Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Pasim iğneleri kullanınca karında şişlik ve gerginlik yapıyor demi normal bende her zamn yapıyordu ama bu sefer bıraz fazla geriliyor karnım.

Pasim iğneleri kullanınca karında şişlik ve gerginlik yapıyor demi normal bende her zamn yapıyordu ama bu sefer bıraz fazla geriliyor karnım.

Evet canım bendede olmuştu
Hatta bir arkadaşımda bugün 5. İğnesini oldu o da aynı şeyi sordu bana bacağım uyuşuk gibi kasıklarım şiş diyor normal yani canım bu gecemi olacaksın çatlatma iğnesini

evet canım yarım saat sonra ohss oluşmaz demi korkuyorum diğer topiklerden okuyup:18::18:
doktorum çok yumurtan var ama normal dedi.herşeye normal dıyor adam ya akıntım var vajınada kaşıntım var şişlik var ona da normal diyor anlamdım gitti

Canım sakın öyle şeyler okuyup aklını bulandırma
Benden 28 tane toplanmıştı yumurta kaliteli bir tavukmuşum
Zaten yumurtalar toplandıktan sonra prolaktin düşürücü hap veriyorlar o büyük ölçüde engelliyor

Doktorum prolaktin düşürücü ilacımı verdi bile kullanıyorum. lucrinde kullandım oda engelliyormuş.28 tanemi aferin sana pasim bravoooo
o zamn problem yok sağol tatlım rahatladı içimpasim peki senin yumurtalara ne oldu hastanede beklıyormu

Son düzenleme:
İlacın dozuna 175 ,5 la başlayıp 50 ye kadar düşürdü çok da kullanmadım bişe olmaz inşallah

Canım yumurtaların 12 tanesi dolu çıktı
7 tanesi döllendi 4 tanesi iyi kalitedeydi 1 tanesi ilk transfer oldu
Kalan 3 tane donduruldu
Sonra çözüldüler Deniz'i transfer ettiler kalan 2 tane iyi gelişim göstermediği için tekrar dondurulmadı

Canım tek yumurtayı senmi istedin sana neden hep tek transfer edildi

hayalcim---olimmm
inşallah bebişlerinize kavuşursunuz hayırlısıyla zorlu bir yol Rabbim kolaylaştırsın inş.
dualarım sizinle

oyyyyyy bin kere maşallah benim kıza versene şu yakışıklı oğluşunu pasim ya

mrb kızlar
merak edenler olmuş bende herşey yolunda merkezle görüştüm adetimi bekliyorum
hepinizin yeni yılı kutlu olsun hasretimizin son bulduğu bir yıl olsun .....

olim kuzum rabbim hayırlısıyla meleğini yollasın inş. dualarım seninleeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…