Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

2 hafta 4 günlük bebek testte çıkarmı:):)çok merak ediorumolunda iş bugün kontrole gittim bn yanmam wardı idrar ilthap warmış..ilaç wrdi yumurtalarımda rahmmde sorun yokmuş..yumurtlaman olmus olabilir olmussda göremem dedi:(ama çok merak ediorum

Bahar kız güzel haberler getir yarın bize gidecen mi yarın kan vermeye??? Benim tablomdan çok çok daha iyi bir tablon var
masummmm canımmm cumaya söz giderimm ama artık bu testler beni deli ettii
bahar ben ateş ölçme işinden anlamam ama o kadar ateş tablosu gördümki :) ve gerçekten seninki hamile tablosuna benziyor ne yalan söleyim:))))

ağzın bal yesin canımm ama bu kadar laftan sonra fısss çıkarsa yine üzülürüm ben.

Cumaya da çok var yaaa :19::19::19:
Heyecanlandım tablon sabitlenmiş zaten ateşin güzel seyretmiş ben napayımmm :52::52::52:

ağzın bal yesin canımm ama bu kadar laftan sonra fısss çıkarsa yine üzülürüm ben.

üzülmek yok....gerçi demekle olmuyor ama güçlü olmak lazım gelecek aya güzel hazırlanmak için demi:))
ama var sende bi duurmlar inş..masum yazınca baktım tablonada gerçekten iyi gidiyor bekle cumaya kadar sonra testini ver ...

arkadaşlar uzun zamandır kk dayım.. Herkes kendini tanıtırsa iyi olur..İsmim Melis,27 yaşındayım,öğretmenim,15 aydır bebek istiyoruz sizde kendinizi tanıtın arkadaşlarr

merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)

merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)

ilk ay neden olmadıki bi sorun flnmı vardı:27:
:1::1::1:

şaka :) sağlıkla kucağına alırsın inş...darısı bize olsunnn

Son düzenleme:

2 hafta 4 günlük bebek tesste blli olurmu bnde eylülün 2snde evlendim bn çok istiorm:(

kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz:(((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic

Back
X