Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

pasimmm nedir durumun merak ettim hakkında ne hayırlıysa o olsun bitanem

canım o zorlu yollu yollardan geçmiş o anları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum üzülüp ağlamakta haklısın insanın elinde değil heleki sona yaklaşacakken yarıda kalmak
ama güçlü ol lütfen pes etme yavruna kavuşmak için biraz toparlan ve yeniden dene bence
ama ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman başlamalısın
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah gönlünden geçenler olur

canlar

benim hala pc yok o yüzden pek giremiyorum..

pasim gebe kalabilmen çok güzel.. hayırlısı olsun.. sağlıkla gelsin yavrun, amma bu sefer amma başka zaman, ben de çok bekletmeyeceğini düşünüyorum.. cemre henüz tam yürümüyor 4-5 adım atıyor sonra oturuyor, pütürlü konusunda iyiye gidiyoruz, artık blendırdan geçirmiyorum iyice eziyorum yiyor sayılır..denizi öpüyorum..

bebişimm resim bekliyoruz en kısa zamanda yavrularım yarı kırkı çıktı maşallah

karanfilce üzülme arkadaşım zamanı var, mutlaka olacak ben yürekten inanıyorum..

vee hamiş arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz..canlarınıza iyi bakın..

günaydın canlar
pasiiimm nasılsın son durum ne haberdar et bizi,
kızlar benım eşim çıldırmış olmalı hadı 2.yi yapalım diyor oysaki ben daha adet bile olmadım
önümüzdeki 2 yıl da olmam sanırım
CANOOO naber yavru öpüyorum kızınla seni
koca göbüşler göbüşleirnizi bol bol sevin

Canım geçmiş olsun ama inan bana Rabbim istedikten sonra herşey olur.sebebler ınsanları oyalamak için var.kendini hazır edince tekrar başla herseferinde aynı olacak diye bişe yok ne zaman vakti geldiyse o zaman olucak zaten Allahın izni ile...

güzel düşün güzel olsun pasicim inşallah bebeğin seninle kalır ve dış gebelık degıldır
diikat et kendıne. halıyle bedeblerımızı bebekler için ugraşarak yıprattık kanamalı gebelık gecırende cok insan var hakkında hayırlısı olsun sıkma canını

canım gercekten rabbım çok büyük kolay şeyler değil elbette atalattıkların fakat sen gercektende güçlü bir kadınsın
bende tedavıye son ay kala hamıle kaldım. ne umudum vardı ne bişe ama Rabbimin ol demesı yetiyor. bu gecen süreç gerçektende oyalamak için bi sürec. canını sıkıp psikolojını bozma Allah yar ve yardımcın olsun canım

yalnız degılsın deryos bı cılgında bızım evde var
cocuk daha 14 gunluk
"bız kızıma kardes yapcazzz agucuk bugucuk" dıye sevıyo kızı
allah akıl fıkır versın ne dıyım dıkkate almıyorum

Merhaba kızlar...

topiğimiz her zamanki gibi çok sessizz

Karanfil,Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz , bi gün bi bakarsın dileğin olmuş kavuşmuşsun yavruna...

Pasimm sen naptın? Yine aynı hastaneye mi gidiyorsun Medicana ya ?

Hülümm sanada selamm ..

Deryoşş kızımızı öpüyorum kocamann

Birsel nasıl gidiyor şiştin mi kızz :)

Bende yuvarlanıp gidiyorum iştee :) sabırla bekliyoruz.... selam herkesee ...

tebrık ederım gozun aydınn cook sevındımm saglıkla al kucagına ınsallahh

pasii yzıalrını okudum son durum nedır merak ettım

kızlar co gıremıyorum pc ye oturamaıyorum cepten ancak face gırıyorum 2 dk hemen cıkıorum hepınızı cookk opuyorum bız pamukcukla bogusuyoruz ılac kullanıyoruz cok kasınıyofındıgımın agzı ınsallah gecsın hemen

Evet deryosum cok sukur cuma gunu cikti artik ucu bir arada:)) uykusuz her gece yorgun olesiye diyorya teoman aynen oyleyim iste
Sen nasilsin tunam nasil?

Pasiiii noldu durum canim haber ver meraktayiz

gözün aydın canım benim yerim ben onları bende ikisi bir aradalara hayırlısıyle kavuşsaydım
paside kayboldu ne oldu acaba?

Kızlar beni merak etmissiniz Allah razı olsun hepinizden
Kanamam çok yogun oldu bitti en sin Çarşamba degerim 30 a düştü doktor 1 hafta sonra tekrarla dedi bende o gün hemen memlekete geldim size yazmamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin yani olmadı bizim is kısmet değilmiş cuma donüyorum eve konuşuruz öpüyorum herkesi

Çok geçmiş olsun Allahım bi daha yaşatmasın olursa sağlıkla gelsin inşallah kısmet demekten başka bir şey gelmiyor elimden. . Deniz i öpüyorum senide güzel Anne

pasiiimm canım çok geçmiş olsun ALlah bir daha yaşatmasın ammaaa
olaya güze yönünden bakalım hamile kaldın tedaviden sonra harika buu
sen ferah tut kendini öpüyorum seni ve Denizi
MELiiissss canım gözün aydın ,gözlerin kaç dönüyor kimbilir ALlah yardımcın olsun
maşallah miniklerine
kızlar Bahardan haberi olan var mı ben çok merak ediyorum nosu var ama kendisi buraya girmediği içn açıkçası konuşmak istemez diye aramıyorum

selam Derya nasılsın nasıl Mehmet Tuna işe başladın mı

ben Bahara a daha önce 2 defa msn den selam verdim bir kere çevrimiçiydi bir keresinde çevrimdışı vermiştim ama cevap gelmedi

Pasicim gecmiş olsun...inşallah Rabbim sağlıklı bir bebek gönderir sana..hakkında hayırlısı buymuş demekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…