Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

her zaman canımmm
teşekkr canım bu arada tanıtayım kendimi özge ben daha önce girmştm diger topige ama unutulmştr 23 yaşındym 1 sene 2 ay oluck evliligm ilk bebegimide kaybedeli 1 ay oldu inş hayırlısıyla tekrar hayırlı ve saglıklı bi bebek istyrm inş rabbim isteyen herkesn kucagını doldursn

kızlar taze bilgiii koşun koşunnnnnnnn.....
yüzü koyun yatmak prolaktin hormonunu etkiliyormuş....yani bi yerde gebe kalmaya bile engel ...
annem günah derdi ama ben hep öle yatarımmmm...:50:

kızlar taze bilgiii koşun koşunnnnnnnn.....
yüzü koyun yatmak prolaktin hormonunu etkiliyormuş....yani bi yerde gebe kalmaya bile engel ...
annem günah derdi ama ben hep öle yatarımmmm...:50:

olabilir
göğüslere baskı olması etkiler
ilişki sırasında eşinizin göğüslernize dokunması bile artırıyor maalesef
ben muzdaribim prolaktinden de o yüzden

teşekkr canım bu arada tanıtayım kendimi özge ben daha önce girmştm diger topige ama unutulmştr 23 yaşındym 1 sene 2 ay oluck evliligm ilk bebegimide kaybedeli 1 ay oldu inş hayırlısıyla tekrar hayırlı ve saglıklı bi bebek istyrm inş rabbim isteyen herkesn kucagını doldursn

memnun oldum özgecim geçmiş olsun Allah sabır versin yeniden bebeğine kavuşursun inşallah canm

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım :24:
:9: kızlar selam :3:

nice mutlu yıllara canım inşallah bebeksiz son doğum günün olur....

çook teşekkürler tatlım..
ama ben evimde değilim kocişimde yok vede en verimli günlerimi kaçırıyorum:1:
ama napalım kısmette varsa olacak canımmm evet evet bir dahaki doğum günümde kucağımda bebişim olacak biliyorum :16:

Back
X