- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.621
Spinal niye dusunmuyorsun canim? Epiduralin ignesi daha kalin spinalin incecik hic hissetmiyorsun girerken
Ağrılarda normal canım artık Tuna'nın yeri daraldı her hareketi çok daha fazla hissediliyor hıçkırık tutuyormu Tunayı
Spinal niye dusunmuyorsun canim? Epiduralin ignesi daha kalin spinalin incecik hic hissetmiyorsun girerken
ay pasim inşallah yaaa valla öyle böylee günler geçti gitti
umarım erkenci davranıp kendi gelmeye kalkmaz
peki sezeryanda olsa açılmaya bakıyorlar mı?
bu ara bakar mı bana haftaya nst yapçak
bir de bu iğne batmaları normal mi?
Açılmaya bana bakmadılar hiç
Ama deniz acele edip 4 gün önce gelince o sabah baktılar 5 cm açıklık vardı nst de sancılar tavandı ama ben hiç sancı hissetmiyordumsuyum geldiği için gitmiştim hastaneye
ay evet pasiii inan biraz önce tuttu şimdi kesildiii
çok tatlı yaa
sanki nabız atışı gibi
oyyy kıyamam ben onaaBana doktorum çok iyi demişti hıçkırık olayını
Doğduğu zaman nefes alması için egzersiz yapıyormuş şimdiden ciğerlerini genişletiyormuş
aboooo suyun geldi demek:18:
kaç çıkıyordu nst de bakalım benım çıkacak?
haftaya artık İZmir'e gidip kalacağım ben de orda
burda su mu gelse 1 .5 saatten önce varamayız hastaneye
maazallah yolda doğrurum:18:
doktorum da öyle dediÖyle su gelince hemen doğmuyor canım korkma bende en çok ondan korkuyordum
Benim suyum sabah 6 da gelmeye başladı hastaneye gittik ameliyata hazırlanma vs deniz 8:35 de doğdu
Ama senin kendini rahat hissetmen için hastaneye yskın olmam iyi tabiki
oyyy kıyamam ben onaa
pasim bana tavsiyelerin var mı doğum için hastane için süt içn ne bileyim de bi şeyler işte:18:
Bir defa son derece sakin ol
Bebeğimi kucakladıktan sonra tüm stresin korkun herşeyim bitecek
Doğumdan sonra bol su meyve suyu humananın çayı var ondan al yanına bolca iç
Ve sütüm yetiyormu diye sakın paniğe kapılma çünkü süt hormonu beyinden salgılanıyor ve sen stres yaptıkça salgılanması azalıyor hastane içinde zaten çanta hazırlarsın ihtiyaç duyacağın şeyleri koyarsın
amın inşallahCanım benim tabiki seni çok iyi anlıyoruz hemde başkalarının anlamayacağı kadar iyi anlıyoruz Rabbim seninde kucağını dolduracak vakti geldiğinde inşallah adet olmazsın bebeğin şuam seninledir ve sen boşuna canını sıkıyorsundur
Üzme kendini sabah şekerim
amın deroş saolcanım benım seni o kadar iyi anlıyoruz ki
diyecek bir şey bulamıyorum
tabi ki kıskanmak değil bu
Rabbim aratmasın daha fazla güzelim
yasadıgımızz kolay bişey degıl yaaaa insanın gucuu tukeniyo
amın inşallah
ağrılar başladı adet agrıları inş. artık öbür aya ne diyim
amın deroş saol
sede başlamışsın dogum hazırlıklarına
inş. sağsalim metuşla birlikte dönersin aramıza
sorma bitik durumdayımda sende hoşgeldın asenat topikleri karıştırdın deılmı yafffrum :)
deryoşşşş
heyecan sarmış seni...hazır meyve suyu alma yanına doğal hoşaf al cicim bana hazır meyve suyu içirmedi doktor, bi tanede göğüslerin için krem al,
korkma kızz valla hiç de zor bişey değil, gayet heyecanlı zaten masaya yatınca heyecan falan kalmıyo heralde sakinleştirici falan veriyolar
ilk ağlamasını duyuyorsun nasıl bir mutluluk... ben sadece o ilk buluşmayı yaşamak için bile tekrar doğurabilirm harika bir duygu...
canooo canımm valla heyecan sardı sorma
hazır meyve suyunu ben hamileliğin başından beri içmiyorum yasak
hoşaf alayım dedim anneme yok artık evde içersin dedi ama ben alacağım kısmetse
göğüsler için annem en güzel şey karbonat dedi
ablamın göğüslerini öyle kurtarmışlar
ya canoooo
sezeryan öncesi kan tahlili falan yapıldı mı sana
evet canım bir kaç saat öncesinden kan aldılar, karbonat acıtmazmı :26: sana iyi gelirse bidahaki sefere aklımda bulunsun
hmm tamam o zaman
karbonatı azıcık sulandırıp sürüyormuşsun ve yakmıyor dedi annem
belki biraz yakar bilemiyorum
ama ablamın çok kötü olmuş 1 günde toparlamış onunla
denemekte fayda var
sana da sorayım
uyanık olmak korkuttu mu seni?
nasıl bir hiss hemen uyuşuyormusun
öncelikle lavman yapıyorlar buna hazırlıklı ol, ameliyathaneye inince belinden iğne yapıyolar ama acımıyor sinek ısırığı gibi ve saniyeler içinde uyuşmaya başlıyo ayağından başlayarak sıcaklık hissediyorsun sonra doktor geliyor ama dediğim gibi sanırım sakinleştirici veriyorla damar yolun açık oluyo birde benim dil altıma 4-5 kere hap verdiler neydi bilmiyorum, masada heyecan yoktu sadece merak ediyodum ve doğuna sağlıklı mı diye sordum sadece bunu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?