn....
he bide halay göbek atma smileleri olsun :))))

komik kızsın oli yaa,:1: bu işi zevkine yapmak lazım diyosun, ama sen başladın bir yola, sonu hayırlı olacak inşallah

canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)

vee kızlar allahıma çok şükür hamileymişimmmmmmmmmmmm

değerim 17159,4

işte buuu..yupiiiiiiiiii yupiiii.hadi halaya kızlarrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)

değerim 17159,4

soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii işte şimdi inandımmmmm süpper değerinnnn maşallah diyorummmmm:nazar:
kız senden de kurtulduk yaaa ölsemde gam yemem
len bıktırdın bizi aylardır şunu yap yok bunu yap yokkk allahımmmm bizi de kurtardıııı:52:
şaka bi tarafa bebeğim çok sevindim inan allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
sen hemen doktora git keseyide bebişide kalbinide görürsün allahın izniyleee
hemen bi ticker ve gebelik takvimi bekliyoruz senden.
ikiz değildir günün baya geçti ama ikiz olursada tadından yenmez vallaa:52::52:

değerim 17159,4

sonnur canım değerin süper maşallah gözümüzaydın çoook sevindim:nazar::nazar::49::49::32::32::21::21:
hemen doktora git yarın ikiz tekiz ne olsa razıyız yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
listede bir kişi daha terfi etti kızlarr harika yaa inşallah darısı tüm arkadaşlarıma
sonnur durdun durdun bekledin aldırmadın takmadın bak annecim ben geldim dedi senin minnoş:9:

Sonnurcum maşallah canım değerin çok güzel yarın kocaman bir bebiş göreceksin Allah'ın izniyle
Gönülden tebrik ediyorum Rabbim güzel bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah

yani sonicim, ne kadar rahat bir kişiliksin batın geçmiş umrunda değil bu rahatlık sana bebiş getirdi galiba:1: senin ve eşinin ailesinde varmı ikiz falan, inşallah ikizdir yaaa, sen direk doktora git canım kese normalde 6000 de görünür seninkilerin el kol ayak herbişeyi görünür artık,

ayy canoo kız ben her zaman geçiyor nede olsa yine öyledir diyordum çünkü. ama memlekete gidicem diye bide otobüsle gidicektim net olsun diye bi test aldım dün akşam iyikide aldım :)
benim ablamın var ikiz ama onun micro enjeksiyondu :44:

sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr bende bugün pasidenim smile yapamıyorum ama btün 49 lar bütün nazarlar bütün emir bebekler bitanede 27 gelsin benden sana :)))))))))))
rabbim sağlıkla getirsin evlatlarını diyorum çünkü değerinin maşallahı var yediz bilem olabilir :)))
hala şaşkınım ve şoktayım azmettin başardın kafadan atma işini sen darısı bize olsunnn....
he bide halay göbek atma smileleri olsun :))))

oyyy olim yaa evet darısı size olsun inşallahh ya işin komik tarafaı biz bişeyde yaptık mı hatırlamıyorum yaa :1:

işte buuu..yupiiiiiiiiii yupiiii.hadi halaya kızlarrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

naz canımm hadi seninde halayını çekelim en kısa zamanda öpüyorummm

soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii işte şimdi inandımmmmm süpper değerinnnn maşallah diyorummmmm:nazar:
kız senden de kurtulduk yaaa ölsemde gam yemem
len bıktırdın bizi aylardır şunu yap yok bunu yap yokkk allahımmmm bizi de kurtardıııı:52:
şaka bi tarafa bebeğim çok sevindim inan allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
sen hemen doktora git keseyide bebişide kalbinide görürsün allahın izniyleee
hemen bi ticker ve gebelik takvimi bekliyoruz senden.
ikiz değildir günün baya geçti ama ikiz olursada tadından yenmez vallaa:52::52:

kurtuldun muu sen öyle san :9:
ben hala inanmıyorum bakalım yarın dokto ne der

sonnur canım değerin süper maşallah gözümüzaydın çoook sevindim:nazar::nazar::49::49::32::32::21::21:
hemen doktora git yarın ikiz tekiz ne olsa razıyız yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
listede bir kişi daha terfi etti kızlarr harika yaa inşallah darısı tüm arkadaşlarıma
sonnur durdun durdun bekledin aldırmadın takmadın bak annecim ben geldim dedi senin minnoş:9:

ayy melisimm sağol tatlım he yaa helede son 3 ay bişey hatırlamıyorum gebe kalmakla ilgili :1:

evet bakalım ne olucak yarın kese mese ne ise çıkar inşallah

Sonnurcum maşallah canım değerin çok güzel yarın kocaman bir bebiş göreceksin Allah'ın izniyle
Gönülden tebrik ediyorum Rabbim güzel bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah

pasimm Allah a şükür .. adam bana sonucu verirken oda şaşkındı değerin anormal yüksek dedi :44:

canım benim sizlerden öğreneceğim çok şey olacak hele bi netleşsin bakalım yarın ne olcak :18:

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....

[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ(7 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN CEMRE(12 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN KUZEY EMİR(15 Haziran):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN SARE:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HOŞGELDİN ARDA(6 Ekim):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HOŞGELDİN ECE(1 EKİM):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td]HOŞGELDİN BEBEK:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td]1 Haziran[/td]
[td]oğlumuz yolda:nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]23 Ağustos[/td]
[td]oğlumuz yolda:nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]12 Ekim[/td]
[td]:nazar::nazar::nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[td]:nazar::nazar::nazar:[/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]7 OCAK[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]GELİYORRRRRR[/td]

[/tr]
[tr]

[td]olimbera[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]???[/td]
[td]TÜP BEBEK:10:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]???[/td]
[td]SOĞAN İÇİYOR[/td]

[/tr]
[tr]

[td]bdroner[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]

[/tr]

[/table]

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

SONNUR tebrik ederim hamileymişsin
ALlah kucağında göstersin

kızlar biz de doktora gidecektik ya haniii
çok şükür oğlum çok iyi:nazar:
her şey yolunda
sezeryan günü vermedi bir dahaki kontrole dedi
ama ocak 20den sonra ocak sonu istiyorum dedi kısmet bakalım artık

her şey yolunda

maşallah kuzum hep iyi olun inşallah
bi dahaki kontrol ne zaman

her şey yolunda

Maşallah canım size
Bu doktorlar hep sona bırakıyorlar tarih olayını
Benim doktorumda bir hafta kala tarih verdi tabi deniz bir hafta bekleyemedi 3 gün sonra doğdu:))))
Seninde en hayırlı zamanda olsun inşallah canım

evet yaa benim doktora da her gidişte sordum daha var daha var dedi, 37+4 teki kontrolde sadece 2 saatin var bu bebeğin doğması lazım sıkıntıda dedi:53: yanımda kimse yoktu doğurdum ve eşim baktı sabaha kadar kızıma:1:

soni anahtar cümleyi kurdu, ne yaptıklarını hatırlamıyormuş,:9: bir de böyle denemek lazım,

sonii yarın mı doktora gidiyon annem, sen şimdi gitme bence cinsiyetine az kalmış ozaman gidersin:1:

aaaaaaaaaa bu arada benim de kızımın alttan iki dişi çıkmış yemek yedirirken çıt çt değdi, minicikler oyyyyyyy sonunda çıktı
4 aydır mahvetti bizi, bakalım bundan sonra rahat uyuyacakmı:31:

Sağol Derya'cım,seninde hayırlısıyla doğsun inşallah

her şey yolunda

evet yaa benim doktora da her gidişte sordum daha var daha var dedi, 37+4 teki kontrolde sadece 2 saatin var bu bebeğin doğması lazım sıkıntıda dedi:53: yanımda kimse yoktu doğurdum ve eşim baktı sabaha kadar kızıma:1:

soni anahtar cümleyi kurdu, ne yaptıklarını hatırlamıyormuş,:9: bir de böyle denemek lazım,

sonii yarın mı doktora gidiyon annem, sen şimdi gitme bence cinsiyetine az kalmış ozaman gidersin:1:

evett sarhoştuk len bizz :9:

ne iyi olurdu ikisinide aradan çıkarırdık hee :1:

ayy pasiiiiiiiii yaaaaa aynı anda yazmışız yaaaaaaaaa ne güzelllll çok mutlu oldum tesadüfe bak:1:

Evet çok güzel tesadüf oldu yazarkende aklımdan geçirdim cemre ninde yakında çıkar diye:)))maşallah canım bende akşam farkettim henüz çok görünmüyor elime ve kaşığa takılıyor o zaman buğdayı beraber kaynatırız:)))

Back
X