- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.601
kızlar günaydın okuldayım ancak fırsat bulabildim ateşim düştüğü için test yapmadım malesef yüksek çıksaydı yapacaktım akşama yada yarın sabaha adetim gelir zaten her an bekliyorum hayırlısı bakalım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağlık olsun tatlımmmm bende çok ümitlenmiştim senden ama kısmet değilmiş sen önüne bak tamammıiyi olalımda huzurumuz sağlığımız olsunda herşeyin sırası var..rabbim bilir ne zaman vereceğini...
kızlar günaydın okuldayım ancak fırsat bulabildim ateşim düştüğü için test yapmadım malesef yüksek çıksaydı yapacaktım akşama yada yarın sabaha adetim gelir zaten her an bekliyorum hayırlısı bakalım
evet canım öyle Rabbim sağlık huzur versin sonrada hayırlı zamanda bebeğimizi göndersin inşallah...
peki gelcek gibi mi :26:
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnhala bir ihtimalin olabilir bu ay için belli olmaz bi yükselir gelmez belkim kırmızılar kesin demeyelim meliscim kısmet ...olmadı bidahaki aya....benide yazacaksın bende bugün yarın regli olcam canm o tabloda görmek istiyom adımı bak dicem sana bitince reglim
ateşe dayanarak söylüyorum kızlar hemde kasıklarım iyice ağrıyo her an gelecek gibi...mysea ekliyorum hemen canım bat 6 kasım yazıyım diğer ay düzenleriz...
canım arkadaşım üzme kendini.keşke elimizden gelen birşey olsa ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok.her ay aynı sözleeri söylerken içim acıyor bütün arkadaşlarıma.ama allahım bizim de yüzümüze gülecek birgün.inşallah ta hepimiz için o günler yakındadır.
yinede ateşe fazla güvenme burda gördük kızların ateşi normal seyrederken tamam hamile dedik ama sonunda adet oldular pekte anlamıyorum ben zaten burda yazılanlardan hatırladığımı söylyorum.
allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin cnm
ateşe dayanarak söylüyorum kızlar hemde kasıklarım iyice ağrıyo her an gelecek gibi...mysea ekliyorum hemen canım bat 6 kasım yazıyım diğer ay düzenleriz...
günaydın canlarım. melisim üzme sakın kendini.Rabbim bizim için en hayırlısını nasip edecek inşallah
anladım canımcım hayırlısı sağol bu arada bende orda olucam şimdi demi şans getrelim inşallah birbrimizeee
evet canım senide listemize ekledim ilk sayfaya bakınca görürsün adını
saol sarecim amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...senin bat bugün nedir durumun adet oldunmu?
hoşgeldin canım ben iyim çok şükür kırmızıları bekliyorum. sen nasılsınselam kızlar ne habersiniz
hoşgeldin canım ben iyim çok şükür kırmızıları bekliyorum. sen nasılsın
bekleme yaaa gelmesin kırmızılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?