- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.001
Ne güzel iştee daha olduğunu bilmesen bile nasılda mutlu ediyor seni dimi :)
Sabah bulantılarım artık düzenli her gün oluyor ama şükürler olsun onun dışında bi rahatsızlığım yok.
Sen sürekli yatıyor musun kız
yok aslında yatmıyorum ama hiç yataktan kalkasım gelmiyor.evde perişan perişan geziyorum.canım bir yemek yemek birde uyumak istiyor.ilaçlardan sanırım.
iyi iyi bulantı iyidirDarsı başıma
Bak gebeysen varya yandın bende aynen senin gibi oldum hasta gibi yataktan hiç kalkmadım bugün 10 gün oldu daha dışarı çıkmadım çıkmakta istemiyorum .
aslında iyi değil piskolojik sanki birazda evde biri olunca daha az bulantım oluyor vede hep ayaktayım :)
yatma sende işini güünü yap hatta sonrada bize gel bizimkileride yapalım
belkide psikolejiktir bilmiyorum ama yok be yatcam canım kalkmak istemıyor. karnım açıktı kahvaltımı yapıp geliyim ben
teşekkür ederım pasi içime tercuman oldun resmen. yaşayan biliyor işte. rabbım inşallah benide sizler gibi evlat sahbi yapar.Canım Birselcim seni o kadar iyi anlıyorumki benimde görüştüğüm bir arkadaş grubum vardı hepsi benden 3-4 yıl sonra evlenmişlerdi o dönem benim bebek istemem tavan yapmıştı yumurta takipleri rahim filmleri vs koşturuyorum ve gruptaki 4 arkaşım peşpeşe hamile kaldılar hepsi 1 ay arayla doğum yaptı bende senin gibi düşünmüştüm kıskanmak değildi sadece dediğim gibi benim bebek istediğim be çabaladığım bu döneme denk gelmesi bende daha çok istek uyandırmıştı
Herkes kaderini yaşıyor onlar kucağına alsınlar sağlıkla seninde vakti geldiğinde kucağın dolacak
Ve ben bunun çok uzakta olmadığını düşünüyorum canım Rabbim güzel gönlünden geçenleri çok iyi biliyor yanlış anlamak isteyen varsın anlasın
Sevgiyle...
Öperim
bende şu an o durumdayım iştetabıkıde kıskanmak degıl ben cevremdekı her hamıle haberınde hungur hungur aglıyordum benım aglamama esımın gozlerı dolardı hıc ısyan etmedım kıskanmadım onlar adına sevınıp hep kendı adıma adıma uzulurdum ..hakkında hayırlısı cnmbugunlerın bıle bır sebebı var uzme tatlı canını
gözün aydın meliscim hayırlısıyla gelsinnler buyusünler. bizde sabırsızlıkla beklıyoruz inan :)selam kızlar çok şükür iyi haberler getirdim size
bebişlerim gayet iyiymiş sağlıklıymış gelişimleri güzelmiş hamdolsun
ağrıların olması çok normal 3 tane sakın endişelenme herşey yolunda dedi
1 kız 1 erkek dedi diğeri yine sakladı kendini ya arkasını döndü yattı hiç sallamıyo bizi
geçen seferde gizlemişti ama erkek olabilir diyodu şimdi değişebilir o zaman küçüktü net değildi diyo
olaya heyecan kattı öyle deyince
hayırlısı olsun bugün iyi olduklarını duydum ya şükürler olsun cinsiyet farketmez
böyle işte kızlar haber veriyim dedim sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi
inşallah baharım inş.bebeğim sakın üzülme inşallah yakında sende tadacaksın bu güzel duyguyu.
onlar arka arkaya doğurcak senin bebiş özel olcak tek başına sevilcek
ohh maşallah canım güzel haberler getirmişsin.
diğeri saklanmış trip yapıyor şimdiden.bi tripcan geliyor.ee anasınamı çekmiş ne
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
ne var ne yok deyın bakayım
kızlar kont. vardı bugün ben de miniğim de çok iyiyiz çokşükür
ama dua etmeniz lazım bize
çünkü suyum çoık fazlaymış karnım çok gerginmiş bu durumda su erken patlayabilirmiş
nolur dua edin minik erken gelmeye kalkmasın
eğer her şey normal giderse ki inşallah doğum büyük ihtimal 26 ocak c.tesi
hepinzii seviyorum
dikkat edin kendinize
günaydın topikcanlar
ben doğurmadımbir gün daha atlattık yani
ha gayret kaldı 12 gün
BAHARRR kızzzz sen niye bana cevap yazmıyon bakayım
gel canım gelll sende katıl ateş tayfasınacanım benim çok teşekkür ederim :) ateş topiğine geliyorum
yavrum endişelenme onlar bence gayet normal.Gece çok felaket bir sancıyla uyandım adet sancısına benziyordu:18::18::18: 10 dk. kadar yatakta kıvrandım sonra uyumuşum neden böyle oldu ki :26::26::26:
Tırsıyorum ben ya daha önce hiç bu kadar korkmamıştım adını bile söylemek istemiyorum ya gelirse....
Ama daha normal adet tarime 8 gün var çok erken değilmi anlamadım valla niye böyle olduğunu
canımmm ben bu ay biraz düşünmemeye çalışıyorum.inşallah baharım inş.
sen nasılsın keyfın nasıl korunmayı bıraktın durumun nasıl
az kaldı canım hayırlısıyla inş. dualarımız senınle zamanında sağlıkla gelsin inşallah:))
KIZLAR merhaba....bugün kontrolüm vardı.sol taraftaki yumoş 20 mm olmuş.sağdaki yumoşum küçülmüş birz.12,5 mm den 12 mm ye gerilmemiş ama olsun soldaki iş görür dedi doktorbu gece 10 da çatlatma iğnemi olacam. çarşamba günü 10 da aşılamam yapılacak.haber veriyim dedim
selam kızlarrr
bebişim şükür iyiymiş bebiklerin, stres yapma rahat ol, yolu yarıladın kız az kaldı..
hülüüüüü inşallah olacak canım dualarım seninle,
nazcım seninde inşallah aşılaman tutar, hiç aşı bebikimiz yok listede, seninki olur inşallah..
deryoşum biraz daha dursun tuna, telkin ver onla konuş, oradaki rahatı bir daha bulamayacak
baharım sen ne durumdasın yaa, kaçıncı gündesin ne yapıyosun ateş ölçüyomusun
gel canım gelll sende katıl ateş tayfasına
yavrum endişelenme onlar bence gayet normal.
senin bebişler yerleşmeye çalışıyor.yada tek bebişmiydi
şimdi içerde bi savaş var sen onun sancısını çekiyorsun.az kaldı cumaya inşallah güzel haberlerle geleceksin.
canımmm ben bu ay biraz düşünmemeye çalışıyorum.
mümkün olmuyor ama akışına bırakmayı öğrencem bi kaç aya.
nazımm yavrum hadi inşallahh sonuç güzel olacakkk.
dualarımız seninleee
selam kızlarrr
bebişim şükür iyiymiş bebiklerin, stres yapma rahat ol, yolu yarıladın kız az kaldı..
hülüüüüü inşallah olacak canım dualarım seninle,
nazcım seninde inşallah aşılaman tutar, hiç aşı bebikimiz yok listede, seninki olur inşallah..
deryoşum biraz daha dursun tuna, telkin ver onla konuş, oradaki rahatı bir daha bulamayacak
baharım sen ne durumdasın yaa, kaçıncı gündesin ne yapıyosun ateş ölçüyomusun
KIZLAR merhaba....bugün kontrolüm vardı.sol taraftaki yumoş 20 mm olmuş.sağdaki yumoşum küçülmüş birz.12,5 mm den 12 mm ye gerilmemiş ama olsun soldaki iş görür dedi doktorbu gece 10 da çatlatma iğnemi olacam. çarşamba günü 10 da aşılamam yapılacak.haber veriyim dedim
selam yavru hoşgeldinn
ben aynen devam canım bu ay pek kasmayı düşünmüyorum
geçen ay her gece her gece iflahım kesildi.sonuda hüsran olunca pes ettim.
ateş ölçmüyorum günümüde saymak istemiyorum.takvimlere bakmak istemiyorum çünkü hemen gözüm hesaplayama gidiyor.
nisana kadar süre verdim olmazsa mayısta aşılama yaptırcam.
sen napıosun cemrecik nasıl.artık yaramaz değil sanırım
İnşallah güzel sonuç alırsın canım.Bu listede hamile olmayan kalmıcak
kız hülü cumaya kadar bekleyecekmisin bide cuma idrar testimi kan testi mi yapcan
Beklicem mecbur canım kan testi yaptırcam.beklememkten başka çarem varmı ki:44::44::44:
4 gün bile kalmamış zaten, çabucak geçer, biz de heyecanla bekliyoruz
mayısa çok var yaa, gerçi bir problemin de yok, beklemek en iyisi doğru söylüyosun, bence sende 1-2 kere çalıştığın umudunun olmadığı bir ay hamile kalacaksınama kafanı raharlat cidden hep o zaman geliyo bu veletler, ben de o ay eşime küsmüştüm 1 kere oldu bıktım peşinde koşmaktan, adet olayım da şunu bir doktora götüreyim biraz da o gerilsin dediğim ay kalmıştım
cemre de iyi, daha yaramaz sürekli bir yerlere tutunup ayağa kalkıyo totosunu sallıyo durmadan, hiç oturmuyo, sürekli de düşüyor tabi, kafayı patlatmadan bi yürüseydi diyorum
ne bilim canım hemen acele etmek istemiyorum.ortada bi sorun yoksa bence nasip olcağı zamanı beklemek lazım.
nasip değilse bu aralar zaten ne yaparsam yapim gelmeyecek.
benimde hamile kaldığım ay inan sadece 3kez olmuştu.diğer aylarda 10kere yapardık ama o ay 3kezdi.
hemde zorla olmuştu yatmamıştım bile.nasipti oldu nasip değildi gitti.
hayırlısı yaa napalımm.bebek olmayınca yaşam durmuyor ya.
sigarayı bıraktın mı cano.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?