Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ohhh ii olmuş sana
içerdeyken bebecik müdahele edemiyordu şimdi çığlığı basıyor dimii
kreşe falan verince rahatlarsın canım.büyüyene kadar zevklerinden mahrum kalacaksın.
ama değmez mi değerrrrr

kızlarrrrrrrr aşılamam oldu bugün...14 gün sonra belli olacakmış.tabi kırmızlar o zamaan kadar gelmezse gelmezse...saat 10 da dediler ama ancak 11 de yapılabildi aşılamam.ağrım oldu ne yazık ki..kısa bi çığlık attım ama o kadar olacak herhalde.yarım saat masada yattım.sonra koşa koşa tuvalete gittim. bakalım inşallah tutar

İnşallah tutar canım aşılamdan bir bebeğimiz olsun artık

slm kızlar nasılsınız
melis gelmiyor iyi inş.

naz hayal tutar inş. aşılamalar hayırlı haberlerle mutlu edın inş. bizide

bahar nasılsın kuşum

oli kız nerelerdesin haber ediver kacıncı gundesın transfer ne zaman

pasi öperım canım

soni nasılsın keyfin moralın nasıl bulantılar ne alemde

derya süreç istediğin gibi ilerliyordur inş. hayırla kurtarsın rabbım ikinizide

sayıp sayamadıgım herkese öpücükler kızlar
ben sogana devam merak edenlere duyrulur :))

Kız daha doğurmadınmı sen
sus kızzz bekliyor benım akıllı oğlum daha gününü

canım günaydınn sağolasın kuzum her şey çok şükür iyi
sen de iyi bak kuzum oldu mu

sonnur
eğer kesin 26sı olursa 8 gün önce oluyor

ben 2 hafta önceden aldıklarını sanıyordum şimdi ablamada sordum onunkinide 12 gün önce almışlar. kız olursa 1 hafta erkek olursa 10 gün önceden alıyorlar dedi

hayırlısıyla bi doğursan sende .. bende bu gece kötü bi rüya gördüm,ebe büyük bi leğene su doldurdu içine ilaç sıktı güya beni onun içinde doğurtacaklarmış
ne korktum yaa bende diyorum daha 9 haftalık olmaz fln salakta bi doktor acayip acayip konuşuyo benle ,ağlıyorum ben ben doğurmaktan korkuyorum diye

canım ben gönülden dua ediyorum inşallah ama inşallah bu aşama sana iyi gelir sende hayırlısıyla mucize haberi alırsın..

canım bennimm sağol sen nasılsın?

Kızlar ben 3 gündür evimde değilim ablamda kalıyorum evde iyice bunalmıştım buraya geldiğimden beri bulantılarım azaldı iyi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…