Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sare kana mı gitti acaba :26:
bugünde arefe kimse gelmez heralde:26:
bende ütü yapıcam kuaföre gidicem dün gidemedim.

çok şanslısın bana göree
bende 1200 km uzaklıktayım ailemden ama annem uzak
ablamlar hep burdalar hepsini görürüm artık..

öölemi...olsun be canım bak hiç kimse olmamasından iidir seninde ailenin bir kısmı yanında bayramda gidersin ne güzel onada şükür...

umutsuz değilim canım büyük umutla bekliyorum her ay...inşallahh Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Aminn canım.. Bu arada hafta içi okulda oluyorum girme şansım pek olmuyo akşam geliyorum eve yemekti felan derken haftasonları bakıyorum böyle kusura bakmayın :))

canom pasim ferdatcım cardelenss bakale sare bebişim mysea mahrum masumiyet naz sevinç sonnur hiracım ve hayal hepinize iyi bayramlar
şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Son düzenleme:
canom pasim ferdatcım cardelenss bakale sare bebişim mysea mahrum masumiyet naz sevinç sonnur hiracım ve hayal hepinize iyi bayramlar

tesekkur ederım canım bende herkesın bayramını kutluyorum..HAYIRLI BAYRAMLAR

pasimmm burdanda söylüyorum maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah analı babalı büyütsün canım.
cananında kızı oluyor artık kızını alırsınn

teşekkür ederim kızlar darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah...
o kadar gönülden diliyorum ki sanki sizleri birebir tanıyormuşum gibi....
baharcım sanada hayırlı bayramlar...

teşekkür ederim kızlar darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah...
o kadar gönülden diliyorum ki sanki sizleri birebir tanıyormuşum gibi....
baharcım sanada hayırlı bayramlar...

Pasim hayırlı bayramlarnaber nasılsın?bebısımız erkekmışRabbım saglıcakla kucaguna almayı nasıp etsın ınsallah

Pasim hayırlı bayramlarnaber nasılsın?bebısımız erkekmışRabbım saglıcakla kucaguna almayı nasıp etsın ınsallah

hayırlı bayramlar canım...
hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın...
evet bebikimiz erkek rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin utandırmasın inşallah...
tez zamanda sizleride bulsun bebekleriniz...
sende nedir son durumlar...

bende cok sukur ıyıyım canım aynı ugrasyoruz ıste.amin canım ınsallah rabbım ısteyen herkese en kısa zamnda hayırlı evlat ıhsan eder.bende son durumlar ıyı gıbı pasım msn yı acsana bıse sorcam acabılırsen tabı

Son düzenleme:

herkesin bayamı mübarek olsun..
rabbim sevdiklerinizle bebeklerinizle yenisine erdirsin inşallah.................

tesekkur ederım canım bende herkesın bayramını kutluyorum..HAYIRLI BAYRAMLAR

kIZLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM

bende sizlerin bayramını kutluyorum,hayırla,sağlıkla güzel bayramlar arkadaşlar..

teşekkürler hepimizin bayramı mübarek olsun bol bebişli haberler gelsin inşallah :))

Mrb kizlar ne zmndir giremiorum bide netimde arıza var cepten bakiorum sizlere.herkesin bayramini kutluorum bu arada beni listeye eklermisiniz 30 Kasım bat. Herkesi opuorum.

tatlım vallahi çok sevindim yaa günün bugübdü dimi ayy kızım hamilesin allahın izniyleeee
2.çizgi hemen çıktı dimi cnm

çok sevindim adınıza allah sana bağışlasın yavrunu tatlım hayırlı uğurlu gelsin

selam canlarrrr nabersiniz.
sarecim inşallahh gebesindir.ama bence gebesinn

sarecim testin pozitif çıkmış hadi hayırlısı olsun..
rabbim utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sarecim tebrik ederim inşallah gebesindir bayram hediyen gelmiş maşallah...
herkese iyi bayramlar diliyorum canlarım...

canlarım hepinizden allah razı olsun.. ben hala inanamıyorum ikinci kez idrarda baktım ikinci çizgi çok net çıktı bayramdan sonra doktora gidicem.en büyük hediyem geldi şükürler olsun.Rabbim burda ki herkesi meleğine kavuştursun inşallah.hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…