- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.621
Kızlar herkese selam olsun bugün yine kan testi yaptırdım sonuç çok olmasada yine yükselmiş dün çok kanamam oldu bugün daha iyiyim doktor Çarşamba testi tekrarla dedi kanamam çok yoğun devam ederse kürtaj yapıcaz dedi hakkımda hayırlısı beklemedeyim yani
Sizlerde iyidinizdir inşallah
merhaba kızlar.. onca güzel haber gördüm içim açıldı inanın ki. hepinizi tebrik ediyorum toptan.
benim haberim çok uymuyacak ortama ama yine benim için de dua edin..
tedaviye başladık alt sınırda ilaçla başladık 15 yumurtam oldu. büyüklükleri de güzeldi.
ancak tedavinin sonunu getiremedik.
çünkü yumurtalarımın hepsi kalitesiz çıkmış.
artık sebepsiz infertilitenin sebebini bulduk.
hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. uzun bi süre bişey düşünemiycez sanırım artık.Üzüldüm ama isyan etmek istemiyorum. Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
derya(yokh) canım bende de kanda pıhtılaşma çıktı.
merhaba kızlar.. onca güzel haber gördüm içim açıldı inanın ki. hepinizi tebrik ediyorum toptan.
tedaviye başladık alt sınırda ilaçla başladık 15 yumurtam oldu. büyüklükleri de güzeldi.
hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. uzun bi süre bişey düşünemiycez sanırım artık.Üzüldüm ama isyan etmek istemiyorum. Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
güzel düşün güzel olsun pasicim inşallah bebeğin seninle kalır ve dış gebelık degıldırKızlar herkese selam olsun bugün yine kan testi yaptırdım sonuç çok olmasada yine yükselmiş dün çok kanamam oldu bugün daha iyiyim doktor Çarşamba testi tekrarla dedi kanamam çok yoğun devam ederse kürtaj yapıcaz dedi hakkımda hayırlısı beklemedeyim yani
Sizlerde iyidinizdir inşallah
günaydın canlar
pasiiimm nasılsın son durum ne haberdar et bizi,
kızlar benım eşim çıldırmış olmalı hadı 2.yi yapalım diyor oysaki ben daha adet bile olmadım
önümüzdeki 2 yıl da olmam sanırım
CANOOO naber yavru öpüyorum kızınla seni
koca göbüşler göbüşleirnizi bol bol sevin
yalnız degılsın deryos bı cılgında bızım evde var
cocuk daha 14 gunluk
"bız kızıma kardes yapcazzz agucuk bugucuk" dıye sevıyo kızı
allah akıl fıkır versın ne dıyım dıkkate almıyorum
ben sana küsüm hani kızımızın fotosu
merhaba kızlar.uzun süredir yazmıyordum buraya.okuyordum ama yazmıyordum.sanırım artık yazma vakti....
hamileyimtüp bebek için heyet raporumuz çıkmıştı.temmuzda başlıcaktık.merkezle görüştük bile.hatta ve hatta ilaçlarımı aldım dolaba koydum.ama Rabbim bekletmedi bizi. Ol dedi ve oldu
inşallah devam gelir.çünkü 3 gündür kahverengi lekelerim gelio.cumartesi başladı ilk.... ben adet oldum sandım.ama bir türlü sökmedi.bir arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım.çift çizgi çıkınca hemen acilde kan verdim.beta hcg 274 çıktı.ancak 2 gün soonra değerin katlanmazsa düşük olabilir dedi doktorum.nolur dua edin de bebeğim bırakmasın beni.hepinize sevgiler
merak ediyorum seni
MELİsss Efe oğlan geldi mi eve?
Evet deryosum cok sukur cuma gunu cikti artik ucu bir arada:)) uykusuz her gece yorgun olesiye diyorya teoman aynen oyleyim iste
Sen nasilsin tunam nasil?
Pasiiii noldu durum canim haber ver meraktayiz
Kızlar beni merak etmissiniz Allah razı olsun hepinizden
Kanamam çok yogun oldu bitti en sin Çarşamba degerim 30 a düştü doktor 1 hafta sonra tekrarla dedi bende o gün hemen memlekete geldim size yazmamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin yani olmadı bizim is kısmet değilmiş cuma donüyorum eve konuşuruz öpüyorum herkesi
pasiiimm canım çok geçmiş olsun ALlah bir daha yaşatmasın ammaaa
olaya güze yönünden bakalım hamile kaldın tedaviden sonra harika buu
sen ferah tut kendini öpüyorum seni ve Denizi
MELiiissss canım gözün aydın ,gözlerin kaç dönüyor kimbilir ALlah yardımcın olsun
maşallah miniklerine
kızlar Bahardan haberi olan var mı ben çok merak ediyorum nosu var ama kendisi buraya girmediği içn açıkçası konuşmak istemez diye aramıyorum
Pasicim gecmiş olsun...inşallah Rabbim sağlıklı bir bebek gönderir sana..hakkında hayırlısı buymuş demekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?