Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

doktordan geldim kızlar..şükür kist fln oluşmamış 7-8 tane kalite yumurtan var dedi yarın iğneni ol dedii normalde pazar akşamı olmam lazımken....
herşey yolunda inş bu ay oluccakkk dua edin bana...sizi sewiyommmm:16:

bir sorun olmadığına sevindim canım maşallah yumurtalarına:1: iğneni de ol inşallah bebeğin gelsin hadi bakalım hayırlısı olsun

evet canım o yüzden bol bol dua ediyorum sizlere, inşallah yumurtaların saglıklı bi sekilde buyurde döllenirler..
gecmısı okudum siz gelmeden önce canım anlıyorum senı artık insana gına gelıyor vajınal ultrasondan bende cok yasadım bu durumu ama bak emeklerimin karsılıgını aldım hayırlısıyla bıde kucagıma alsam:21:
Allah senınde emeklerini boşa cıkarmasın ınsallah biliosun bende 2.5 yıl bekledım bebegımı sakın pes etme severek isteyerek ve dualarla cabaladıgın herşeyın karsılııgını veriyor rabbım...
Rabbım yardım ettı , Bende soğan kürü ve ateş ölçme yöntemıyle hamıle kaldım önceki aylarda klomen ve menegon iğneside vurulmustum ama sanırım çatladıgı gunu kacırdık o yuzden tutmadı ama sonunda oldu işte şükürler olsun darısı sizlerin basına inşallah:54:
Benım hamıleliğim son 1.5 ayda felaketti bulantılar halsızlıkler zaten zayıfta biriyim o yuzden serum takıldı 6 tane bide arada yarım kapsul metpamit bulantıı iğnesi vuruldum cok sükür kesildi suan cok iyiim maşallahım var hala aynıyım kılo olarak o yuzden pek hamıleliğimi hissedemıyorum acıkcası sanırım önumuzdeki aylardan itibaren farklılasır durumlar işte böyle tatlım..

evet cnm sende çok beklemişsin şükür bekleyişin güzel sonuçlandı 3 yıllık bekleyişim son bulsun istiyorum son girdiğim 4 ultrosan da kiste rastlanmadı eşim değerleri tmm yumurta oluşuyor artık bundan sonrsı nasip kısmet emekleri kimsenin boşa çıkmasın .....
sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş cnm....cinsiyeti belli oldumu:6:

selam kızlar nasılsınız..
ben giremiyorum bu aralar...
ama hep aklımdasınız...
ferdat tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

bende durumlar iyi çok şükür pazartesi 2li test yaptırdık sonuçlar 28 ekimde çıkacak..
ense kalınlığımız iyi çıktı çok şükür..
hamdolsun iyi gidiyor rabbim utandırmasın:16::16::16::16:

ama hep aklımdasınız...

bende durumlar iyi çok şükür pazartesi 2li test yaptırdık sonuçlar 28 ekimde çıkacak..

maşallahh pasimmm çok sevindim.:nazar:
ayy bayrama kadar inşallah cinsiyetini de öğrenirsin.:nazar:
sen iyi ol da girmesen de böyle arada iyi olduğunu haber versen yeter canımbenimmmm.:nazar:

Son düzenleme:
ama hep aklımdasınız...

tülüyüde senide çok merak ediyordumm:46: ..şükür ikinizdende güzel haberleri aldıkk:nazar:...rabbim tamamına erdirsinnn...ve güzel haberler gelmeye devam etsin inşşş...

ama hep aklımdasınız...

canım benim iyi olmana çok sevindim özellikle bebişimize çok sevindim maşallah merak ediyoduk seni arada uğra güzel haberler ver bize canım kendine iyi bak dikkat et oldumu öpüyorum senii

kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...

bebisim nbrsin cnm?????

huhuuuu nerdesiniz kızlarrr masumiyet durumun nedir??

Bugün ateşim 36,1 e düşerek adet olmuş bulunuyorum keyfim yok maalesefff kasıma kaldı umudumuz

kızlarrrrrrrrrrrrr....
bi saat önce iğnemi oldummm bana dua edinn:))))
yarın çalışmalara başlıyorum ALLAHın izniyle umarım bu ay olurrrrrrrrr...

bebisim nbrsin cnm?????

Senin de çatlatma iğnen hayırlı olsun canım hadi sıkı çalışın güzel haberler bekliyorum :34:

Back
X