- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.501
Herkese hayırlı cumalar diliyorum
Baharım ısırmaya kıyamadım bolca öptüm:)
Melisim sende dikkat et kendine yorma sakın kuzucukları
Deryoşum çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin kayınvalidene
Birselcim ne güzel sabah açılışını yapmışsın yine seni sabah burda görünce mutlu oluyorum :))
Ve diğer kızlar hepinize selam olsun
Deneyimli Annemiz Pasicim nasil gidiyor oglusunun gelisimi farklar vardir mutlaka? Huyu suyu uyumasi duzene girdi mi?
sonnur o korkular mutlaka oluyor ama hep pozitif düşünmeye çalış
inşallah her şey güzel olacak.
Selam kizlar benim bir aylik raporum bitti dun calismaya basladim biraz zorlandim bel agrim bas agrim cogaldi okul sureci kolay olmayacak sanirim o yuzden giremiyorum fazla canlarim hepinizi ozledim gecmise bakamadim herkes iyidir umarim hepinizi cok opuyorum giremezsem merak etmeyin canlarim
hepinize tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
kayınvalidem ameliyat oldu şuan yoğun bakımda her şey iyiye gidiyormuş Allahıma şükür
siz yine dualarınızı esirgemeyin
SONNUR inşallah kalp atışını da duyacaksın o zaman daha da inanacaksın hamile olduğuna
kucağında gör inşallah
MELİSİM seni o kadar iyi anlıyorum ki nolur dikkat et kendine
ne olursa olsun çok yorma kendini
sizin yardımcılarınız var nasılsa bırak o yapsın işleri mümkünse
benım de son bir haftam,haftaya perşembe izne ayrılıyorum artık gerçekten çok zor oluyor
Allahım herkesin yardımcısı olsun
Herkese hayırlı cumalar diliyorum
Baharım ısırmaya kıyamadım bolca öptüm:)
Melisim sende dikkat et kendine yorma sakın kuzucukları
Deryoşum çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin kayınvalidene
Birselcim ne güzel sabah açılışını yapmışsın yine seni sabah burda görünce mutlu oluyorum :))
Ve diğer kızlar hepinize selam olsun
kuzum nasılsınnn
ya pasii sen sezeryandan sonra kaçıncı gün ayaklandın?
bir de doğum anınd akaç kilo gittiii
nolur aydınlat benıı
ben 16 kilo aldım şuan
Evet baharr istemeden ben farkında olmadan bakıyorum dalmışım düşünmeye.. eşim sağolsun destek çıkıyor sizlerede çok teşekkür ediyorum canlarımm
canım haklısın benim bile çok ağrım oluyor çalışmadığım halde.. sen iyisimi bi rapor daha al dinlen bol bol :)
canım benim kayınvalidene çok geçmiş olsun inşallah toparlanır çabucak kolay bi süreç değil tabi.. biz Annemi mikrop kapmasın diye yanına bile giremedik ama yine mikrop kaptı tekrardan açtılar göğsünü çok zor günler yaşadı.. aman dikkat edin sizde
ay başını sabırsızlıkla bekliyorum bende gün sayıyorum :) inşallah dediğin gibi olur cnm sağol
sende hayırlısıyla sağlıkla doğumunu atlatıp alırsın yavrunu kucağına inşş
selamm pasiimm sanada hayırlı cumalar... deniz e muck muckk :))
Evet baharr istemeden ben farkında olmadan bakıyorum dalmışım düşünmeye.. eşim sağolsun destek çıkıyor sizlerede çok teşekkür ediyorum canlarımm
canım haklısın benim bile çok ağrım oluyor çalışmadığım halde.. sen iyisimi bi rapor daha al dinlen bol bol :)
canım benim kayınvalidene çok geçmiş olsun inşallah toparlanır çabucak kolay bi süreç değil tabi.. biz Annemi mikrop kapmasın diye yanına bile giremedik ama yine mikrop kaptı tekrardan açtılar göğsünü çok zor günler yaşadı.. aman dikkat edin sizde
ay başını sabırsızlıkla bekliyorum bende gün sayıyorum :) inşallah dediğin gibi olur cnm sağol
sende hayırlısıyla sağlıkla doğumunu atlatıp alırsın yavrunu kucağına inşş
selamm pasiimm sanada hayırlı cumalar... deniz e muck muckk :))
iyiyim canım şükürKuzum benim nasılsın
Ben doğumdan 6 saat sonra kalktım bir daha da yatmadım
Eve gelince bile hep ayaktaydım:)
Birde sakın doğumda çok kilo gidecek sanma ben 70 kilo ile doğuma girdim eve geldim 67 kiloydum deniz 2770 doğdu düşün yani
Ama şişlik çok oluyor serumlar fln yükleniyor 1 haftaya dağılıyor şişliğin
Ayyy canım sabır diliyorum sana son zamanlar oldukça uykusuz geçiyor hem şişlikten hem düşüncelerden:)iyiyim canım şükür
ama artık zorlanmaya başladım
gece uykularım berbat
ama şükür tabiii
maşallah ne güzel hiç yatmamışsın inşallah ben de öyle olurum
yaaa gitmiyor mu kilo yaaa bana neee
ben bu kilo ile mi kalacağımm
şuan normal kilona döndün mü peki??
döndüm de nolurr
Ayyy canım sabır diliyorum sana son zamanlar oldukça uykusuz geçiyor hem şişlikten hem düşüncelerden:)
Dönülüyor canım merak etme emzirfiğin sürece gidiyor ben döndüm normal kiloma yaklaşık 4 ay önce yani deniz 4 ayını doldurduğuna gidiyor kilo merak etme
Teşekkür ederiz sonnur teyzesi
Sen nasılsın taze annecik keyfin nasıl
teşekkür ederim.
Allah tüm hastalara şifa,hamilelere de kolay doğumlar nasip etsin
sen de mümkün olduğunca mutlu ve pozitif bir hamilelik geçirmeye bak
her yerim ağrıdı
çıkayım ben
iyi bakın kendinize
Tuna oğlum Deniz abisini öpüyormuş
görüşürüz
kızlar star da Asena yı seyrediyorum oynamak istiyorum benn amaa
ayy benimde çok pis oynayasım var zor tutuyorum kendimi
bu arada asena dana gibi olmuş ya bu ne hal böylee şaştım kaldım afalladım ilk görünce
derya yaa melis sağolsun ticer için bana yardım etti ben her şeyi seçtim renge kadar buraya nasıl eklicem sen biliyor musun :26:
ayy kuzummm bilmiyorum ben onu valla
bende de yok hatta nasıl yapılıyo fikrimde yok
ögrenirsen banada göster bende yapim :)
ama bunla ilgili forumda bi konu vardı sanırım sanki görmüştüm de emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?