- Konu Sahibi bebisimolsun
ara ara giriyrdm leptopum servsteydi giremedm inş giricem bundan sonra yer varmı
her zaman canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara ara giriyrdm leptopum servsteydi giremedm inş giricem bundan sonra yer varmı
as hoşgeldin canım saol inşallah hepimize uğurlu gelir topacım
harbi mi kızz benim hakkımda umutlu olanlar parmak kaldırsınnnnn![]()
as hoşgeldin canım saol inşallah hepimize uğurlu gelir topacım
harbi mi kızz benim hakkımda umutlu olanlar parmak kaldırsınnnnn![]()
sabırla beklemeye devam edeceğiz ..yapacak başka bişi yok...doktoro git ilaç kullan en sonunda aşılama tüp...liste uzar giderrrr .....umarım bu ay bkleyişin son bulur....
teşekkr canım bu arada tanıtayım kendimi özge ben daha önce girmştm diger topige ama unutulmştr 23 yaşındym 1 sene 2 ay oluck evliligm ilk bebegimide kaybedeli 1 ay oldu inş hayırlısıyla tekrar hayırlı ve saglıklı bi bebek istyrm inş rabbim isteyen herkesn kucagını doldursnher zaman canımmm
olmazmı her zaman gel buyur .....![]()
kızlar taze bilgiii koşun koşunnnnnnnn.....
yüzü koyun yatmak prolaktin hormonunu etkiliyormuş....yani bi yerde gebe kalmaya bile engel ...
annem günah derdi ama ben hep öle yatarımmmm...![]()
kızlar taze bilgiii koşun koşunnnnnnnn.....
yüzü koyun yatmak prolaktin hormonunu etkiliyormuş....yani bi yerde gebe kalmaya bile engel ...
annem günah derdi ama ben hep öle yatarımmmm...![]()
teşekkr canım bu arada tanıtayım kendimi özge ben daha önce girmştm diger topige ama unutulmştr 23 yaşındym 1 sene 2 ay oluck evliligm ilk bebegimide kaybedeli 1 ay oldu inş hayırlısıyla tekrar hayırlı ve saglıklı bi bebek istyrm inş rabbim isteyen herkesn kucagını doldursn
memnun oldum özgecim geçmiş olsun Allah sabır versin yeniden bebeğine kavuşursun inşallah canm
ben kaçar kızlar görüşrz yarın inş a.e.olun geceniz hayırlı olsn inş
ben kaçar kızlar görüşrz yarın inş a.e.olun geceniz hayırlı olsn inş
bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım
kızlar selam
![]()
bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım
kızlar selam
![]()
nice mutlu yıllara canım inşallah bebeksiz son doğum günün olur....