- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.661
dur yavaş gellll
aklım karıştıı yine mı hamilesin
ay maşallah deniz inatçı kardeş istiyor
hadi hayırlısıyla olsun
Kızlarrrr değerim 420 olmuş doktoruma ulaşamadım gelişmeleri yazarım size
nasıl olayım canım tahmin ettiğinden daha yoğun ve yorucu geçiyo zaman nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlayamıyorum uykusuz geceler derken zaman hızla akıyo bugünümüze şükür kuzucuklarım iyi olsunlarda önemli değilbebiş ne durumdasın anacım ?
canım maşallah
Rabbim korusun sizi çok sevindim
pasiiii.hey maşallahh kız...gecen ay değerin düşmüştü diye hatırlıyyorum.rabbim çok bekletmedi desene...süper haber bu.inşallah devamı gelir.
nasıl olayım canım tahmin ettiğinden daha yoğun ve yorucu geçiyo zaman nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlayamıyorum uykusuz geceler derken zaman hızla akıyo bugünümüze şükür kuzucuklarım iyi olsunlarda önemli değil
sen nasılsın kızımız iidir inşallah şişliklerin baya erken başlamış canım dikkat et bol su ve yürüyüş ihmal etme
öpüyorum seni
aaa pasimm maşallah yaaa inşallah bu sefer denizin kardeşi gelir çok sevindim canım hayırlısı olsun
hayal sıkma canını tatlım ya bebişlerini düşün gerisini salla gitsin nasıl geçiyo hamişlik?
soniii sende baya ağırlaşıyosundur artık sıcaklarda geldiki Allah yardımcınız olsun
deryoşum sen nasılsın tuna nasıl
hepinizi çook öpüyorum sevgiler.......
aman yarabbimm ne güzelll sen ne büyüksün rabibbimm alah sana bağışlasın sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah tebrikler tatlımm
nasıl olayım canım tahmin ettiğinden daha yoğun ve yorucu geçiyo zaman nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlayamıyorum uykusuz geceler derken zaman hızla akıyo bugünümüze şükür kuzucuklarım iyi olsunlarda önemli değil
sen nasılsın kızımız iidir inşallah şişliklerin baya erken başlamış canım dikkat et bol su ve yürüyüş ihmal etme
öpüyorum seni
aaa pasimm maşallah yaaa inşallah bu sefer denizin kardeşi gelir çok sevindim canım hayırlısı olsun
hayal sıkma canını tatlım ya bebişlerini düşün gerisini salla gitsin nasıl geçiyo hamişlik?
soniii sende baya ağırlaşıyosundur artık sıcaklarda geldiki Allah yardımcınız olsun
deryoşum sen nasılsın tuna nasıl
hepinizi çook öpüyorum sevgiler.......
Çok teşekkür ederim hülyacımmm Rabbim senide miniklerinide korusun nasılsın keyfin nasıl hala annendemisin canım
pasimm canım tebrik ederim yaa
inanmıyorum Rabbim ne büyükmaşallah size
sağlıkla sıhatle kucağına al
MELİSİM biz iyiyiz çok şükür iyice hareketlend benımki
dönmeler başladı emekleyecek galiba yüz üstü yatınca popoyu dikip öne atıyor kendini
siz nasılsınız ufaklıklar nasıl?
çok öpüyorum seni evlatlarını da kokluyorum
HÜlya canım hareketlerinş az hissediyorsan için rahat etsin git bi doktora
aklın kalır yoksa
ama hemen panık yapma
birsel naz,sonnur sizler de sıcaklarda dikkat edin kendinize bol bol sıvı tüketin
herkesler öpüldü
Hareketleri düzeldi çok şükürdemekki bir ara uyuşukluk çöktü bebeklerime
sarırım karnım cok sertleşmişti rahim kasılmıştı hissedemiyordum magnesıum iyi geldi yumaşadı biraz karnım bebişlerde rahatladı gibi
sende olmadımı hiç böyle bişe karnım taş gibiydi ayakta sertti normaldede otururken yatarken hepsi bir yerde duruyordu dağılmıyordı karnım hep sertti Allahtan farkettim.inşallah bişe olmaz artık.Rabbim tüm hamişlerin bebeklerini kucaına almayı nasip etsin olmayanlardada bu mübarek günün hürmeteine en kısa zamnda nasip etsin.
doğan bebişlerde sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirsin aileleriyle beraber...
Hayırlı cumalar hepinize...
Evet canım 2 aydır şok üstüne şok yaşıyorumbu ay hiç aklıma gelmezdi olacağı ama Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş yarın kan testini tekrarlıycam inşallah sorunsuz devam eder herşey
Sen nasılsın geçtimi sıkıntıların Rabbim korusun meleğinle seni
Hayırlı cumalar canım
Ben telden giriyorum kaçıncı haftada olduğunu göremiyorum
Ama o bahsettiğin kasılmalara magnezyum takviyesi iyi geliyor
Bak sanada iyi gelmiş senin 2 bebek yer günden güne daralıyor hareketleri azalabilir dediğin gibi karnın sertleşince sende iyi hissetmemiş olabilirsin
Geçmesine çok sevindim canım
Sağlıkla kucakla kızçelerimi inşallah
Çok sağol sonnurcum Rabbim herkesle birlikte benide korusun inşallah hayırlısıyla gelsin sende son gezmelere çıkmışsın hadi keyfince dolaş yorma kendini sıcaklar fena
pasimm canım tebrik ederim yaa
inanmıyorum Rabbim ne büyükmaşallah size
sağlıkla sıhatle kucağına al
MELİSİM biz iyiyiz çok şükür iyice hareketlend benımki
dönmeler başladı emekleyecek galiba yüz üstü yatınca popoyu dikip öne atıyor kendini
siz nasılsınız ufaklıklar nasıl?
çok öpüyorum seni evlatlarını da kokluyorum
HÜlya canım hareketlerinş az hissediyorsan için rahat etsin git bi doktora
aklın kalır yoksa
ama hemen panık yapma
birsel naz,sonnur sizler de sıcaklarda dikkat edin kendinize bol bol sıvı tüketin
herkesler öpüldü
Kızlar değerim 998 olmuş :)
11 Temmuz kontrole çağırdılar bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?