Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sağlık olsun tatlımmmm bende çok ümitlenmiştim senden ama kısmet değilmiş sen önüne bak tamammıiyi olalımda huzurumuz sağlığımız olsunda herşeyin sırası var..rabbim bilir ne zaman vereceğini...

evet canım öyle Rabbim sağlık huzur versin sonrada hayırlı zamanda bebeğimizi göndersin inşallah...

evet canım öyle Rabbim sağlık huzur versin sonrada hayırlı zamanda bebeğimizi göndersin inşallah...

aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnhala bir ihtimalin olabilir bu ay için belli olmaz bi yükselir gelmez belkim kırmızılar kesin demeyelim meliscim kısmet ...olmadı bidahaki aya....benide yazacaksın bende bugün yarın regli olcam canm o tabloda görmek istiyom adımı bak dicem sana bitince reglim

peki gelcek gibi mi :26:

ateşe dayanarak söylüyorum kızlar hemde kasıklarım iyice ağrıyo her an gelecek gibi...mysea ekliyorum hemen canım bat 6 kasım yazıyım diğer ay düzenleriz...

ateşe dayanarak söylüyorum kızlar hemde kasıklarım iyice ağrıyo her an gelecek gibi...mysea ekliyorum hemen canım bat 6 kasım yazıyım diğer ay düzenleriz...

yinede ateşe fazla güvenme burda gördük kızların ateşi normal seyrederken tamam hamile dedik ama sonunda adet oldular pekte anlamıyorum ben zaten burda yazılanlardan hatırladığımı söylyorum.
allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin cnm

canım arkadaşım üzme kendini.keşke elimizden gelen birşey olsa ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok.her ay aynı sözleeri söylerken içim acıyor bütün arkadaşlarıma.ama allahım bizim de yüzümüze gülecek birgün.inşallah ta hepimiz için o günler yakındadır.

canlarım desteğiniz için sağolsun iyiki varsınız her ay umutlanıyoruz ama olmayınca üzülüyoruz ama geçiyo işte elden gelen bişey yok çünkü Rabbim vermeyince ne gelir elden...Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin..amin...

anladım canımcım hayırlısı sağol bu arada bende orda olucam şimdi demi şans getrelim inşallah birbrimizeee

evet canım senide listemize ekledim ilk sayfaya bakınca görürsün adını

ooo çoktannnn gördüm duygulandım bile bennnnteşekkürler tatlım ama reglimiz bitince gercek tarihi derim sana ben olurmu çünkü bu boş oldu deneme yok bişey yok bekleme de yokadımı gördüm bende sonunda bööle bir çizelgede ya ölsem gam yemem ne güzel duygu imiş... hamileeee yazdığını düşünemiyorum bilehepimizin ismi yazacak buna eminim günü geldiğinde...

kızlar selamlar nasılsınız melis ateşin düşmüş ama adet gelmediyse umut var demektir inşallah yarın olmazsın da ateşin yükselir yerleşme düşüşü filan olabilir belki kasık ağıına takılma adet belirtileri oluyo hep hamileyken,kırmızılar gelirsede hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…