- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi bebisimolsun
aç aç
bu arada özelden msj atıcam ama senin mesaj kutun dolmuş diye uyarı geldi sil kız şunları![]()
sildim cnm ne zmandır hc bakmıyordum özel msj kutusuna

msn acıyorum ordan konusalım seker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aç aç
bu arada özelden msj atıcam ama senin mesaj kutun dolmuş diye uyarı geldi sil kız şunları![]()
doktordan geldim kızlar..şükür kist fln oluşmamış 7-8 tane kalite yumurtan var dedi yarın iğneni ol dedii normalde pazar akşamı olmam lazımken....
herşey yolunda inş bu ay oluccakkk dua edin bana...sizi sewiyommmm![]()
evet canım o yüzden bol bol dua ediyorum sizlere, inşallah yumurtaların saglıklı bi sekilde buyurde döllenirler..
gecmısı okudum siz gelmeden önce canım anlıyorum senı artık insana gına gelıyor vajınal ultrasondan bende cok yasadım bu durumu ama bak emeklerimin karsılıgını aldım hayırlısıyla bıde kucagıma alsam![]()
Allah senınde emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah biliosun bende 2.5 yıl bekledım bebegımı sakın pes etme severek isteyerek ve dualarla cabaladıgın herşeyın karsılııgını veriyor rabbım...
Rabbım yardım ettı , Bende soğan kürü ve ateş ölçme yöntemıyle hamıle kaldım önceki aylarda klomen ve menegon iğneside vurulmustum ama sanırım çatladıgı gunu kacırdık o yuzden tutmadı ama sonunda oldu işte şükürler olsun darısı sizlerin basına inşallah
Benım hamıleliğim son 1.5 ayda felaketti bulantılar halsızlıkler zaten zayıfta biriyim o yuzden serum takıldı 6 tane bide arada yarım kapsul metpamit bulantıı iğnesi vuruldum cok sükür kesildi suan cok iyiim maşallahım var hala aynıyım kılo olarak o yuzden pek hamıleliğimi hissedemıyorum acıkcası sanırım önumuzdeki aylardan itibaren farklılasır durumlar işte böyle tatlım..
haleee kızz nabersin
iyi cnm senden nbrrrlerrrrr:)
ne edem esrayı seyrediyorum:)
evlendirme programlarını pek sevmiyormmm:)
boş beşiğe bakıyorum bende.....eski filmlerde bi başka güzelll yahuuuuu![]()
selam kızlar nasılsınız..
ben giremiyorum bu aralar...
ama hep aklımdasınız...
ferdat tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
bende durumlar iyi çok şükür pazartesi 2li test yaptırdık sonuçlar 28 ekimde çıkacak..
ense kalınlığımız iyi çıktı çok şükür..
hamdolsun iyi gidiyor rabbim utandırmasın![]()
ama hep aklımdasınız...
bende durumlar iyi çok şükür pazartesi 2li test yaptırdık sonuçlar 28 ekimde çıkacak..
ama hep aklımdasınız...
huhuuuu nerdesiniz kızlarrr masumiyet durumun nedir??
kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...
bebisim nbrsin cnm?????
kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...
bebisim nbrsin cnm?????