Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Herkese kocaman bir merhabaaa :))) Tatil bayram okul açıldı derken sizlerden o kadar uzak kaldım ki hepinizi çok özledim. Beni hatırlayan var mıdır bilemicem ama ben hepinizi hatırlıyorum. Bebeğimle ilgili her bilgiyi sizinle paylaşıcağımı söylemiştim. Cinsiyetini de öğrendikk kızım olcak Allah verirse :)) Kim bu ya nerden çıktı demezsiniz umarım :30:

Herkese kocaman bir merhabaaa :))) Tatil bayram okul açıldı derken sizlerden o kadar uzak kaldım ki hepinizi çok özledim. Beni hatırlayan var mıdır bilemicem ama ben hepinizi hatırlıyorum. Bebeğimle ilgili her bilgiyi sizinle paylaşıcağımı söylemiştim. Cinsiyetini de öğrendikk kızım olcak Allah verirse :)) Kim bu ya nerden çıktı demezsiniz umarım :30:

evet canım hatırlamaz olurmuyuz.ilk gebelik haberini bize vermiştin diğer topiğimizde.maşallah kızına.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar ve doğum haberinide almak nasip olur.:nazar::nazar:

sanada günaydın....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar..
beni merak etmeyin,bugünde belim ve kasıklarımda ağrı başladı tıpkı klomenin yumurtayı çatlatırken yaptığı sancı şeklinde.
bilenler bilir :)
yarın sabah tekrar test yapıcam.
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum..

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
Canım inşallah yarın güzel haber verirsin bize..

tabikiii hatırladım canım maşallah prensesin geliyor demek ne güzel sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım yine uğra bize güzel haberler ver canım

sanada günaydın....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar..
beni merak etmeyin,bugünde belim ve kasıklarımda ağrı başladı tıpkı klomenin yumurtayı çatlatırken yaptığı sancı şeklinde.
bilenler bilir :)
yarın sabah tekrar test yapıcam.
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum..

umarız bebiştir canım bunları yaşamanın nedeni...süper bir neden olurrrr:nazar:

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

burdada paylaşayım....
bahar yeni tabloyu nasıl oluşturuyoruz cnm..girdiğinde cvp yazarsan sevinirim..
sende yarın hsg çektiriyorsun yanlış hatırlamıyorsamm umarım güzel sonuç alırsın ve herşey yolunda gider....

canım ateşin düşmüş regl oldun mu
olduysan eğer menses spotting yazan yere kanamanın miktarını girersin leke şeklindeyse spotting hafifse light yoğunsa heavy gibi
ozaman zaten yeni tabloya geçiş yapar.
hakkında hayırlısı olsun cnm
evet yarın çekilcem hayırlısı bakalım.

hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

atamıza binlerce kez teşekkürler bize cumhuriyeti kurduğu için

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

:72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
melisssss sonnurrrrr mahrummmm(bu arada ismin neydi bilmiom hala) kimsecikler yok vallahi:50:kızlarrrr ben hala çalışıyorum yarım gün bile değil yaaaaaaaaaa bu topikte herkes şanslı sanırım ben hariç bu konuda:1:

evet canım hatırlamaz olurmuyuz.ilk gebelik haberini bize vermiştin diğer topiğimizde.maşallah kızına.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar ve doğum haberinide almak nasip olur.:nazar::nazar:

tabikiii hatırladım canım maşallah prensesin geliyor demek ne güzel sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım yine uğra bize güzel haberler ver canım

Hatırlandığıma çokk sevindimm :)) çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarım.. Fırsat buldukça gireceğim bundan sonra :)) Eee sizlerden ne haberler var umarım her şey yolundadırr

selam kızlar.bi kaç gündür yoktum..pc çöktü bide üstüne soğukalgınlığı..tam oturdu yani...baharcım yarın için bol şans sana...allah yardıcın olsun.inş bişi çıkmaz diyelim.ben de yumurtlamadım hala bekliyorum...

Hatırlandığıma çokk sevindimm :)) çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarım.. Fırsat buldukça gireceğim bundan sonra :)) Eee sizlerden ne haberler var umarım her şey yolundadırr

canım bizlerde aynıyız işte arada güzel haber veren arkadaşlarımız oluyo ama ben kendime adıma hala bişi yok:14: hayırlısı artık napalım bekliyoruz işte...

melisssss sonnurrrrr mahrummmm(bu arada ismin neydi bilmiom hala) kimsecikler yok vallahi:50:kızlarrrr ben hala çalışıyorum yarım gün bile değil yaaaaaaaaaa bu topikte herkes şanslı sanırım ben hariç bu konuda:1:

ben dışardaydım canım gezdim alışveriş yaptım kafa dağıttım biraz ohhhhh:32: birazdan da eşimle yemeğe gitcezz bugün haftasonu olduğu için herkes dışarda oluyo genelde senin de işin zor ama napacaksın mecburen idare et...

bebişim daha yedi günün var yükselir merak etme
henüz çok erken kafana takma

inşallah canım ama benim ateşi biliyosun geçen ayda böyleydi takıldı plak gibi hiç mi yükselmez arkadaşş:51:

hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

atamıza binlerce kez teşekkürler bize cumhuriyeti kurduğu için

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

çok beğendimm....:72:

Back
X