Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tondora çoook tebrik ederim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim senin adına

çok teşekkürler canım inşallah
hadi sende oğluşunu koyda görelim yaa merak ediyorumm

canım benimm nerelerdesin sen kızz evet sonunda rabbim bu güzelliği bizede yaşattı.. çok şükür
sanada yaşatsın inşallahhh

Canimcok tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sonra bizim gibi kakali bezler aglama krizleri ve uykusuz gecelerde bulusmak uzere diyorum

teşekkürler canım önce rabbim doğuma kadar gelmeyi nasip etsinde napalım alışıcaz artık kızın çok tatlı yaa maşallahh onaa

CANIM benim sorduğun için Sana teşekkür ederim. Babacığım hakkın rahmetine kavuştu..

Canımm ne diyebilirmki.. Başınız sağolsun, ben Babamı kaybettiğimde 10 yaşındaydım tabiki acısını yaşadım ama çocuk sayılırdım onun için farklı duygular yaşamıştım..

Allah güç sabır versin canım

doğru okudun doğru
benım oğlum öyle naza saza caza gelemez hemen buruşturur yüzünü
özledim kız seni

deryos melis beişlerınız cok tatlılarrr kocaman olmus ıkınızınkıdeee

masumcum senın kızda masallahh cok sekerrrr

gecmıse hızlıca goz atabıldımmm kacırmısım sonnurun halaylarınıı
sağol tatlım hepimize maşallah
senin oğlanı da bekliyoruz

CANIM benim sorduğun için Sana teşekkür ederim. Babacığım hakkın rahmetine kavuştu..
behiyecim bu sabah aklıma geldin inanır mısın?
ALlah rahmet eylesin sizlere sabır verisn
babacığının mekanı da cennet olsun inşallah

kızlar bu arada duanıza ihtiyacım var
kayınvalidem anjıyo olacak bugün
nolur dua edin amelıyata gerek olmasın

çok uzun süre ayakta kalma, ağrıların devam ederse doktora söyle progestan veriyo ağrın geçiyo canım

behiyecim Allah rahmet eylesin cennette kavuşalım hepimiz kaybettiklerimizle, bu dünya böyle işte canım, doğuyoruz ve ölüyoruz, Allah kucağına yeni bir can nasip etsin inşallah...

deryacım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah gerek kalmaz anjiyoya.

bdroner başın sağolsun.
Allah imanlı ölüm vermiştir babana inşallah. ve ardından da cenneti..

Allah şifa versin inşallahh bişey yoktur umarım

doktor hasta gibi kendini salma ama hamileliğinide unutma tabi dedi. dikkat et falan dedi işte. neyse fazla ayakta kalmamaya çalışırım artık..

Son düzenleme:
Ferdacim senin nasil gidiyor Annelik bebisin 6 aylik olmus aramiz 3 ay bende merak ediyorum nasil degisiklikler olucak artik oturabiliyordur herhalde ek gidalara gecilmistir tipi iyice oturmustur herhalde yeni resmini koydun mu oglusunun?

çok teşekkürler canım inşallah
hadi sende oğluşunu koyda görelim yaa merak ediyorumm

bizde durumlar felaket
gittikçe düzelmesi gerekirken felaket şekildekötüye gidiyoruz
gece gündüz hiç uyumuyor sürekli mızır mızır
ek gıdayla da aramız iyi değil
bir gün yerse diğer gün yemiyor
oturabiliyor eve yürüyebiliyor da yürüteçle ya da tutunca kollarından
değişim çok ama çoğu olumsuz yönde
canını sıkmayım şimdi masumiyet

Behiyecim mekanı cennet oldun babacığının bende 6 uıl önce kaybettim babamı Rabbim onun yattığı kadar sizlere ömür versin İnan çok üzüldüm

Hadiyaa bak sen kerataya demek buyudukce huysuzlandi
Onlarincani yerinde olsun yeter ki biz Annelerbir sekilde guc buluyoruz ben bile sasiyorum kendime ilk zamanlar cok zordu 3 saatlik uykuyla gun icinde islerimi hallediyordum ki normalde uykucuyumdur bebek gelince hayatimiz alt ust oldu ki beklenen istenenbir bebek olmsaina ragmen alismak zor yeni hayata ama okadar da guzeller ki o bir guluyor dunyalar benim oluyor yorgunluk stres gidiveriyor bu duzene alisicaz mecburuz hersey evlatlarimiz icin insan kendi cocugu icin yapamayacagi fedakarlik yokmus Anne olunca bunu cok iyi anladim.
Allah acilarini gostermesin canim insaallah duzene girer Kuzey Bey imiz onu da seni de opuyorum canim

deryoşum geçmiş olsun açılır inşallah damarları, sen stres yapma,

bu günün karikatürü olsun

Eki Görüntüle 587256

deryacım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah gerek kalmaz anjiyoya.

bdroner başın sağolsun.
Allah imanlı ölüm vermiştir babana inşallah. ve ardından da cenneti..

Allah şifa versin inşallahh bişey yoktur umarım

doktor hasta gibi kendini salma ama hamileliğinide unutma tabi dedi. dikkat et falan dedi işte. neyse fazla ayakta kalmamaya çalışırım artık..

Deryoşum kayınvalidene çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin inşallah
çok teşekkür ederim kızlar ameliyat olacak ,
kalp kapakçığında problem varmış
off off umarım sorunsuz geçer ameliyat dua edin

canım açık kalp ameliyatları her zaman zor geçer, kapakçıklarını değiştirceklerdir, ameliyat sorunsuz geçer de sonrası zordur, hareket etmesi biraz zaman alır, ama olsun iyileşir, ona bakacak birileri var mı?

canımbenimm allah sabır versin.sizlere sağlık versin.
maşallah ferdacımm bebişin çok tatlı olmuş.büyümüşte yürüyormu kerata

inşallah çok kolay geçer canım.

Maşallah bizimde topikte hiç çirkin bebek yok. kızlar güzel oğlanlarda yakışıklı
Bence kertelim biz burada bunları daha sonra bulamayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…