Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

SLM KIZLAR

bebişcim inşallah hayırlı zamanda saplıkla kucagına alırsın. bol bol dinlen canım
daha sabah aklıma geldı acaba ağırlaştımı iice diye düşündüm. dikkat et canım

sonicim hakkında hayırlısı canım stresten uzak dur cok evham yapma bak hayale düşüce gücüyle neler yapıyor sende erken dogurme düşüne düşüne :) işin şakasıda cok dikkat et kendıne

nilaycım yaklaştı dogumun nasılsın?

derya metuş cok tatlı maşallah Allah ömür versin mis kokulu yavruna :)

hayall canım tebrık ederim bende son ana kadar keşke ikiz dese dedım ama senin kadar yogunlaşamadım demekkı :) 1 taşla 2 güzel kuş :)

pasi nasılsın :3:

behiyecim dogum tarıhlerımız cok yakın :) bendede hala belırtı yok sen nasılsın?

kızlar beni soracak olursanız çok agır grip atlattım serumlar igneler yedim cok şükr daha iyyim. bebegımızın kontrolune daha var bu gidişimizde galiba cinsiyet ögreneceğiz hayırlısıyla
kendinize ii bakın öperım :16::16::16::16:

YA sen yazmışsın ya belirtim yok diye bir sevininyorummm bir seviniyorum ohh be diyorumm normal demek ki.. kasıklarımda belimde ağrım oluyordu onlarda durdular.. büyüyordur ama di mi içeride..inşAllah

herhangi özel belirtilerim yok hala.. ve ctesi kısmet olursa doktora gideceğiz ama yine çok korkuyorum 2li testde yapıcakmış sana yaptı mı? benim tsh hormonum referans aralığından biraz düşük çıktı ona çok stres oldumm..çok üzüldüm.. hatta doktor bebeğine yazık üzülme falan dedi de gelde anlat yüreğime.. ilaca falan gerek yokmuş 13. haftada testi tekrarlıcaklarmış muhtemelen normal seviyesinde olr dedi.. sonra eşimin babası rahatsız ona çok stres oldumm.. yani zor günler geçirdik geçiriyoruz Allah bugunumuzu arattırmasın inşAllah. ya sende gaz sıkıntısı oluyor mu acaba? bende akşamları bir gaz bir gaz.. ve karnımın içinde anlık batmalar oluyor onlarda gaz sancısıymış sanırım.. bu arada sıfır göbek hiç çıkmadı..
aayy hayalll ikizmiş bebeklerinn, bende kendiminkini hep ööle hayal ediyordumm.. olur mu acep düşünce gücüyle. :))
bebişimolsunn Allah ın izniyle vakit sular seller gibi aksınn senin de haftaların geçsin dolsun sağlıkla alacaksın inşAllah Yarabbim yavrularını kucağına..

Sağol canım hayırlısı olsun hakkmızda her zamn.bu arada ben bu duruma 5,5 yıldır yoğunlaşıyorum ki evlenmeden öncede vardı düşüncem:))) bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya o misal:)) şuan bende gribim doktorun verdiği vitamin ilaçlarından başka bişe içmiyorum direniyorum ama bak aklında bulunsun kivi çok iyi geliyor.bir kivide 10 limon vitamnini varmış yıyınce dinç hissediyorsun kendini ;) ıyı bak kendine
bende bekarkenden derdımde hatta annem olmayınca şom ağızlı tüpmü olcak acep diyodu :)
kivi çok sordular alalım ye diede istemedı canım hastayken nedense
ama denerım yınede :)
Selam Birsel'cim çok geçmiş olsun sana aman dikkat et limon suyunu sıkıp iç boğaz ağrılarınıa baya iyi geliyor..
evet kötüyü düşündürttü bu doktor bana :47: ama ben yine kendi doktoruma gidicem .. Ben rabbime sığındım artık o ne derse o olacak. şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum bebişte maşşallah pek hareketli şuanda da kıpraşıp duruyor :1:

sen şu bebişi 7 ekimde doğur aynı günde doğmuş oluruz :1:
çok limonda kanı cıvıtıyo ya korkuyorum halıyle yoksa nasıl limon yiiicem
canım 1 hafta varmış aramızda vayyy. keske öyle olsa yoksa kurban bayramında dogurucam buda kötü dr lar hep tatilde oluyorlar bu bayram tatilde uzun...

YA sen yazmışsın ya belirtim yok diye bir sevininyorummm bir seviniyorum ohh be diyorumm normal demek ki.. kasıklarımda belimde ağrım oluyordu onlarda durdular.. büyüyordur ama di mi içeride..inşAllah

herhangi özel belirtilerim yok hala.. ve ctesi kısmet olursa doktora gideceğiz ama yine çok korkuyorum 2li testde yapıcakmış sana yaptı mı? benim tsh hormonum referans aralığından biraz düşük çıktı ona çok stres oldumm..çok üzüldüm.. hatta doktor bebeğine yazık üzülme falan dedi de gelde anlat yüreğime.. ilaca falan gerek yokmuş 13. haftada testi tekrarlıcaklarmış muhtemelen normal seviyesinde olr dedi.. sonra eşimin babası rahatsız ona çok stres oldumm.. yani zor günler geçirdik geçiriyoruz Allah bugunumuzu arattırmasın inşAllah. ya sende gaz sıkıntısı oluyor mu acaba? bende akşamları bir gaz bir gaz.. ve karnımın içinde anlık batmalar oluyor onlarda gaz sancısıymış sanırım.. bu arada sıfır göbek hiç çıkmadı..
aayy hayalll ikizmiş bebeklerinn, bende kendiminkini hep ööle hayal ediyordumm.. olur mu acep düşünce gücüyle. :))
bebişimolsunn Allah ın izniyle vakit sular seller gibi aksınn senin de haftaların geçsin dolsun sağlıkla alacaksın inşAllah Yarabbim yavrularını kucağına..

bende bazen kuruntulanıyorum eee belirti yok napıyosa die ama gecio
belim cok agrıyo. karnım çok az cıktı aama belli değil.
üzülme öyle değerlerine falan cok titizlenme doktorun haklı
bende 8 nisanda gidicem kontrole 2 li tsti o zaman yapcak
gaz problemı oluyorda batmalar kalmadı tutmayınca gazı :17: kalmıyo sancısıda
Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın inş. üzülme
umarım karnımızdaki gibi hayattada annesini üzmeyen evlatlarımız olur.

bende bekarkenden derdımde hatta annem olmayınca şom ağızlı tüpmü olcak acep diyodu :)
kivi çok sordular alalım ye diede istemedı canım hastayken nedense
ama denerım yınede :)

çok limonda kanı cıvıtıyo ya korkuyorum halıyle yoksa nasıl limon yiiicem
canım 1 hafta varmış aramızda vayyy. keske öyle olsa yoksa kurban bayramında dogurucam buda kötü dr lar hep tatilde oluyorlar bu bayram tatilde uzun...

bende bazen kuruntulanıyorum eee belirti yok napıyosa die ama gecio
belim cok agrıyo. karnım çok az cıktı aama belli değil.
üzülme öyle değerlerine falan cok titizlenme doktorun haklı
bende 8 nisanda gidicem kontrole 2 li tsti o zaman yapcak
gaz problemı oluyorda batmalar kalmadı tutmayınca gazı :17: kalmıyo sancısıda
Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın inş. üzülme
umarım karnımızdaki gibi hayattada annesini üzmeyen evlatlarımız olur.

Yok canım hiç sorun olmaz o hatta doktorlar aspirin bile veriyorlar ayriyetten benğim yeğenim 9 ay boyunca paso limon yedi hiç bişey olmadı
aslında benim sezeryan olursa benimde bayrama denk geliyo :) ama onu doktorlar ayarlar ya

Yok canım hiç sorun olmaz o hatta doktorlar aspirin bile veriyorlar ayriyetten benğim yeğenim 9 ay boyunca paso limon yedi hiç bişey olmadı
aslında benim sezeryan olursa benimde bayrama denk geliyo :) ama onu doktorlar ayarlar ya

gecen yıl benım dr nöbetcıymıs bayramda bu yıl olma ıhtımalım az dedi gelcenide sanmam
çift doktorla yürütücem işi eger kurbana denk gelırse 2. doktoruma başvurcam hemen. çunkü kendı dr um girmicekse doguma hastaneye neden dolu para verım ilk dr un hastanesı doguma 2,500 tl istiyo doktorda olmıcaksa 2. doktora ve hastaneye başvurmak en mantıklısı. genede kısmet tabı

gecen yıl benım dr nöbetcıymıs bayramda bu yıl olma ıhtımalım az dedi gelcenide sanmam
çift doktorla yürütücem işi eger kurbana denk gelırse 2. doktoruma başvurcam hemen. çunkü kendı dr um girmicekse doguma hastaneye neden dolu para verım ilk dr un hastanesı doguma 2,500 tl istiyo doktorda olmıcaksa 2. doktora ve hastaneye başvurmak en mantıklısı. genede kısmet tabı

tabi canım doktor işi ayarlanır mecbur önemli olan iyi bir doktor olması. bende hata ettim bir doktorla kalmadımki testler için devlete ,özel gittiğim bi tane vardı ayrıyettten ,bide başka bir hastaneye gidip cinsiyetini öğrenmiştim:) bide son gittiğim doktor derken 4 doktor değiştirmiş oldum ama artık tek doktor bulup onunla devam etmek istiyorum .. bakalım araştırıp karar vermem lazım.

burda hastane ve doktor seçeneği çok umarım en iyisi olur hepimiz için. bulantın var mı

Amin canım teşekkür ederim. deniz de öp yerime;)

Allah isterse oluyor canım.ciftmiş tekmiş fark etmiyormuş demekki:nazar::nazar:bende merak ediyorum ama bana kız gibi geliyor erkek olsa bir tahminde bulunabilirdi sorduk baktı baktı daha cok erken dedi

Sağol canım dokor bana dayadı vitamini zaten:1::1:senind edoguma az kaldı ne zaman forma girsem gözüm kalan gününe takılıyor..Allah seninde yardımcın olsun

sende bana çaktırmadan dua etmişsin:)) tek yumurta ikizleri daha gec farkediyormuş canım en son gittiğimde 7 haftalıktı sadece kalp atışı vardı.birbirleriyle aynı hizada durdukları için fakedilmez bencede

Amin inşallah.evet canım mucize başka bişe değil.Rabbim ol derse oluyor gerisi boş.
İçiyorum cnm bide 1 haftadır evimde değilim ablamlardayım uzak bizim eve baya yolada çıkamadım endişeden.

Allah yardımcın olsun vallahi biz bi taneyle bile zorlanıyoruz ağrılar vs.. duamdasın ,Yüce rabbim senin ve meleklerin için en hayırlısını verir inşallah

kız ben şaka diyordum:1::1:ama rahat 5 aylık duruyor farkediyor dışarıdan görenler hamilemisin diyor:1:yok gaz bu da diyemiyorum yuh derler o kadar yani:1::1::1: e 3 aylık diyorum yıne tip tip yüzüme bakıyorlar çözememiştim durumu çözdüm şimdi:1::1::1:
evet yaa yaklastıı cok heyecanlıyım:9::9::9:
SLM KIZLAR

bebişcim inşallah hayırlı zamanda saplıkla kucagına alırsın. bol bol dinlen canım
daha sabah aklıma geldı acaba ağırlaştımı iice diye düşündüm. dikkat et canım

sonicim hakkında hayırlısı canım stresten uzak dur cok evham yapma bak hayale düşüce gücüyle neler yapıyor sende erken dogurme düşüne düşüne :) işin şakasıda cok dikkat et kendıne

nilaycım yaklaştı dogumun nasılsın?

derya metuş cok tatlı maşallah Allah ömür versin mis kokulu yavruna :)

hayall canım tebrık ederim bende son ana kadar keşke ikiz dese dedım ama senin kadar yogunlaşamadım demekkı :) 1 taşla 2 güzel kuş :)

pasi nasılsın :3:

behiyecim dogum tarıhlerımız cok yakın :) bendede hala belırtı yok sen nasılsın?

kızlar beni soracak olursanız çok agır grip atlattım serumlar igneler yedim cok şükr daha iyyim. bebegımızın kontrolune daha var bu gidişimizde galiba cinsiyet ögreneceğiz hayırlısıyla
kendinize ii bakın öperım :16::16::16::16:
saol cnm ıyı olmaya calısıyorum ıyıce agırlastım artık sureklı yere dusen kumanda ve telefonla kavga edıyorum egılıp almak ezıyet oldu bana:1::1:

sana da cok gecmıs olsun masallahh kocamna olmussun ıns ıgrenırsın cınsıyet erkek mı acaba:26:

$GetAttachment.webpteyzoşlar Deniz'in son hali:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Guzel dilekleriniz icin saolun canlarim
ayyy pasim ya masallah cok yakisikli olmus yaa Rabbim nazarlardan korusun
hayal biri kiz biri erkek gibime geliyo bakalim:) hayirlisi olsn cnm
deryos metusun yeni fotosunu bekliyorum

Melis kız nasılsın ağrıların oluyor mu yine
hülünün ikizleri tek yumurta olduğundan kızsa ikiside kız erkekse ikiside erkek oluyor diye biliyorum. benim yeğenlerimde öyle tek yumurta ikizleri ikiside erkek ve ikiside fazlasıyla yaramaz :)

Diğer kızlar sizler nerelerdesinizz

Bende doktordan yeni geldim,ilk gittiğim özel doktoruma gittim bugün,bebeğim çok sağlıklıymış şükürler olsun:nazar:
Ama bana 10 gün ciddi ciddi istirahat verdi hiç iş yapma yat dinlen dedi kayınvalidemde yanımdaydı git yat kayınvalidende dedi dr:) bugün evimdeyim ama 1 2 gün sonra oraya geçerim büyük ihtimal. Hepinizi seviyorum Allah a emanet olun

Melis kız nasılsın ağrıların oluyor mu yine
hülünün ikizleri tek yumurta olduğundan kızsa ikiside kız erkekse ikiside erkek oluyor diye biliyorum. benim yeğenlerimde öyle tek yumurta ikizleri ikiside erkek ve ikiside fazlasıyla yaramaz :)

Canim saol dusundugun icin agrilarim hala devam ediyor bazen yurumekte zorlaniyorum gece uykusu hic yok sagdan sola donmek bir felaket zaten neyse sikayet etmeyim bugunume cok sukur bebislerim iyi olsunda ben dayanirim bunlara ins.
Bazen tipta degisik seyler oluyo sonnurcum bende bikac tane bi erkek bi kiz tek yumurta ikizi gorduum hayirlisi olsun saglikli olsunlarda onemli deil cinsiyetler
canim dr yat dediyse mutlaka yat dinlen ilaclarini ic bol su ic hepimizin yavrusu Allaha emanet dikkat et cnm opuyorum

Canim saol dusundugun icin agrilarim hala devam ediyor bazen yurumekte zorlaniyorum gece uykusu hic yok sagdan sola donmek bir felaket zaten neyse sikayet etmeyim bugunume cok sukur bebislerim iyi olsunda ben dayanirim bunlara ins.
Bazen tipta degisik seyler oluyo sonnurcum bende bikac tane bi erkek bi kiz tek yumurta ikizi gorduum hayirlisi olsun saglikli olsunlarda onemli deil cinsiyetler
canim dr yat dediyse mutlaka yat dinlen ilaclarini ic bol su ic hepimizin yavrusu Allaha emanet dikkat et cnm opuyorum

Sen Anne'liğin en çok zorluklarını yaşayanlardansın cnm birde bunun doğumdan sonrası var :) Bence sen çok büyük sevaplar kazanıyorsun..

Tabiki bebişimm olabilir belkide Hülya'nında öyle olur :) Ben evimdeyken duramıyorum Melis şuan yemek yapıyorum evi toparlıyorum bütün işler bana bakıyor malesef :(

Ya ben seni yerim ya maşallah sana:nazar::nazar::nazar: yok yok ben diyorum bizim topikin bebekleri güzel oluyor diye var bişe:1::1::1:

bilmiyorum ki canım doktor çok düşük bir ihtimal cinsiyetlerinin farklı olması oda tutmaz herhalde dedi :1:ama Rabbim istedikten sonra olur.ya 13 haftalıkken anlaşılmazmıydıki sorduk cinsiyetini baktı baktı bişe demedi bizde ikiz heycanından üstelemedik;) Bazen düşünüyorum acaba biri kız biri erkekde demedimi diye:1::1::1::1:
sen nasılsın bebişler iyi tekmeliyorlarmı seni :))

allah ızın verırse 10 nısan da dogum yapıorum kızlar:16::16:

doktorum 8 nısanda gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı bende 10 u ruyamda gormustm olurmu dedım o gun gel bakarız musaıtse o gun yaparız dei:16:

allah ızın verırse 10 nısan da dogum yapıorum kızlar:16::16:

doktorum 8 nısanda gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı bende 10 u ruyamda gormustm olurmu dedım o gun gel bakarız musaıtse o gun yaparız dei:16:

Canımm hayırlı,sağlıklı gelsin oğlun inşallahh .. sonra Melis sonrada benim inşallahh
Sezeryana mı karar verdiniz

Back
X