- Konu Sahibi bebisimolsun
ateşin gayet iyi canım ..
düşmezse bekle bikaç gün sonra kanda baktır...
idrar testleri pozitif çıkmayabiliyor....![]()
tamam pasim eğer cumaya kadar ateş iyi giderse cuma kana giderimm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateşin gayet iyi canım ..
düşmezse bekle bikaç gün sonra kanda baktır...
idrar testleri pozitif çıkmayabiliyor....![]()
masummmm canımmm cumaya söz giderimm ama artık bu testler beni deli ettiiBahar kız güzel haberler getir yarın bize gidecen mi yarın kan vermeye??? Benim tablomdan çok çok daha iyi bir tablon var
bahar ben ateş ölçme işinden anlamam ama o kadar ateş tablosu gördümki :) ve gerçekten seninki hamile tablosuna benziyor ne yalan söleyim:))))
kızlar ben galiba bugün çatlıyorummm acayip kasık ağrım varrr![]()
Cumaya da çok var yaaa![]()
Heyecanlandım tablon sabitlenmiş zaten ateşin güzel seyretmiş ben napayımmm![]()
kızlar ben galiba bugün çatlıyorummm acayip kasık ağrım varrr![]()
ağzın bal yesin canımm ama bu kadar laftan sonra fısss çıkarsa yine üzülürüm ben.
arkadaşlar uzun zamandır kk dayım.. Herkes kendini tanıtırsa iyi olur..İsmim Melis,27 yaşındayım,öğretmenim,15 aydır bebek istiyoruz sizde kendinizi tanıtın arkadaşlarr
ohhh çatlasın çatlasın daa döllensin inşallahh kızlar bakın yeni topiğim uğurlu olacak dedim ve olacak inşallahh![]()
koşş ozaman ne duruyosunn canım hemen çalışmaya başlaaaaaa.
merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)
masummmm canımmm cumaya söz giderimm ama artık bu testler beni deli ettii
ağzın bal yesin canımm ama bu kadar laftan sonra fısss çıkarsa yine üzülürüm ben.
yarın olur ilişki diye düşünüyordum .....çatlatma iğnesini oldum, dün ilişki oldu bugündemi olsun ..bak çok ısrar ederseniz sizi kırmam![]()
dur o zaman sabah yapın bence
ciddiyim hee
yarın olur ilişki diye düşünüyordum .....çatlatma iğnesini oldum, dün ilişki oldu bugündemi olsun ..bak çok ısrar ederseniz sizi kırmam![]()
merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)