- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.581
ya ben bu yakışıklıyı yerim yerimmmmmm
maşallah kuzuma büyümüşşşş ne tatlı olmuşşşşşşş
Maşallah sana Rabbim nazarlardan saklasın
Ya pasim senin şu oğluna göz diktim kızım olursa oğlunu istemeye gelcemEvlermimiz yakın nede olsa
Sağol canım benim
Gel tabi istemeye ama ben başlık parası isteyecektim şimdi senden isteyemem seninkide bedava olmayacak
Allah herkese gönlündekını nasip etsin
evet pasim bencede isteyemezsin bende isticektim bende isteyememPahalıya patladılar ama beleşe gidicek bizim veled ler
Biz en iyisi birbirinize alıp vermeyelimbelki başkalarından koparırız paraları
Pasim iğneleri kullanınca karında şişlik ve gerginlik yapıyor demi normal bende her zamn yapıyordu ama bu sefer bıraz fazla geriliyor karnım.
İkiside büyüyünce büyük adam olursa zengin olurlarsa evlendiririz ikisini:) yoksa bencede başklarını yolalım:))
Evet canım bendede olmuştu
Hatta bir arkadaşımda bugün 5. İğnesini oldu o da aynı şeyi sordu bana bacağım uyuşuk gibi kasıklarım şiş diyor normal yani canım bu gecemi olacaksın çatlatma iğnesini
Canım sakın öyle şeyler okuyup aklını bulandırmaevet canım yarım saat sonra ohss oluşmaz demi korkuyorum diğer topiklerden okuyup:18::18:
doktorum çok yumurtan var ama normal dedi.herşeye normal dıyor adam ya akıntım var vajınada kaşıntım var şişlik var ona da normal diyor anlamdım gitti
Canım sakın öyle şeyler okuyup aklını bulandırma
Benden 28 tane toplanmıştı yumurta kaliteli bir tavukmuşum
Zaten yumurtalar toplandıktan sonra prolaktin düşürücü hap veriyorlar o büyük ölçüde engelliyor
Doktorum prolaktin düşürücü ilacımı verdi bile kullanıyorum. lucrinde kullandım oda engelliyormuş.28 tanemi aferin sana pasim bravoooo
o zamn problem yok sağol tatlım rahatladı içimpasim peki senin yumurtalara ne oldu hastanede beklıyormu
Canım yumurtaların 12 tanesi dolu çıktı
7 tanesi döllendi 4 tanesi iyi kalitedeydi 1 tanesi ilk transfer oldu
Kalan 3 tane donduruldu
Sonra çözüldüler Deniz'i transfer ettiler kalan 2 tane iyi gelişim göstermediği için tekrar dondurulmadı
Çok sağol baharım Rabbim çok bekletmeden sanada göndersin inşallah
mrb kızlar
merak edenler olmuş bende herşey yolunda merkezle görüştüm adetimi bekliyorum
hepinizin yeni yılı kutlu olsun hasretimizin son bulduğu bir yıl olsun .....
Canım tek yumurtayı senmi istedin sana neden hep tek transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?