- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.241
slm kızlar kontrole gıttim bugün ;
kese görünmedi çok küçk oldugu için kan testi istedı yenıden degerıme 395 dıye cok düşük dedi korktum bşe dicek sandım çok korkak gittim zaten
kan değerıne bakıp yarın telde yorum yaparım gerilediyse ona göre bi yol çizeriz ilerlediyse ona göre dedi normal en az 1100 civarı olmalı dedi. kan sonucunu netten gördüm eve gelınce gelene kadarda canım cıktı çok şükür 1365 çıktı degerim binlerce şükürler olsun. inşallah yarında telefonda değerlendirir. düşük riskine karşı progestan verdi vitamınle karışık bi folic verdi. inşallah hayırlısı tahminimcede 2 haftaya keseyı görürüz inş.
sonicim teşekkür ederim
dr dan cıkarken yerlere sürüdüm ayaklarımı olime baharcıgıma ve naza dualar ettım inş.
hadi hayırlı olsun birselciğim, progestanını aksatma, ağır falan kaldırma çok iş yapma bu aralar, keseyi 1 haftaya görürsün belki daha da erken çağırır, rahatla artık keyfini çıkarmaya bak, büyük bir mucizeye şahit olacaksın artık, darısı isteyen herkesin başına..
İnşallah bu defa yanında olur bebeğin değerinde normal bence gözün aydın cnm
teşekkür ederım kızlar inşallah
ama yaşanan acılar nasıda yıpratmış aşılama tüp düşüncelerı falan hala atlatamıyorum sevincimi yaşamamı engellıyor
ama gececek inş.
bu arada kızlar dr metformını kes dedi o hamıle kalana kadar dedi şeker dengesını bozma dedi sizce napmalıyım???
günaydınn beni hatırladınmı bilmem hamilesinn çok sevindimm sağlıkla kucagına alasın inş.
amın melekcan amın hayırlısı ınş.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin teşekkür ederım ilgine :)))
teşekkür ederim nilaycımhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii birsellllllllllllllllllllllll ınanmıyorummm tebrık ederımmm netım yoktu gıremedımmm askolsunn keske msj fln atsaydın cok ama cok sevındım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh
Birselcim canım çok sevindim Rabbim bu defa utandırmasın sağlıkla tamamlasın inşallah
Benim netim yoktu birkaç gündür
Çok güzel sürpriz oldu
Darısı halenin baharın nazın behiyenin karanfilin başına inşallah
teşekkür ederim nilaycım
yazdım mesaj hepınıze atcaktım telefonun mesaj ayarları sorunluymus meger (idareten bi tel kullanıyorum ) kimseye atamadım gecede çok gectı 11,47 ıdı saat arayamadımda eşleriniz bişe der die :)
unuttum sanma yoksa
inşallah dua et duanda unutma
amın inş. canım saol inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur
heleye bahara behiyeye karanfilcige hergün dua edıyrum inş. sürükledim ayağımı
canım ben iyiym napıyım..bu topikte herkesler hamiş....hamiş olanlar kendi topiklerine takılıyo ben de yazacak bişeyim olmadığı için yazmıyorum pek.ama iyiyim çok şükürsizlerin iyi haberini duydukça daha iyi oluyoruz
selam güzelliklerbirselcim çok sevindim, keyfini çıkar artık her gün bir mucize büyüyor..
buyrun teyzeleri kızım.. ama artık abla olduk biz, topacın en büyük kız bebeği
Eki Görüntüle 634871
dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun.
hale bahar naz behiye ve isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
hep dualarımdasınız kızlar inşallah gebedaş olcaz 4 ünüzlede
ümitsiz olmayın inş. olcak
selam güzelliklerbirselcim çok sevindim, keyfini çıkar artık her gün bir mucize büyüyor..
buyrun teyzeleri kızım.. ama artık abla olduk biz, topacın en büyük kız bebeği
Eki Görüntüle 634871
Birsel hamilelik takvimini koyduğuna göre bebeğin iyidir inşallah ne dedi doktor?
Melisss sen neler yapıyosun canım evdesin dimi? ya sana zahmet olmazsa bi ara listedeki sat tarihimi 12 kasım olarak değiştirir misin 12 aralık değil çünkü :) yanlış söylemişim demekki
Pasimm sen nasılsın görüşmeyeli Denizimiz nasıl artık büyümüştür yaa bi foto bekliyorum
Canoo Cemre nasıl kız koy resim göreyim ya değişmiştir baya
Hülya tatlım msn den de yazdım sana cevap bekliyorum hee :)
Bahar iyisindir umarım..
Hale sende hiç görünmüyorsun iyisindir umarım :26:
Nilay'cım maşallah size artık sıra sende hazırlıklar nasıl gidiyor?
Derya oğluşun nasıl ? nasıl gidiyor Annelik?
Naz sende iyisindir inşallah neler yapıyosun?
Behiye sende kayıplardasın ?
Herkes kendi kabuğuna çekilmiş gibi.. sessiz sessiz. . merak ettim sizleri kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?