- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.361
saol cn benımm evet az kaldı cok hheycanlıyım ben yaaaaane yapıyorsunuz hatunlar bakayım ???
vakit bulmuşken bakayım dedim
nilii oda çok şahane sağlıkla büyüsün içinde ismi ne olacaktı kız buarada
az kaldı senin de eğer sezaryan olursan hele de
kızlar mevlüt fotosu değil ama bir foto koyayım dedim ahanda burda
benmki buraya girincehep ıkınıyor yıne başladı masaj yapacağım biraz
öpüldünüz
selam canlar
pc mi cemre bozdu, yeni alana kadar giremiyorum akşamları eşimin iş pc sinden bakıyorum.. takipteyim
pasiimmm, cemre de 2 tane diş var onuda zaten düğün bayram burada duyurmuştum başka da çıkmadıtutunarak 1 aydır yürüyor ama ellerini bırakmıyor bacakları güçsüz sanki daha hazır değil, en az 1 ay yürümez doğum günlerine yürüselerdi ne güzel olurdu kıyafetler daha yakışırdı ama sağlıklı olsunlarda hepsi olur..deniz oğlan neler yapıyor doğum gününde neler planlıyorsun haber ver de fikir olsun bana da denizi ve seni öpüyorum canım...
deryoşş o ne kız, tuna yaşına girecek hala doğum fotolarıyla kandırıyorsunbakışlar iyice değişmiştir, büyümüştür maşalahhh seni öptüm tunayı kokladım..
veee hamişler hepiniz iyisiniz maşallah
nilicim odanız çok güzel olmuş yerleştirdiğine göre koku falan yok oh iyi, sağlıklı mutlu kullanın,
bebişim, sonim hayalim özledim hepinizi öpüyorumm
Selam tatlı Annee kız senin bu kızını yerdim yakınımda olsaydın
Doğum gününe az kaldı dimii ne güzel yaşlarına bile girecek topiğimizin melekleri
Bişey sorcam canım sana benim 3 gündür karnımda anlamadığım bi şişkinlik var midemle karnım birbirine eklendi vede çok sertleşti bu normal mi :26:
selam kızçeler....
öncelikle emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun kadına şiddetin olmadığı güzel bir dünya olmasını diliyorum
internetimize kavuştuk sonunda
şöyle bir hızlıdan geçmişe baktım...
aklımda kaldığı kadarıyla yazayım..
deryoşum maşallah Tunacığın kırkı çıkmış havalarda ısınıyor yavaştan gitgide kolaylaşır herşey allahın izni ile yeterki allah sağlık versin kuzum...
kız sonnur ben sana demedmmi benim tahminler tutmaz diyetek kız diyen bendim sanırım tutmayacağı belliymiş zaten neyse sağlıkla doğsun paşa
birselcim canım güzel gidiyormuş herşey kalp atışlarınıda görmüşsünüz maşallah canım sağlıkla devam etsin herşey inşallah...
behiyecim sende görmüşsün canım kalp atışlarını artık kafanda kurma güzel düşün bebeğin üzülmesin tatlım
melisim canım senin kontrolün varmış yakında gittinmi nasıl kuzucuklar inşallah sağlıkla vaktiyle kucaklarsın üçünüde isim düşündünüzmü
nilay odanız çok güzel canım maşallah doğsunda uyuyup büyüsün odasında paşa
naz yok sanırım uzun zamandır onu göremedim:naptı acaba aşılama oldumu:26::26::26::26:
aynı şekilde hülyada yok kız yoksa senidemi üzüyor bebişko mide bulantın fln mı var merak ettim inşallah iyisinizdir....
canoooo sen nasılsın cemre nasıl yürümeye başladımı başka dişi çıktımı yemesi nasıl gelde azıcık anlat hele
baharımmmmm ne zaman dönceceksin yaaaa uzatma çok olurmu...
halecimmmm sende dön artık iyice sessizleştikama dilerim ikinizde hamile dönüp gelin çok dua ediyorum
bize gelince bizde hamdolsun iyiyiz sabah akşam yuvarlanıp gidiyoruz
Karnın büyüyor ondan
benim bile büyüdü karnım çok sert hemde sabah akşam sert şişkinlikten değil bebişten
selam kızlar nasılsınız?
Ben gelıyorum yazdıklarınızı okuyorum yazmadan cıkıyorum çünkü yazamıyorum bilgisayara bakınca midem bulanıyor gozlerim ağrıyor.gece boyunca başım dönüyor tansiyonum hep düşük
9 a 5 felan bide canım limon çekiyor limon yiyyorum bol bol iyice düşüyoraman ya ne biliyim böyle idare ediyorum işte.
Öpüyorum hepinizi kocaman Allaha emanet olun...
sonunda beni hatırlayan birisi olmuş :2: canım benim ilk aşılama olmadı.şimdi ikinciyi yaptırıyorum.cuma günü aşılamam var.yine tutmıcak biliyorum ama en azından tüp bebek raporum çıkacak ona seviniyorum.benden durumlar bu.
sonunda beni hatırlayan birisi olmuş :2: canım benim ilk aşılama olmadı.şimdi ikinciyi yaptırıyorum.cuma günü aşılamam var.yine tutmıcak biliyorum ama en azından tüp bebek raporum çıkacak ona seviniyorum.benden durumlar bu.
rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...Pasimm sağol bebişimm nedense ben bekarlığımdan bu yana hep erkek bebek hayali kurardım rabbimde öyle nasip etti inşallah hayırla gelir
Deniz napıyoo baya oldu görmeyeli Annesi bi resim yok mu
canım çok şükür deniz iyi bizim o çıkan dişlerden tam 1 ay sonra üstten 4 tane daha diş çıktı bir anda ağzı diş dolduselam canlar
pc mi cemre bozdu, yeni alana kadar giremiyorum akşamları eşimin iş pc sinden bakıyorum.. takipteyim
pasiimmm, cemre de 2 tane diş var onuda zaten düğün bayram burada duyurmuştum başka da çıkmadıtutunarak 1 aydır yürüyor ama ellerini bırakmıyor bacakları güçsüz sanki daha hazır değil, en az 1 ay yürümez doğum günlerine yürüselerdi ne güzel olurdu kıyafetler daha yakışırdı ama sağlıklı olsunlarda hepsi olur..deniz oğlan neler yapıyor doğum gününde neler planlıyorsun haber ver de fikir olsun bana da denizi ve seni öpüyorum canım...
deryoşş o ne kız, tuna yaşına girecek hala doğum fotolarıyla kandırıyorsunbakışlar iyice değişmiştir, büyümüştür maşalahhh seni öptüm tunayı kokladım..
veee hamişler hepiniz iyisiniz maşallah
nilicim odanız çok güzel olmuş yerleştirdiğine göre koku falan yok oh iyi, sağlıklı mutlu kullanın,
bebişim, sonim hayalim özledim hepinizi öpüyorumm
ayy canım bu kadar olumsuz olma inşallah olur ve rapora hiç ihtiaycınız olmaz...sonunda beni hatırlayan birisi olmuş :2: canım benim ilk aşılama olmadı.şimdi ikinciyi yaptırıyorum.cuma günü aşılamam var.yine tutmıcak biliyorum ama en azından tüp bebek raporum çıkacak ona seviniyorum.benden durumlar bu.
Pasim evet gittim gecen hafta kuzucuklarim iyiler cok sukur isim konusu zor yaa hala karar veremiyoruz hayirlisi ins. Denizi de senide cok opuyorum
canom bak sen cemreye pc de bozar olmus:))ben kendi adima iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyorum:)bende ozledim cnm.cemreyide senide opuyorum
birsel cok sukur hersey yolundaymis cnm cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah
nazcim asilaman hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin ins. Bebegin gelsin
hulyacim tansiyon benimde hep dusuk cikiyo yuksek olmasinda aman limon bende cok yemistim tuz atip ye dengeler biraz
rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...
canım resim bu ara hiç vaktim olmuyor pc açmaya hep telde resimler az kaldı doğum günü resimleri eklerim artık
Aminn hepimiz canım benimm...
dogum günü kutlu olsun yakışıklımın :)
canım ablamın linkini atıyorum sana bi bakarsın pastalara düşünürsen eger haber ver bana bakırköyde oturuyor oda yardımcı olabilir sana ...
&doğumgünü pastacım& | Facebook
ayyy yerim o kuzucukların minik ayaklarını ben rabbim daha iyi etsin üçünüde canım..
isimler netleşince söyle biezede olurmu ciciş anne
.
rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...
canım resim bu ara hiç vaktim olmuyor pc açmaya hep telde resimler az kaldı doğum günü resimleri eklerim artık
canım çok şükür deniz iyi bizim o çıkan dişlerden tam 1 ay sonra üstten 4 tane daha diş çıktı bir anda ağzı diş doldudeniz bu ara epeyce cesaretlendi heryere yürümeye çalışıyor böyle hırslı giderse yaşına yürüyecek sanırım ..
doğum günü için bende değişik şeyler yapmak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü:44::44::44::44:belki 1 yaş kurabiyesi ve resminden magnet yaptırırım sendede varsa değişik fikir paylaş burdan bacım
ayy canım bu kadar olumsuz olma inşallah olur ve rapora hiç ihtiaycınız olmaz...
siz çapaya gidiyordunuz sanırım oradaki ürologlar morfoloji için tedavi ilaç vs birşey önermiyorlarmı...
yinede sen umutlu ol üstüne düşeni yap gerisi aalhın takdiri canım...
ayyy yerim o kuzucukların minik ayaklarını ben rabbim daha iyi etsin üçünüde canım..
isimler netleşince söyle biezede olurmu ciciş anne
deryoşum ben cepten yazıyorum ve tunanın resmini göremiyorum eminim çok tatlıdır paşa sağlıkla büyüsün inşallah...
nilay birsel hülya ve behiye sizlerde iyisinizdir inşallah sağlıklı bol dinlenmeli günler diliyorum sizede..
Deryos masallah tunaya kiz yeni gordum buyuyo masallah darisi bizlerin basina ve tum arkadaslarima.mincikla benim icin metusu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?